Grzyby-sezon 2013 Grzybobranie.
-
Podobna zawartość
-
Przez benek79
Witam. Po ile płaca lub beda płacic za rzepak w sezonie 2008.
Ja sprzedaje do ZT kruszwica ale ceny jeszcze nie podali,bedzie pewnie za pare dni.
-
-
Przez master20002
Witam wszystkich. Jako, że jestem nowy na forum i nie bardzo wiem jak się po nim poruszać chciałem od razu z góry przeprosić jeżeli powieliłem już istniejący temat. Chodzi mi o to, że kupiłem kilka dni temu bizonka za 14,5 tyś. rok 1982 z sieczkarnią. Gość dużo podzespołów wymienił w nim na nowe (tak mówił i podobnie ocenił to mój mechanik z którym byłem). Kombajn ten nie kosił w ostatnie żniwa, był myty i trochę cieknie z hydrauliki. Przed sezonem chciałbym zrobić mu remont aby mnie nie zawiódł. Pierwszym moim pytaniem jest co sprawdzić i od czego zacząć? Kolejnym natomiast jest to, że podczas jazdy praktycznie przestało działać sprzęgło... Co może być tego przyczyna???
Dziękuje z góry za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich użytkowników.
-
Przez agrofoto
Cześć,
Pod tym tematem możecie publikować wszystko co jest związane z pracami przygotowującymi do sezonu wiosna 2017.
Możecie publikować informacje na temat przygotowania maszyn, zdjęcia z pola itp.
Wszytko to, co jest związane z tematem.
-
Przez Wodzix
Witam, dodaje nowy temat bo dawno nie było a jak wiadomo technika idzie cały czas. Jaka prasę pąsową wybrać w 2018r, prasa głównie na słomę, zmienno komorowa,itp. Jaka polecicie ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nasiona rzepaku na sezon 25/26
Ursus C-360 i AgroMasz PJM3