Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A mi sie obiło o uszy ze biały jest ze zbrojeniem i jest mocniejszy i przez niego trzeba wyrzucac balota, ale nie wiem czy to prawda

Tak, to prawda.Owiniętą belę należy wyrzucać tylko przez biały walec.

Opublikowano (edytowane)

U mnie sąsiad kupił kilka lat temu owijarke i jak ją uruchomił to jak wywalił bele na białym walku to folia na beli była cała a jak wywalił a zielonym to ten frez co jest na wałku to przerywał bele..

Edytowane przez mariusz123456789a
Opublikowano (edytowane)

a moim zdaniem to są brednie bo co za różnica jaki kolor ma walec przecież są one takie same a po drugie kazda firma maluje w swoich barwach ktoś na początku pomalował jeden walec na biało i tak później każdy producent zgapia od drugiego (w polsce) ,...jakoś np. owijarki mchale ma dwa w zielonym kolorze

Edytowane przez dawid464

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Buncol
      Witam Chciałbym poprosić o pomoc.
      Mam zamiar podczepić owijarkę do swojego Władymirca, ale jak zrobić wejście hydrauliczne na 2 końcówki, aby rusek mógł owijać baloty?
      Z góry dziękuję za pomoc.
      Pozdrawiam
    • Przez Heniu95
      Witam, 
      Chcę się dowiedzieć czegoś o owijarkach Langren, czy polecacie te owijarki?
      Nie miałem wcześniej styczności  z ową marka i nie wiem co o niej sądzić?
      Dodam  jeszcze że rocznie by robiła ok 70-80 bel.

Pozdrawiam
    • Przez marcin788
      Witam,
      czy ktoś posiada może instrukcję obsługi prasoowijarki John Deere 678 Maxicut (2006) ?
    • Przez marcin788
      Witam,
      czy ktoś posiada instrukcję obsługi prasoowijarki John Deere 678 ?
    • Przez Pka93
      Witam podczas rutynowej próby podpięcia praso owijarki krone 1250 combi pack okazało się że komputer sterujący (w kabinie) nie włącza się. Gdy podpinałem ją kilka miesięcy wcześniej wszystko było w porządku. Standardowo sprawdziłem bezpieczniki oraz czy wszędzie prąd dochodzi. Wszystko jest w porządku jednak sterownik dalej nie daje się włączyć. Czy ktoś miał taki przypadek?  Może ktoś ma namiary na mechanika z okolicy Kielc który był by w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.  
  • Dodaj nową pozycję...
v