Obciążenie Valtry N92
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam ! Jaki najszerszy rozmiar opon w valtrze a 92 można było by wziąć aby mieścił się bez problemu w bruździe przy orce ? Jest dużo podmokłych łąk więc szerokie opony były by najlepsze . Mamy zamiar kupić ten traktor więc prosiłbym o szybką odpowiedź .
Sorki jeśli podobny temat już był ale nie mam czasu szukać .
-
Przez Piotrass
Mam pytania jaki serwis ma valtra? i ile kosztują poszczególne przeglądy w valtrze T121 HiTech?
-
Przez madas_szab
Od pierwszych zakupów maszyn z funduszy i nie tylko mineło już kilka lat, niektórzy kupują nadal.
Jak po tych kilku latach sprawują sie wasze traktorki ?jesteście zadowoleni ? czy drugi raz wybrali byście Valtrę.?
Osobiście dodam że użytkuje 2 Valtry i moje uczucia co tych maszyn są mieszane
-
Przez BukeR
Witam.
Włąsnie ustawiłęm zegarek, instrukcja wprowadzała mnie w błąd, bo dzwignie od długich trzeba było pociągnąć 3 razy nie 2, ale nie o tym mowa. Przyglądając dalej instrukcje wyczytałem, że w górnej części wyświetlacza możę być wyświetlona informacja o obciążeniu silnika. Wie ktoś jak to ustrojstwo włączyć?
-
Przez norbitoja
Nigdzie nie mogę znaleźć na tym forum, jakie jest spalanie Valtry? Niech wypowiedzą się tu posiadacze wszystkich Valtr. Napiszecie, rocznik, przebieg, jakie awarie były, moc oraz spalanie z waszą maszyną ...itp.
Z góry bardzo dziękuje komentującym!
-

Rekomendowane odpowiedzi
Płyty betonowe na utwardzenie podwórka oraz szamba betonowe
Rauch Mds 901 & Ursus C-360