fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Daria54321 napisał: Upsss😱 nara😲 Przepraszamy za ten klimat. :)
Gość Daria54321 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Ok to wszyscy macie ode mnie jako mikołajki UWAGA😂 miłe słowo😘 😄na tyle to mnie stać😅😎😎 Na szmatki 👙👗👚👜👠💄 itd. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Daria54321
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Daria54321 napisał: Ok to wszyscy macie ode mnie jako mikołajki UWAGA😂 miłe słowo😘 😄na tyle to mnie stać😅😎😎 Na szmatki 👙👗👚👜👠💄 itd. Jak tą pierwszą szmatke przymierzysz to wpadnę w gości. :)
Maverick Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 witajcie, witajcie, wróciłem ze spotkania, coś mnie ominęło patrzę na forum. Czy Wy potraficie dyskutować argumentami czy tylko wyzywać innych. Założę się że nikt nie przeczytał nawet spisu treści tej książki, mimo iż jest dostępna w pdf za darmo. Tam jest również opisany mózg i psychika mężczyzn, jedyne 240 stron. 4 godziny czytania. Jeśli chodzi o manipulacje to dałaś popis swoich umiejętności, niech to będzie nauką i wstępem do znacznie większych możliwości kobiet.
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 @Maverick kiedyś czytałem "zakazany owoc czy ogród" jakiejś Nancy nazwiska nie pamiętam. To dopiero hardkor jakie kobiety mają myśli na temat sexu. Byłem w szoku :)
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 o jej ...żebyś zobaczył jaki kobieta potrafi mieć odlot to dopiero byś się zdziwił ...na razie czytaj kto wie może kiedyś coś trafisz 1
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 I wszystko jasne z kąd taki awers do kobiet. Coś ci zdradzę nie sugeruj się jakimiś wyssanymi z palca naukowymi teoriami tylko idź na żywioł.
Maverick Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Czyj awers? Jeśli myślisz że stwierdzenie że kobiety to materialistki jest krzywdzące, to kompletnie nie załapałeś o czym mówię. Kobiety biologicznie dążą do rozmnożenia się z jak najlepszymi, najzaradniejszymi, najzdrowszymi i najbardziej władczymi genami, bo tacy mężczyźni przekażą dziecku zdolność do przetrwania. To jest takie proste. Inaczej już dawno ludzkość by wyginęła. To jest bardzo dobry i skuteczny mechanizm i nikt nie ma awersu do kobiet.
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 marko-kolo napisał: o jej ...żebyś zobaczył jaki kobieta potrafi mieć odlot to dopiero byś się zdziwił ...na razie czytaj kto wie może kiedyś coś trafisz Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. :) @Primo żywioł najlepszy. A jeszcze lepiej jak nic nie pamiętasz a kobieta zadowolona. :)
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Chyba za dużo n 3 minuty temu, Maverick napisał: Czyj awers? Jeśli myślisz że stwierdzenie że kobiety to materialistki jest krzywdzące, to kompletnie nie załapałeś o czym mówię. Kobiety biologicznie dążą do rozmnożenia się z jak najlepszymi, najzaradniejszymi, najzdrowszymi i najbardziej władczymi genami, bo tacy mężczyźni przekażą dziecku zdolność do przetrwania. To jest takie proste. Inaczej już dawno ludzkość by wyginęła. To jest bardzo dobry i skuteczny mechanizm i nikt nie ma awersu do kobiet. Chyba za dużo naoglądałeś się "Nat Geo Wild" 3 minuty temu, fenix30 napisał: Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. @Primo żywioł najlepszy. A jeszcze lepiej jak nic nie pamiętasz a kobieta zadowolona. Właśnie że źle jak nie pamiętasz.
Maverick Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 W książkach jest to samo. Te mechanizmy są wokół Nas, ale musimy nauczyć się je dostrzegać.
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 16 minut temu, fenix30 napisał: Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. @Primo żywioł najlepszy. A jeszcze lepiej jak nic nie pamiętasz a kobieta zadowolona. No nie mów , że zasnales a później jeszcze musiałeś zapłacić 2
Gość Doloress Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 58 minut temu, Maverick napisał: witajcie, witajcie, wróciłem ze spotkania, coś mnie ominęło patrzę na forum. Czy Wy potraficie dyskutować argumentami czy tylko wyzywać innych. Założę się że nikt nie przeczytał nawet spisu treści tej książki, mimo iż jest dostępna w pdf za darmo. Tam jest również opisany mózg i psychika mężczyzn, jedyne 240 stron. 4 godziny czytania. Jeśli chodzi o manipulacje to dałaś popis swoich umiejętności, niech to będzie nauką i wstępem do znacznie większych możliwości kobiet. To pomogłam? 😛 Nie dziękuj oczywiście zajrzę do książki jeśli znajdę chwilę
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 12 minut temu, Maverick napisał: W książkach jest to samo. Te mechanizmy są wokół Nas, ale musimy nauczyć się je dostrzegać. No nie mogę 😫 Zamiast zdać się na instynkt to ten z książek dowiaduje się o co chodzi w pszczółkach i kwiatkach.
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 2 godziny temu, fenix30 napisał: Przepraszamy za ten klimat. No co, dziewczyna sama chciała na wieś, a że trafiła na wiochę to cóż
Maverick Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 PRIMO napisał: 12 minut temu, Maverick napisał: W książkach jest to samo. Te mechanizmy są wokół Nas, ale musimy nauczyć się je dostrzegać. No nie mogę 😫 Zamiast zdać się na instynkt to ten z książek dowiaduje się o co chodzi w pszczółkach i kwiatkach. Drwiłeś z instynktu, bo o nim pisałem, a teraz chcesz się na niego zdać? 1
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 5 minut temu, withanight napisał: Trza było nie zaczynać wiochy robić Się nie winny odezwał . No wybacz, ze się dałem wciągnąć w wasze klimaty
Tomasz78 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 widać je lubisz bo jeszcze tu jesteś
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Tak to na wsi już bywa, aby coś zrobić porządnie czasem trzeba się uje... po kolana w g.... A ty co, małomiasteczkowy? Edytowane 6 Grudnia 2018 przez grego
Tomasz78 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 hmmm wszystko zależy jak sobie stanowisko pracy przyszykujesz
Gość Daria54321 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ja to zawsze mówię że trzeba pracę szanować i zostawić na jutro😂
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, grego napisał: Się nie winny odezwał . No wybacz, ze się dałem wciągnąć w wasze klimaty Nie twierdzę , że jestem bez winy , ale to nie ja zacząłem 1
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno
pryzma kukurydzy