Rolki dogniatające
-
Podobna zawartość
-
Przez mrjacoobek
Witam!
Mam siewnik Poznaniak i przestawiłem go na rzepak żeby później tego nie robić, moje pytanie brzmi czy strona po której jest rolka a trybik ma znaczenie?
-
Przez tomekgr500
Witam mam zamiar zrobic drzwi przesuwane do obory z górnym mocowaniem. Zakupiłem już prowadnicę (profil otwarty) w której ma poruszać się rolka. Gdzie mogę zakupić rolki do drzwi?? Może jakiś link?? Co sądzicie o drzwiach przesuwanych i ich działaniu w zimę?
-
Przez krzycho88
Do sprzedania słoma z 2015r 58rolek i około 190 kostek 120x80 łączna waga około 70-80t, z załadunkiem. 40km od Lublina w kierunku Biłgoraja
-
Przez crystal169
Cześć, mam problem w manitou mlt 735. Zaczeła piszczeć rolka napinacza paska alternatora. Na zdjęciu jest zaznaczona ta rolka. Wymieniłem łożysko lecz na inne numery ponieważ takiego nie szło dostać w żadnym sklepie. Więc znalazłem po wymiarach. Zmieniłem wcisnąłem na prasie, oczywiście wciskane wewnętrzną strona, nie wewnętrzna. I po skręceniu łożysko się nagrzewa po około 15 minutach jest dość gorące. Co to może być za przyczyna czy ktoś się spotkał z czymś takim, dodam że już drugie zmieniłem żeby sprawdzić czy tamto było jakieś z wadą niestety tak samo.
-
Przez agropiotrmosz
Witam
W tym roku zamierzam siać rzepak poznaniakiem S043/2.
Mam go już przygotowanego do siewu, ale w każdej próbie kręconej na tych samych ustawieniach skrzyni wychodzi mi inna waga.
Może to być trochę związane z małą ilością rzepaku w skrzyni zasypowej?
Zębatki mam na wysiew normalny ( jeśli będzie potrzeba to zmienię na zmniejszony) , dna na 1 ząbek, zasuwy na 2, co drugi lejek
-

Rekomendowane odpowiedzi
Unia DF 1,8vd
Ursus C-360 i JD 545