Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No nam grego ta pani moze naskoczyc i doskonale to wie ...:D i tak jest z kazdym kto sie na niej poznal i tyle 

Wystawiasz sobie ocene i jesli z kogos na forum sie smieja to z ciebie grego ...a miala byc wielka tajemnica :D...niestety ta pani nie wie co to znaczy i puscila farbe 

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano

Tak ona pisze z jednym a opowiada drugiemu o czym pisze z pierwszym,    :P

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, marko-kolo napisał:

No nam grego ta pani moze naskoczyc i doskonale to wie ...:D i tak jest z kazdym kto sie na niej poznal i tyle 

Wystawiasz sobie ocene i jesli z kogos na forum sie smieja to z ciebie grego ...a miala byc wielka tajemnica :D...niestety ta pani nie wie co to znaczy i puscila farbe 

A niby co innego miałbys powiedzieć? xD

Odezwał się największy pieniacz i burak forum :D, każdy nowy sie juz na tobie poznaje w 5 minut, widac starzejesz sie -_-. Albo to twoje złudna wiara w swoją  wielkość i bożyszcza forum Ci juz tak gubi? xD ,

@Sean, no wiesz, nie każdy potrafi pisac tak wytwornie jak ty ;)

Edit

Cytat

I pomyslec ze tak naprawde to przez takie byle co my sobie do gardel skakali ?:$

Pomyśleć, że takich d z siebie tu zrobiliście ze swojej niemocy ;). Jesli ona to wsztsko robi to przynajmniej dobrze :D

No dajcie komuś do przeczytania ten zamknięty temat, przecież słowa ona tam nigdzie nie napisała od miesięcy ;) i jak wy tam wyglądacie? Jak nieporadni pieniacze, sorry chłopy ale jakieś pozory trzeba zachowywać ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Nie potrzeba pisać wytwornie, byleby z sensem, byleby to nie był bełkot.

Wpieprzanie się do kogoś kto z kim pisze i jak się pewnie prowadzi,  to jakoś potrafi, no  to już jest debilizm do kwadratu.

Opublikowano (edytowane)

mam dystans do tego co tu sie dzieje i do tego co tu robie ....sam przed chwila pouczales w innym temacie zeby go miec ....jest wesolo i tyle a takie oceny i podrygi to mnie tylko rozbawia bo widac ze jetes bezradny jak dziecko i tyle ...skrzywdzone smarki ci nie pomoga  grego :D

Opublikowano (edytowane)

Zamykanie tematów jest jej na rękę, jak lisica chce zgubić  swój smród, żeby dalej robić swoje w kurniku.    :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Temat jest o wszystkim i niczym. Teraz piszemy właśnie o NICZYM.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 minutę temu, marko-kolo napisał:

To przeczytaj tytul i zmykaj jak nic nie masz do napisania ....:D:D:D

Aaaa , to nie wiedziałem , że to twoje prywatne forum i to ty dobierasz sobie rozmówców . Chmmm , nic do napisania ..., wydaje ci się , ale to u ciebie norma , jak zwykle :D

Opublikowano (edytowane)

Czemu jetes taki nudny ? ...rozbaw mnie czym ? wysil sie chlopie a nie ciagle beczysz ....

To temat dla ludzi z dystansema a  nie dla obrazonych bekasow i sztywniakow :D

Opublikowano

Ty , tak poważnie , co ty masz ciągle z tym płaczem , beczeniem itp ? To jakieś twój problem , że ciągle o tym ? Słowo daję , e po przeczytaniu że "grego się rozpłacze" , zastanawiałem się kiedy z tym ukrytym kompleksem wyskoczysz . :D Każdy , kto z grubsza czyta twoje wypociny może potwierdzić , że coś cię "boli" z tą płaksiwością .:tw_bawling: Molestowanie w dzieciństwie , czy inny uraz ?O.o

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem po co czytasz i po co probujesz podrygiwac kto co ma pisac ?....psie ogony tu nikomu nie beda podrygiwac i tyle :D....jak to skapujesz to bedzie tylko lepiej ale widze ze nie predko :D

Opublikowano

Zetorki, nie można być trochę za a trochę przeciw. 

Opublikowano (edytowane)

Ocho , widzę po chaotycznym pisaniu , że trafiłem , O.oNie przejmuj się , może nie wszyscy w twojej okolicy wiedzą o twoim niefortunnym zdarzeniu . :ph34r:

Narka , do następnego - Niewierny :D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, marko-kolo napisał:

Czemu jetes taki nudny ? ...rozbaw mnie czym ? wysil sie chlopie a nie ciagle beczysz ....

To temat dla ludzi z dystansema a  nie dla obrazonych bekasow i sztywniakow :D

No z dystanesm, a nie wiedzieć czemu nagle piana z tej waszej śmiesznej frustracji wali wam z ust po samą ziemie, nawet w miare spokojny i zdystansowany Sean wiecznie nawołujący do ugody z rozpaczy ściągnał spodnie i lata z gołą d*pą po rynku :D. Sorry Sean, ale tu z kobietami to Ci akurat nie wychodziło  z tego co pamiętam, ale nie ma co lac takiej frustracji ;).

P.S

Widać musiałem trafić w pierwszym poście pany ;)

Jedna dziewczyna nic nie pisząc rozjechała do czerwoności paru chojraków xDxD

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Grego czemu ty zawsze o sobie piszesz w dru...osob... ...nie rozklejaj sie tak chlopie .....ludzie czytaja :D....cos nie pyklo nie wyszlo ? No nie zartuj ?:D

Opublikowano (edytowane)

A czemu ma mi wychodzić jak ja żadnej nie szukam   :)  Owszem byłem zdystansowany, ale  do czasu, wojaże tej pani, a tak naprawdę takiego nic, przechodzą już ludzkie pojęcie, będzie się czepiać dziewczyn którym nawet nie dorasta do pięt i wymyślać z nudów sensacje.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

no niech Ci będzie, ale czy musisz robić z siebie błazna skoro nim nigdy nie byłeś?

Ty marko nim zawsze byłes to nawet nie pytam xD

Edit

Macie dowody to zgłaszac do modków i tyle ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Ja tej pani już kiedyś powiedziałem że niech się mnie nie czepia, bo nie jest w stanie ze mną wygrać, ale widzę że to do niej nie dociera.

Chce zabłysnąć to placka lepiej by upiekła, może być nawet z mango z własnego ogródka.     :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Nie no wierzymy w twoją wilkość i mozliwości ;), tylko widzisz jak ktoś czyta te wszystkie tamaty to wychodzi, że tylko wy się jej czepiacie? Więc na kogo wychodzisz?

Edit

Nie potrafisz załatwić swoich spraw nie pisząc na publicznym o niej? Widzisz by ona tu gdzieś pisała?

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, grego napisał:

Ty marko nim zawsze byłes to nawet nie pytam xD

Zmartwie cie chlopie bo ja nigdy nie iteresowalem sie podrywem na forum w jakielkowiek formie ...nawet dla zartow 

Wiec moja nieposzlakowana moralnosc jest nie do podważenia ...wiec sie nie sil na blazna bo nic nie wskorasz 

Co do tej pani to fakty sa jakie sa i tego nie przeskoczysz zebys pekl i nie wiem co zmyslil .....toniecie razem w gieeee ktore robicie i to sie bedzie ciagnac i tyle