grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 A to pewnie ktoś inny skorzystał z twojego konta i parę stron wcześniej wyjechał pierwszy z anegdotą o jakieś gwieździe... Pilnuj tam lepiej swoje konto bo sam widzisz co się przez to tu wyrabia . 1
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Maverick napisał: Drwiłeś z instynktu, bo o nim pisałem, a teraz chcesz się na niego zdać? nie chce tylko dawno mu zaufał zapewne jak większość bo mało kto tu z książką w ręku do baby się brał a tym bardziej do jej mózgu nie no dobrze że nam napisałeś że mamy instynkt ..i że kobieta ma emocje itp ... no na prawdę odkrycie
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Maverick napisał: Drwiłeś z instynktu, bo o nim pisałem, a teraz chcesz się na niego zdać? Ty pisałeś o instynkcie z książek którym się wzorowałeś a nie na własnych odczuciach a to są dwie różne sprawy.
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 withanight napisał: 16 minut temu, fenix30 napisał: Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku.  @Primo żywioł najlepszy. A jeszcze lepiej jak nic nie pamiętasz a kobieta zadowolona.  No nie mów , że zasnales a później jeszcze musiałeś zapłacić  Idź się zjebie leczyć. Jak masz pociąg do kurew (rowerów) to twoja sprawa. Wspominasz to znaczy korzystasz. 2
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 PRIMO napisał: 1 godzinę temu, Maverick napisał: Drwiłeś z instynktu, bo o nim pisałem, a teraz chcesz się na niego zdać? Ty pisałeś o instynkcie z książek którym się wzorowałeś a nie na własnych odczuciach a to są dwie różne sprawy. I tu ta gałąź 🌿 się złamała
artur125 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) fenix ty to może trochę ze słownictwem przyhamuj, może i na wsi o kulture ciężko ,no ale książki czytasz to się trochę dokształć chyba nikogo Mikołaj nie odwiedził, sądząc po humorach🤣 witam Zosię, miło Cię znowu widzieć😊 Edytowane 6 Grudnia 2018 przez artur125
Gość Daria54321 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Czasami pieniądze to nie wszystko ślimaczku
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 5 minut temu, fenix30 napisał: I tu ta gałąź 🌿 się złamała To po kiego na niej siedziałeś z lornetką i podglądałeś sąsiadkę jak się opalała w bikini. 😆
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Grego nie dawaj mi lajków bo te zjeby se pomyślą że jesteś moim królem. Zwykle kurestwo,chamstwo i tyle. 1
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 4 minuty temu, artur125 napisał: fenix ty to może trochę ze słownictwem przyhamuj, może i na wsi o kulture ciężko ,no ale książki czytasz to się trochę dokształć chyba nikogo Mikołaj nie odwiedził, sądząc po humorach🤣 witam Zosię, miło Cię znowu widzieć😊 No inni to choć wstawią w środku wyrazu jedną kropeczkę dla niepoznaki i wszystko gra . 2
Maverick Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 To o czym pisałem jest z książek, a moje własne odczucia i doświadczenia z kobietami idealnie się w to wpisują.
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 PRIMO napisał: 5 minut temu, fenix30 napisał: I tu ta gałąź 🌿 się złamała To po kiego na niej siedziałeś z lornetką i podglądałeś sąsiadkę jak się opalała w bikini. 😆 Bo byłem młody i dupy nie widziałem. A Ty skąd wiesz że sąsiadke podgladalem?
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Maverick napisał: To o czym pisałem jest z książek, a moje własne odczucia i doświadczenia z kobietami idealnie się w to wpisują. Typowy książkowy przykład. 😂 @fenix30 a niby co robiłeś na gałęzi małpę udawałeś 🐒 Edytowane 6 Grudnia 2018 przez PRIMO
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 żebyś podcierał to byś zobaczył ...atak łaziłeś ze smrodem 1
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Żeby łazić ze smrodem to nie... To powiedz nam z czystego lenistwa tak ci wychodzi czy już te lata ?
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 7 minut temu, grego napisał: No inni to choć wstawią w środku wyrazu jedną kropeczkę dla niepoznaki i wszystko gra . Namiętnie raportujesz i nic ? ojej jak mi przykro pawelku a Ty się tak nie nakrecaj bo ci żyłka pęknie
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 no twój paź znowu zarobi rykoszetem 4 banany ...bo nabluzgał ze hej ...automatyzm mu się włączył
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 To wyjdzie na to, że kapusiem jest with
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 co tam władze nie odbierają privków ?
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 2 godziny temu, grego napisał: Się nie winny odezwał . No wybacz, ze się dałem wciągnąć w wasze klimaty Nooo ja jestem ten winny 8 minut temu, grego napisał: To wyjdzie na to, że kapusiem jest with toż nie od dzisiaj
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) I nie wyczuwasz tu subtelnej różnicy ? Jesli nie to masz już nieźle poryty beret Edytowane 6 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 2 minuty temu, grego napisał: I nie wyczuwasz tu subtelnej różnicy ? a ty ironii ?
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
Renualt Ceres 95