Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Bez obrazy panowie i Ty Marko-kolo ale nie macie pojęcia jak funkcjonuje psychika kobiet i do czego są zdolne. A wszelkie szyderstwa tylko mnie o tym przekonują.
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, soltys48 napisał: @marko-koIo chiba rację miałeś 😉 przerabiałem temat ...bo nie dawno mi taki dupek na zięcia startował ..też taki mądry był ...ale ubaw był Edytowane 4 Grudnia 2018 przez marko-kolo
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 6 minut temu, Tomasz78 napisał: z Twojego postu to wynika ,ja to tak odebrałem , piszesz skuteczność wysoka stąd moje pytanie ile kobiet znasz prywatnie z forum ? mam nadzieje ze odpowiesz Mówiłem o kobietach w realu, nie na forum. Na forum jestem od niedawna
soltys48 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Widać 3 minuty temu, marko-kolo napisał: przerabiałem temat ...bo nie dawno mi taki dupek na zięcia startował ..też taki mądry był ...ale ubaw był Mnie to narazie nie dotyczy
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Marko to zawsze szydzi, to się nie przejmuj. Ale ja pytam poważnie. Do czego są zdolne ,to większość wie. Ale tak te Twoje metody , to takie okłamywanie się od samego początku? Takie to trochę nie po mojemu, ale trochę czasu zajmuje zanim się człowiek zorientuje
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 To wytłumacz mi Dario, dlaczego człowiek zamiast sprawdzić pewną wiedzę od razu z niej kpi, szydzi, a za kilka lat ponosi srogą klęskę, bo nie miał wiedzy. 6 minut temu, artur125 napisał: Marko to zawsze szydzi, to się nie przejmuj. Ale ja pytam poważnie. Do czego są zdolne ,to większość wie. Ale tak te Twoje metody , to takie okłamywanie się od samego początku? Takie to trochę nie po mojemu, ale trochę czasu zajmuje zanim się człowiek zorientuje A jak Ci znajdę szereg dowodów w książkach naukowych znanych profesorów to też mi powiesz że to jest okłamywanie? Pewnie zajmie mi to z tydzień zebranie całego elaboratu, ale czy wtedy przyznasz mi rację czy tylko wzruszysz ramionami a ja stracę tydzień z życia. ???
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 przyznam Ci rację , ale nie szukaj. Chyba wolę nie wiedzieć 1 1
Tomasz78 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 4 minuty temu, Maverick napisał: Mówiłem o kobietach w realu, nie na forum. Na forum jestem od niedawna łe to lipa taki ogarnięty jestes ,czas marnujesz, a tu takie fajne koleżanki nie szydze z ciebie tylko nijak twoje wypowiedzi się maja do tego co na forum ,w realu to moze i poderwiesz każda ale nie inteligentna
fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Maverick napisał: Bez obrazy panowie i Ty Marko-kolo ale nie macie pojęcia jak funkcjonuje psychika kobiet i do czego są zdolne. A wszelkie szyderstwa tylko mnie o tym przekonują. Tego nikt niewie i nie będzie wiedział. Możesz i 50lat spędzić z kobietą pod jednym dachem a i tak do końca jej nie poznasz. Poprostu tak mają, ta nutka tajemniczości musi pozostać.
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) kurła ale odlot gość ma ... coś mi się zdaje że sie ewakuował z oddziału jakiego Edytowane 4 Grudnia 2018 przez marko-kolo
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Powtarzam jeszcze raz, każda kobieta jest inna, ale podświadomość ma podobną, a to podświadomość decyduje o interakcjach kobiet z mężczyznami. Od tego jakie mężczyzna determinuje cechy tak zachowuje się wobec niego kobieta. Inteligencja "spoczywa" w warstwie świadomej umysłu. Nawet najbardziej inteligentna kobieta ma swoje atawistyczne potrzeby. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Maverick
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 to odpisz Tomkowi, a potem jakbyś mógł to takie najważniejsze wskazówki, bo ciekawy temat, a książkoiwych profesorów nie mam kiedy czytać
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 odpowiem wam o czym on cały czas pisze ....wychodzi na to że kobita ma rozum i emocje między nogami tak jak faceci i tu jak facet determinuje cechy ''bagietką'' tak zachowuje się kobieta ...czyli jak chłop zagra tak baba zatańczy
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 To jedynie bardzo mała część tego na co reagują kobiety, nie powiem, że to szczera prawda, bo to zbyt duże uproszczenie, ale nie zaprzeczę. Powiedzmy że powiedziałeś o 30 procentach.
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 10 minut temu, Tomasz78 napisał: Ty Artur wiesz do czego dążę za stary jestem ,żeby się nie domyślić ale kurde temat ciekawy
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 3 minuty temu, Maverick napisał: To jedynie bardzo mała część tego na co reagują kobiety, mów za siebie 1
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Miałem na myśli zachowania korniszonku. hahaha
fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tomasz78 napisał: Ty Artur wiesz do czego dążę Do tego żeby pozbyć się Go z tego tematu. 1
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 czemu Ty masz tylko czarne scenariusze ?
Tomasz78 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 10 minut temu, fenix30 napisał: Do tego żeby pozbyć się Go z tego tematu. a niby dlaczego ,mi nie przeszkadza ,ciekawe teorie pisze ,szkoda ze na pytania nie odpowiada
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
DK Excited