Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grozi Ci za to , całodzienna dyskusja z marko kolo . :ph34r: Straszne , ale tak musi być .:ph34r:

Opublikowano

@Sean , czy Ty aby na pewno nie pomyliłeś się z tym lajkiem ? Przemyślałeś to dokładnie ? Zastanów się póki nie jest za póxno !

Opublikowano
5 minut temu, zetorki12 napisał:

@Sean , czy Ty aby na pewno nie pomyliłeś się z tym lajkiem ? Przemyślałeś to dokładnie ? Zastanów się póki nie jest za póxno !

Którym?

Opublikowano

Zetorki, pisałeś z dziewczynami i było ok. teraz jak pewna osoba zagięła na nie parol, bo chce je zniszczyć tylko dlatego że są mądrzejsze, to Ty się od nich odwracasz?

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Zetorki, pisałeś z dziewczynami i było ok. teraz jak pewna osoba zagięła na nie parol, bo chce je zniszczyć tylko dlatego że są mądrzejsze, to Ty się od nich odwracasz?

Nie odwracam . Znasz mnie chyba już na tyle że wiesz pewno co ja tu .. .B| Lubię tak się czasami nad kimś ... . -_-

Opublikowano

Być może, ale chyba nie czas załatwiać własne porachunki w tej sytuacji.

Opublikowano

Łoj bo przynudzata w kolejnym już temacie . Większość "starych" wie kto z kim i przez kogo i po co do kogo napisał , a wy ciągle rozdzieracie szaty . Nuuuuuudne to już .

Opublikowano (edytowane)

poudawaj że coś wiesz :D

nudne to jest ciągłe szczekanie smarka który lata jak głupi po tematach i szuka zaczepki a nikt do niego nie pisze ;)....lajki policz dzieciaku lepiej a nie dupe zawracasz 

Edytowane przez marko-kolo
  • Haha 1
Opublikowano

Zetorki, Postaw się w sytuacji dziewczyn to nie wiem czy powiesz że przynudzamy.

Opublikowano

Sean , kolego , no ale Ci powiem że dopiec dziewczynom to i Ty nieźle potrafisz . :D Zresztą nie tylko Im . B|

Opublikowano

Potrafię, jak ktoś na to zasługuje, ale nie robię tego poza plecami, chyba uczciwe?

Opublikowano

Uczciwe . No i masz .Można normalnie ? Można , choć też specjalnie za sobą nie przepadamy , to jednak jakiś szacunek mamy dla siebie . No a ja tak mam że uwielbiam tępić takich zadufanych i narcystycznych mądrych inaczej ,  Bo jak nie ja to kto ?

Opublikowano (edytowane)

tępotą nikogo nie stępisz ... nie potrzebnie się silisz bo wszyscy dobrze wiemy że to nie twoja liga i tyle  :D

pochwaliłeś  sam siebie  to lulu a jutro poszczekasz w innym temacie i spełnisz swoje urojone  pragnienia ;)

nie dorosłeś masz jeszcze czas ...po prostu trzeba czasem wiedzieć po której stronie stać i jasno to wyrażać a nie udawać głupa jak ty :ph34r:

Edytowane przez marko-kolo