Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Daria54321
Opublikowano

Ciekawe czy by mu coś z tej bagietki zostało😅 z d*py też😂

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Maverick napisał:

To nawet jeśli Cię oświecę, to i tak tego nie zrozumiesz.

ciekawe jak by twoja pani połaszczyła sie na świeża  bagietkę ,

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano

W tym temacie napisałem najwięcej faktów i wytłumaczyłem główne mechanizmy kobiecej psychiki. Co niektórzy zrobili z tego niezły ubaw. Ale jest takie powiedzenie: "skuteczność jest miarą prawdy" Skoro moja skuteczność w tym polu jest bardzo wysoka to znaczy, że prawda jaką się kieruję jest aktualna. Sam się dowiedz. Znajdź informacje i czytaj

Gość Daria54321
Opublikowano

Pomogę ci :) ludzie którzy się śmieją są dobrzy :) śmiejmy się  bo jak tatuś nie pozna to nic z tego 😋

Opublikowano
3 minuty temu, Maverick napisał:

W tym temacie napisałem najwięcej faktów i wytłumaczyłem główne mechanizmy kobiecej psychiki. Co niektórzy zrobili z tego niezły ubaw. Ale jest takie powiedzenie: "skuteczność jest miarą prawdy" Skoro moja skuteczność w tym polu jest bardzo wysoka to znaczy, że prawda jaką się kieruję jest aktualna. Sam się dowiedz. Znajdź informacje i czytaj

jeszcze nie przeczytałem całych zaległości, ale tak na próbę mógłbyś powiedzieć o czym Daria myśli a nie powiedziała. A potem konfrontacja, ona fajna dziewczyna to prawdę powie czy dobrze rozszyfrowałeś

Gość Daria54321
Opublikowano

Powie powie jedziesz nie wymiękaj

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz78 napisał:

Maverick (uważam na błędy:D) jaka skuteczność? to nie zawody ,bawisz sie naiwnością kobiet ?

za to skromność masz ze hoho

zapytam ile kobiet z forum znasz prywatnie?

A czy od razu trzeba kobietę ciągnąć do łóżka? Mam nadzieję że postrzegasz kobiety nie tylko z tej perspektywy. Co to ma do skromności?

Opublikowano
17 minut temu, Maverick napisał:

z Twojego postu to wynika  ,ja to tak odebrałem , piszesz skuteczność wysoka  stąd moje pytanie ile kobiet znasz prywatnie z forum ? mam nadzieje ze odpowiesz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v