Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@fenix30 dzięki za pozdro,ale jak chcesz już kogoś w temacie pouczać to naucz się najpierw prawidłowo odmieniać nicki. Piszę się CANDY, wymawia się KENDI....więc nie wiem co wspólnego ma z tym słowo "cendy"???

Edytowane przez Candy
Opublikowano
1 godzinę temu, fenix30 napisał:

Poproszę tego banana na śniadanie. 

Mówisz masz  :) 

Ps. Radzę powrócić do  tematów ze żniwami . ''Kolega'' może przez dłuższy czas nie odpowiadać :)

• Haha 2
Opublikowano
Cytat

Chcesz jej podziękować to napisz na PW albo u niej pod zdjęciem w komentarzu.Rozumiem  że twoje posty to zwykła prowokacja ,bo jak inaczej  nazwać  dziękowanie komuś w temacie w którym się nie udziela  albo nawet i nie czyta ?  

Po drugie : Szacunek się należy każdemu  nie tylko kobietom.

Po trzecie: Każesz komuś ''odpier**lić się ",później wyzywasz od debili i śmieci przy okazji zastanawiasz dlaczego ktoś robi z Cb idiotę ?

Pkt. 3.1 - używanie wulgaryzmów oraz wyrażeń powszechnie uznawanych za obraźliwe na forum

O.o  Trochę to "Salomonowy" osąd, wspomnienie o kimś i to w pozytywnym znaczeniu jest uznawane już za prowokacje? Ale to, że jakiś prostaczek zaczął się wyśmiewać z niej i z niego to już nie? O.o . Nie uważasz, że nie doszło by do wyzwisk gdyby nie to? Wyśmiewać i robić z kogos debili można, ale podziękować już nie?  A skąd założenie, że nie czyta i w ogóle co to ma wspólnego? Jakieś nowe zakazy? Ciekawe, że przez kilkanaście wcześnijszych stron jakoś moderacji nie przeszkadzało kiedy Ci sami goście pisali i wyzywali ją tu bez najmniejszych oporów, a też się wtedy nie udzielała i nie czytała... O.o

P.S

Za wulgaryzmy oczywiście odpoczynek się należał, ale może jednak warto się zastanowić czy i te nie zostały sprowokowane np wyśmiewaniem się i robieniem z kogos debila? Bo z tego co widze właśnie taka kolejność tu była....

Opublikowano
19 godzin temu, Sean napisał:

Nie musisz mi nic pisać, no mogę się domyślić że awokado kazała ci nasadzić w doniczkach.    xD

Nie , Tatrę przyniosła . :ph34r::D:D

Opublikowano
Dnia 28.07.2018 o 20:35, grego napisał:

O.o  Trochę to "Salomonowy" osąd, wspomnienie o kimś i to w pozytywnym znaczeniu jest uznawane już za prowokacje? Ale to, że jakiś prostaczek zaczął się wyśmiewać z niej i z niego to już nie? O.o . Nie uważasz, że nie doszło by do wyzwisk gdyby nie to? Wyśmiewać i robić z kogos debili można, ale podziękować już nie?  A skąd założenie, że nie czyta i w ogóle co to ma wspólnego? Jakieś nowe zakazy? Ciekawe, że przez kilkanaście wcześnijszych stron jakoś moderacji nie przeszkadzało kiedy Ci sami goście pisali i wyzywali ją tu bez najmniejszych oporów, a też się wtedy nie udzielała i nie czytała... O.o

P.S

Za wulgaryzmy oczywiście odpoczynek się należał, ale może jednak warto się zastanowić czy i te nie zostały sprowokowane np wyśmiewaniem się i robieniem z kogos debila? Bo z tego co widze właśnie taka kolejność tu była....

Wiesz niby nie jest ale z drugiej strony wspominanie  pewnej pani tu jest jakby nie na miejscu-Tym bardziej że sama tego nie chciała . Ja tamten post    widzę  jak  kibica  Poloni / Lecha czy innego klubu  który wchodzi na "żylete" w szaliku  swojego klubu i krzyczy że jest jego  klub  jest za***isty:$:)  Niby nic złego ale jednak  jest to proszenie  się o wpier... znaczy prowokowanie  do kłótni :10_wink:

Ukryłem  waszą twórczość chłopaki . Szczerze mówiąc to sam już nwm czy   wy tam żartowaliście czy   była zwykła wymiana "poglądów" w  "waszym stylu'' .:22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Opublikowano

Podobno pierwsze 40 lat dzieciństwa jest najtrudniejsze,a potem to idzie już z górki 😁😂

Opublikowano

A gdzie tam . Później jeszcze gorzej człowiek dziecinnieje .:P

Opublikowano
4 minuty temu, marko-kolo napisał:

co tam popłynęło po rowku ? :D...no miał że ja podobnie bo klimy w kabinie nie ma ...a właściwie kabiny tez nie ma w kombajnie :D

Pot, tylko pot,   :D stolec mam raczej uregulowany jak wojsko    :P

Opublikowano
8 minut temu, Pigmei napisał:

Romantyk z Ciebie, miłość i sraczka ponoć zawsze chodzą w parze  xD

Nie no mi to już raczej tyko sraczka pozostała z tych dwóch uniesień, ale to też tylko jak przebiorę w jedzeniu miarkę, wtedy mam z d*py oliwiarkę.   :P

Opublikowano (edytowane)

Też wolał bym samą sraczkę  szybciej przechodzi i alimentów nie ma gdy się stara o niej zapomnieć  xD

Edit: Napisz co żeś wyprawiał w ten upał że aż Ci pociekło

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)

Na sraczkę można zawsze wziąć Laremid czy Stoperan.   :D Czyli co Panowie   -

a na miłość nie ma rady

Edytowane przez Sean