Sprawdź Johny 6300 problem z ruszaniem na AgroTesty.pl
John Deere 6300 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez fineasz007
Witam,
Ruszyły prace polowe, więc wyszły na jaw pewne usterki w moim John Deere 6300, mianowicie podczas pracy z kultywatorem (małym, bo tylko 14 zębów) w bardzo szybkim czasie rośnie temperatura płynu chłodniczego, dochodząc prawie do czerwonego pola. Dwa razy pękł mi wąż od nagrzewnicy z płynem chłodniczym, w zbiorniczku płynu chłodniczego panuje wysokie ciśnienie, odkręcenie korka wymaga siły i przy tym uchodzi sporo powietrza. Podczas uruchomienia nagrzewnicy temperatura spada, jednak nonsenem jest jeżdzenie traktorem z włączonym ogrzewaniem w słoneczne dni. Chłodnicę wydmuchałem, jednak nie przyniosło to poprawy. Może macie jakieś propozycje? Płyn chłodniczy to Petrygo.
Pozdrawiam
Fineasz007
-
Przez adamcio0602
Witam , jestem pierwszy raz na forum i niestety od razu z problemem. Mam jd 6300 i mam z nim duzy problem , np. przy wozeniu obornika gasnie mi , po czasie ok. 10 minut odpale go troszeczke popracuje i znow gasnie. Nie wiem co jest tego przyczyna, moze ktos wie , albo mial podobny problem ? Czekam na jakiekolwiek rady , bede bardzo wdzieczny.
-
Przez pawel8513
Witam wszystkich, mam problem z moim JD 6300 z tyłu traktora nad skrzynia jest taki rozdzielacz zaraz pod zbieorniczkiem do spryskiwaczy wchodzą tam dwa przewody od oleju i podczas krecenia kierownica jeden wąż mocno sie napina a z tego zozdzielacza słychac takie jakby zgrzytanie nie wiem co sie dzieje, prosze o pomoc, filtry nowe , oleju stan jest dobry. Czy przyczyna moze byc orbitrol ?
-
Przez FARMER76
Witam.
Poszukuję opinii użytkownikòw kombajnu Fendt 6300.
Opinie na temat użytkowania,wydajności.
Pilna sprawa
Pozdrawiam 😉
-
Przez Mateo3566
Witam ☺️w moim jd z skrzyni biegów jest delikatny wyciek , z pod czegoś takiego. Czy za tym bolcem są jakieś oringi ? A może ktoś przerabiał coś takiego?☺️
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz hardi silnik sekcji
John Deere 6105M problem aktuatora turbiny vgt