artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Maverick, tylko tatusiowi nie opowiadaj tych złotych myśli 1
Gość Daria54321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ciekawe czy by mu coś z tej bagietki zostało😅 z d*py też😂
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 artur125 nie rozumiesz treści wypowiedzi Darii. A raczej tego o czym nie mówi
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Maverick masz rację , nie rozumie tego o czym nie mówi a najlepsze ,że czasami ciężko zrozumieć o czym kobieta mówi🤔
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 To nawet jeśli Cię oświecę, to i tak tego nie zrozumiesz.
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) domyślam się , nie moja liga ale chociaż spróbuj Edytowane 4 Grudnia 2018 przez artur125
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 pewnie to nie bagietka tylko mały rogalik 2
fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 @Maverick To chodzi o to że o co chodzi? :)
Tomasz78 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) 6 minut temu, Maverick napisał: To nawet jeśli Cię oświecę, to i tak tego nie zrozumiesz. ciekawe jak by twoja pani połaszczyła sie na świeża bagietkę , Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Tomasz78
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 W tym temacie napisałem najwięcej faktów i wytłumaczyłem główne mechanizmy kobiecej psychiki. Co niektórzy zrobili z tego niezły ubaw. Ale jest takie powiedzenie: "skuteczność jest miarą prawdy" Skoro moja skuteczność w tym polu jest bardzo wysoka to znaczy, że prawda jaką się kieruję jest aktualna. Sam się dowiedz. Znajdź informacje i czytaj
Gość Daria54321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pomogę ci ludzie którzy się śmieją są dobrzy śmiejmy się bo jak tatuś nie pozna to nic z tego 😋
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 3 minuty temu, Maverick napisał: W tym temacie napisałem najwięcej faktów i wytłumaczyłem główne mechanizmy kobiecej psychiki. Co niektórzy zrobili z tego niezły ubaw. Ale jest takie powiedzenie: "skuteczność jest miarą prawdy" Skoro moja skuteczność w tym polu jest bardzo wysoka to znaczy, że prawda jaką się kieruję jest aktualna. Sam się dowiedz. Znajdź informacje i czytaj jeszcze nie przeczytałem całych zaległości, ale tak na próbę mógłbyś powiedzieć o czym Daria myśli a nie powiedziała. A potem konfrontacja, ona fajna dziewczyna to prawdę powie czy dobrze rozszyfrowałeś
Tomasz78 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Maverick (uważam na błędy) jaka skuteczność? to nie zawody ,bawisz sie naiwnością kobiet ? za to skromność masz ze hoho zapytam ile kobiet z forum znasz prywatnie? 1
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 5 minut temu, marko-kolo napisał: krótki fiutek mądrale udaje ... Właśnie pokazałeś swoje kompleksy 1
artur125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 2 minuty temu, Maverick napisał: To z góry Ci powiem, że nie powie to jest forum , ona nie zna nas , my jej to może powie no dawaj, bo ciekawie piszesz
Gość Daria54321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Powie powie jedziesz nie wymiękaj
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) jasne ... zaraz się pobeczę Edytowane 4 Grudnia 2018 przez marko-kolo 1
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 6 minut temu, Tomasz78 napisał: Maverick (uważam na błędy) jaka skuteczność? to nie zawody ,bawisz sie naiwnością kobiet ? za to skromność masz ze hoho zapytam ile kobiet z forum znasz prywatnie? A czy od razu trzeba kobietę ciągnąć do łóżka? Mam nadzieję że postrzegasz kobiety nie tylko z tej perspektywy. Co to ma do skromności?
Tomasz78 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 17 minut temu, Maverick napisał: W tym temacie napisałem najwięcej faktów i wytłumaczyłem główne mechanizmy kobiecej psychiki. Co niektórzy zrobili z tego niezły ubaw. Ale jest takie powiedzenie: "skuteczność jest miarą prawdy" Skoro moja skuteczność w tym polu jest bardzo wysoka to znaczy, że prawda jaką się kieruję jest aktualna. Sam się dowiedz. Znajdź informacje i czytaj z Twojego postu to wynika ,ja to tak odebrałem , piszesz skuteczność wysoka stąd moje pytanie ile kobiet znasz prywatnie z forum ? mam nadzieje ze odpowiesz
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
DK Excited