Skocz do zawartości

Pomoc w wycenie C-360 i pochodnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym dał za niego gdzieś pomiędzy 14 tys a 16 tys nowa kabina zadbany wymalowany itp.

a że stary ciągnik to nie ma na co patrzeć niektóre traktory mają po xx więcej od niego i chodzą dalej

Opublikowano

witam Po 1 to 4011 mialy okragle maski Wiem ze zmieniles Wartosc tego ciagnika to ok 8000 ja bym wiecej niedal Zakladam ze ma papiery i jest sprawny Jesli chodzi o motogodziny to chyba 3 licznik

Opublikowano

Wiadomo że blachy zmienione ale to chyba lepiej niż jakieś pognite itp, nowa kabina, opony niezłe jak jest po remoncie i wszystko śmiga ma papiery to po niżej 10 tyś bym nie sprzedał...a to że ma 68 rocznik to wcale go nie eliminuje(zbija z ceny) liczy sie stan a nie rocznik,to nie auto, przynajmnie jak dla mnie :) ^^

Opublikowano

tego samego jestem zdania co @sebo1986 w ciągniku najważniejszy jest silnik czy jest mocny nie patrzy się na kolor czy na ozdobne liczniki; w ciągniku są potrzebne 4 rzeczy silnik, skrzynia, tylny most i ogumienie i jeszcze kilka tam się znajdzie takie jest moje zdanie

Opublikowano

A ja dodam że jeśli chcesz sprzedac ten ciągnik, to jedynie serwisy aukcyjne, ogłoszenie z dużą ilością zdjęć i dobrze zbudowanym opisem, bo jeśli do gazety dasz ogłoszenie o treści "sprzedam c-4011 rok 1968" i będzie cena pow. 9tys.zł, to nikt nie zadzwoni, chociażby ten ciągnik był w stanie jak na zdjęciu, bo tego w takim ogłoszeniu nie widać....

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez marles
      Witam robię remont silnika w c355 nowy wał tuleje tłoki ogólnie wszystko co da się wymienić. Naszła mnie ochota na ważenie korbowodów gotowych do wsadzenia czyli razem z tłokami pierścieniami itd. i wszyło tak:
      1 3490g
      2 3530g
      3 3330g
      4 3370g
      Teraz pytanie czy zakładać tak jak jest? czy to może być wina w wadze tłoków? Instrukcja podaje max 10g różnicy. Dodam ze stary wał nie pękł tylko po prostu już góra była do wymiany to od razu robię całość a wał był już na 5 szlif.

• Dodaj nową pozycję...
v