Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daria54321
Opublikowano

Dobra dobra nie tak prędko jak przystało na dziewczynę  to chcę się dowiedzieć jakie są te sposoby na zatrzymanie na wsi  jak wygląda taki zwykły dzień np waszej mamy czy innej ale kobiety w gospodarstwie? Trzeba mierzyć siły na zamiary😋🤔

Gość Daria54321
Opublikowano

Grego zadałam już pytanie nie ma żadnych ukrytych znaczeń rejczel :)

Opublikowano

Daria54321 napisał:

Dobra dobra nie tak prędko jak przystało na dziewczynę  to chcę się dowiedzieć jakie są te sposoby na zatrzymanie na wsi  jak wygląda taki zwykły dzień np waszej mamy czy innej ale kobiety w gospodarstwie? Trzeba mierzyć siły na zamiary😋🤔

Ja żadnej kobiety w domu nie mam ale najlepszy i sprawdzony sposób to mieć gruby portfel. :) Napewno nie ucieknie tylko zostanie :)

Gość Doloress
Opublikowano
8 godzin temu, grego napisał:

Toż przykładu nawet nie trzeba daleko szukać... Dojrzała kobieta, rodzina, mąż, który z logicznego punkt widzenia wszystko jej zapewniał, ale widać czegoś brakowało..., wtem pojawił się nieokrzesany ON :D i już emocje ponoszą góre nad logiką :P.

Teeee ja też czytałam tę bajkę. Tam była jeszcze pewna Pani ze swoim Panem. A ten Pan na polecenie swej Pani rozprawiał się ze wszystkimi nikczemnikami tego forum. ;)

Opublikowano (edytowane)

Coś bardzo wzięłaś to do siebie xD

edit:

Cytat

Grego zadałam już pytanie nie ma żadnych ukrytych znaczeń rejczel :)

Heh, przypomniała mi sie Budka Suflera i jej stary przebój :P

Edytowane przez grego
Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Ojca dzieci robić trzeba uczyć??

no nie demaskuj chłopie ;)...

8 minut temu, grego napisał:

edit:

Heh, przypomniała mi sie Budka Suflera i jej stary przebój :P

dobrze kojarzysz czas do budy się schować :D

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Doloress napisał:

A może Ty :P

No sama przyznałaś, że to bardzo pouczająca była bajka, zdrady, intrygi i szlachetny Pan rozprawiający się z nikczemnikami :D. Cóż chcieć więcej :P

Edytowane przez grego
Gość Doloress
Opublikowano

Przyznałam że czytałam... Szlachetny Panie :P

Opublikowano

Jest jeszcze dziadzio , wpieprzający się w utarczki młodzieży .

Gość Daria54321
Opublikowano

Tak tylko chciałam się dowiedzieć jednak wy tylko się kłucicie😛 martwię się :( dwa obozy się zrobiły a gdzie żarty i dobra zabawa kiedyś to się czytać chciało co z wami ludzie? Później rozpacz czemu dziewczyn nie ma sama się boję tu pisać 

Opublikowano
Jest takie pojęcie jak rollercoaster emocjonalny, nie bez powodu Panie szukają byle pretekstu by rozpętać istne piekło tylko dlatego że krzesło stoi centymetr dalej niż w tamtym roku. 😄 Facet dąży do spokoju, harmonii, kobieta do wydarzeń, emocji, fajerwerków. Stabilizacja emocjonalna to śmierć związku, linia ciągła - trup. Po pewnym czasie stałych pozytywnych bodźców następuje habituacja (psychologia) czyli przyzwyczajenie, zmniejszenie wrażliwości na dany bodziec. W medycynie nazywa się to Tachyfilaksja. Zjawisko niebezpieczne z powodu zaniku działania na organizm leku np. morfiny. Pacjent pomimo podawania stałej dawki odczuwa coraz większy ból. podobnie jest z emocjami kobiety. Według mnie pytanie z góry jest błędnie postawione, ponieważ rada jest taka sama zarówno dla rolnika, jak i spawacza. Już bardziej bym się obawiał o stałość związku kierowcy zawodowego Tir'a.
  • Haha 1
Opublikowano

Daria54321 napisał:

Tak tylko chciałam się dowiedzieć jednak wy tylko się kłucicie😛 martwię się :( dwa obozy się zrobiły a gdzie żarty i dobra zabawa kiedyś to się czytać chciało co z wami ludzie? Później rozpacz czemu dziewczyn nie ma sama się boję tu pisać 

Nie ma czego się bać. Poprostu trzeba ignorować niektóre posty i tyle.

Opublikowano (edytowane)

dokładnie... bo tu nikt postronnych osób nie atakuje a miejsce jest dla wszystkich i tyle 

druga sprawa to  trzeba mieć dystans bo tu nie koniecznie jest wszystko na poważnie ;) 

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano

To dlaczego trzeba rozpychać się łokciami żeby tu się dostać 😆

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, marko-kolo napisał:

dokładnie... bo tu nikt postronnych osób nie atakuje a miejsce jest dla wszystkich i tyle 

Buahaha no w twoich ustach brzmi wyjątkowo prawdziwie, chyba połowa forum opluła monitory jak to przeczytała xD.

Teraz to przeszedłeś samego siebie, a już w ciebie wątpiłem xD

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

o jej grego dobrze wiesz że tylko dla Ciebie tu jestem :D

PRIMO temat był martwy wiele dni i nic nie pisaliście ..więc  nie pisz bzdur 

to co dla mnie i np . grega jest zabawą czy innych Tobie nie musi pasować i nie musisz brać w tym udziału ale nie chrzań ze ktoś broni Ci pisać  

Edytowane przez marko-kolo
  • Like 1
Gość Daria54321
Opublikowano

Dystans to mam ;) Mnie to tak korci zamieszkać gdzieś nawet w polu i żyć sobie z tego co da ziemia albo zwierzęta tylko czy bym dała sobie radę? PEWNIE DUŻO DZIEWCZYN TAK SOBIE MYŚLI ale się wstydzi zapytać🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v