Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no jasne.... To która tam tera obserwujesz na fb? 😂😂😂😂😂😂😋

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Trzeba się opalić. To już taka blada nie będzie

Dlatego pytam o porzeczki ))) Czy ktoś ma taką plantację? Chciałabym sobie zorganizować wakacje na około kilka dni. Do tygodnia. Czekam na poważne propozycje. Mogłoby być okolice Warszawy. Kiedyś byłam na takiej kwaterze. Zatem mam doświadczenie. Miłego wieczoru życzę wszystkim.

Opublikowano
2 minuty temu, annadziedzicowa napisał:

Dlatego pytam o porzeczki ))) Czy ktoś ma taką plantację? Chciałabym sobie zorganizować wakacje na około kilka dni. Do tygodnia. Czekam na poważne propozycje. Mogłoby być okolice Warszawy. Kiedyś byłam na takiej kwaterze. Zatem mam doświadczenie. Miłego wieczoru życzę wszystkim.

Słuchaj Ania. Mam urlop za parę dni to możemy się gdzieś wybrać 😊 Nie koniecznie na plantację, bo chcę po prostu odpocząć i pozwiedzać to i tamto. A że najprawdopodobniej będę przejeżdzał przez Wa-wę to mogę Cię zabrać. Zainteresowana?

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Morion napisał:

Słuchaj Ania. Mam urlop za parę dni to możemy się gdzieś wybrać 😊 Nie koniecznie na plantację, bo chcę po prostu odpocząć i pozwiedzać to i tamto. A że najprawdopodobniej będę przejeżdzał przez Wa-wę to mogę Cię zabrać. Zainteresowana?

Dzień Dobry ! A kim pan jest ?

1 minutę temu, annadziedzicowa napisał:

Dzień Dobry ! A kim pan jest ?

Miło mi. Ale interesuje mnie. Aby wyjechać z miasta i zmienić Klimat. Najlepiej na prowincji wśród zieleni.

Opublikowano (edytowane)

Jak wrócicie nie zapomnijcie opowiedzieć jak było i czy się podobało.    :P  A właściwie, to czy się jeszcze ze cnoty coś zostało.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
9 godzin temu, Sean napisał:

A właściwie, to czy się jeszcze ze cnoty coś zostało.   xD

Gdybym wiedział, że jesteś dziewicą, byłbym dla ciebie delikatniejszy...
- A gdybym wiedziała, że jesteś taki niecierpliwy, wcześniej zdjęłabym rajstopy!🤣

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano

@up -ja to znałem, ze na drugi dzień po randce, mężczyzna chwali się kumplom: Wiecie co... wczoraj byłem na randce, z taką zajeb*stą laską, i jeszcze do wczoraj była dziewicą...!
-ona do koleżanek: był taki napalony, że zapomniał mi zdjąć majteczki :D

• Haha 1
Opublikowano
Dnia 16.06.2020 o 08:19, Winnetou napisał:

Gdybym wiedział, że jesteś dziewicą, byłbym dla ciebie delikatniejszy...
- A gdybym wiedziała, że jesteś taki niecierpliwy, wcześniej zdjęłabym rajstopy!🤣

Oooo! Pan tu chyba jest Prezesem ? Aż nie wiem co tu napisać? Ja pytam o plantację. A tu o malinkach ....i o rajstopkach !!!  Lato jeszcze ucieknie. A tu będzie w końcu o pończochach ?!

Opublikowano (edytowane)

xD

10 godzin temu, annadziedzicowa napisał:

Ja na szyi nigdy nie miałam‼️😲

A gdzie?   :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Pewnie nie dostanę odpowiedzi, ale kto pyta nie błądzi.   :P

Opublikowano

Mogę się mylić co do miejsca,    :P  ale myślisz że aż "TAM?   xD