Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nie raz było goręcej niż na dworze i jakoś wszyscy ciągnęli jak misie do miodu..      :)

Opublikowano

Ta pszczelarz się obudził, jak już misie pasiekę dawno rozpier*oliły   :D i życie w ulu wróciło do normy, to ten zaczął zadymkę dopiero robić.    :P     xD

Opublikowano (edytowane)

image.png.a2d1ab0970153bdc64760299ffe65ee7.png

O jest i bramka.    :D

No Candy, ja jej tej sukienki nie podniosłem.    :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, marko-kolo napisał:

kubus szeryf chyba na urlopie wypoczynkowym :D

Szeryf  trzyma rękę na pulsie :P  Jak bardzo tęsknicie to zawsze można wrzucić  kilka bananów do ula   xD Już  niektóry dobrze wiedza jak sprowokować misia żeby zamieszał  bananem w ulu xD 

Opublikowano
10 godzin temu, SZYMANOX napisał:

Szeryf  trzyma rękę na pulsie :P  Jak bardzo tęsknicie to zawsze można wrzucić  kilka bananów do ula   xD Już  niektóry dobrze wiedza jak sprowokować misia żeby zamieszał  bananem w ulu xD 

ale nie o TOBIE było tylko o tym co tu wszczynał zadymę jak kurz już opadł  i wzywał moderatorów  

Opublikowano

Za piłką nie przepadam to nie mam się czy denerwować a jak deszcz pada to aż serce się raduje :P

Opublikowano

Deszczyk jak deszczyk,byleby gradem nie dowaliło o.O

Opublikowano

Tomek nie osłabiaj mnieO.o, po wczorajszej wichurze qq leży, owies leży, pozostałe zborza szału nie będzie, byki przejdą na dietę bezglutenową, albo im radio puszcze żeby o jedzeniu nie myślałyxD

Opublikowano

U mnie nie padalo prawie dwa miechy i w ostatnie dni  spadlo pare kropel choc zaciagalo na dobry deszcz ...na polu mam paszy dla bydla do wypasu  na tydzien ...zeby nie zapasy z zeszlego roku to polowa stada by poszla na kielbasy :D

Opublikowano

wiem że zabrzmiało to egoistycznie ,ale w moim przypadku to zysk ,,Artur współczuje,przy hodowli kazdy kłos sie liczy ,,

u mnie nic nie pada ,wczoraj powialo ,ale ze zboża zaschnięte to nic nie pokładło ,kłos lekki to i pochylić sie nie chce ,QQ na ziarno zwija liście ,więc i z tego plonu nie bedzie

2 minuty temu, marko-kolo napisał:

U mnie nie padalo prawie dwa miechy i w ostatnie dni  spadlo pare kropel choc zaciagalo na dobry deszcz ...na polu mam paszy dla bydla do wypasu  na tydzien ...zeby nie zapasy z zeszlego roku to polowa stada by poszla na kielbasy :D

marko a suszy jakoś nie ogłaszają ,