Talerze w agregacie talerzowym jaka różnica i co daje?
-
Podobna zawartość
-
Przez Peron
Witam
Czy wie ktoś, jaka jest różnica między MF 3070 i 3075? Spotkałem się z opinią, że 3075 ma miedzy silnikiem a skrzynią biegów taką wkładkę, co czyni go dłuższym? Niestety nie miałem okazji porównać tych ciągników na żywo, a na zdjęciach ciężko cokolwiek dostrzec.
-
Przez karolsz34
Witam! Rozglądam się za ładowaczem cyklop i chciałbym się dowiedzieć czym się różni t-214/1 od t-214/3? Wiem jedynie, że ten nowszy ma siłownik pomiędzy ramionami montowany od góry a starszy od dołu. Czy są jeszcze jakieś różnice? Który jest lepszy. Jak się sprawdza stan rozdzielaczy bo manometr do hydrauliki mam.
-
Przez SZWAGIER1999
Witam kupiłem niedawno rozsiewacz AMAZONE ZA U 1501 i potrzebuję do niego tabeli wysiewu nawozu jakby ktoś posiadał bym prosił o przesłanie linku albo zdjęć tabeli najlepiej jakby była w języku polskim.Gdy kupiłem go miał założone talerze jak na zdj niżej z łopatkami ,,B 285" i ,,B 222" wie ktoś na ile metrów one dorzucą i jaki ma zakres wysiewu (od ilu metrów do ilu) ten rozsiewacz ?
-
Przez Piechu
Witam Na sprzedaż mam oryginalne talerze do rozsiewacza amazone ZA-M OS 20-28. Talerze zakupiłem jakiś czas temu za 1250 jednak rozsiewacz sprzedałem i talerze mi zostały a szkoda żeby się marnowały na półce. Wrazie czego proszę pisać na priv
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rolnictwo 4.0 Kubota w praktyce: Elitarne szkolenie z systemu TIM w...
Renault 155.54 & Gregorie besson rc31