Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, grego napisał:

Toż napisał Ci co myśli o książkach to skąd się miał nauczyć O.o

Cóż chłopcy mają swój utarty schemat na nowych użytkowników, którzy mają coś do powiedzenia i go piłują, tu się nic od lat nie zmieniło ;)

chlopiec to chyba do ciebie pasuje czytaj i sie ucz ,

ja czytam Maverik z zaciekawieniem ,

Opublikowano

marko-kolo napisał:

sztywniaku ...jeszcze raz tu zaczniesz podrygiwać panie nic nie znaczący to leci raport za wulgaryzmy i tyle   

Jak bym dostał bana od @yacenty albo @prorok to bym się nie pogniewal. :) jeszcze tylko od nich nie mam.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz78 napisał:

chlopiec to chyba do ciebie pasuje czytaj i sie ucz ,

ja czytam Maverik z zaciekawieniem ,

Nie no, że potrafisz czytać to ja wierze, nie musisz się tym tak zaraz tu obnosić. Raczej ważniejsze co mu odpisujesz i jak ;)

Opublikowano
2 minuty temu, fenix30 napisał:

Jak bym dostał bana od @yacenty albo @prorok to bym się nie pogniewal. :) jeszcze tylko od nich nie mam.

widzisz bo tu się nie podryguje moderatorom i się nie mówi co mają robić ...po co nieszczęście sobie na głowę sprowadzać ;)

Opublikowano
20 minut temu, marko-kolo napisał:

sztywniaku ...jeszcze raz tu zaczniesz podrygiwać panie nic nie znaczący to leci raport za wulgaryzmy i tyle :D

To na mnie też poskarż od razu

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Gregor nie ma co się wstydzić i innym łatkę przypiąć bo sam  też piłujesz od lat aż cie jedna wypatrzyła i upolowała 

A ty wciąż tu siedziesz jak ta ostatnia sierota wzdychając do kolejnych kobitek i dalej nic :D.

Edytowane przez grego
Gość Daria54321
Opublikowano (edytowane)

😁KOBIETA JEST JAK PUSZKA PANDORY 😎😄😉 

Maverick jestem ciekawa co  byś mi pokazał?

Grego jesteś strasznie pewny siebie.

Edytowane przez Daria54321
Opublikowano
7 minut temu, Daria54321 napisał:

Dodałbym jeszcze że to zaciekawienie nie daje Ci spokoju, drąży Twój umysł, ale na próżno. ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz78 napisał:

to twoja opinia ,no cóż  szkoda że tylko twoja

Jak zwykle masz problem z czyjąś opinią inna jak twoja, nic nowego, ale dobrze, że to przynajmniej dostrzegłeś ;)

Opublikowano

no nic nie poradzę ze sie nie zgadzamy

,a dostrzegam bo cytujesz i wypada odpowiedzieć B|

15 minut temu, Daria54321 napisał:

Grego jesteś strasznie pewny siebie.

docelowo to co wszyscy panowie ;)

tylko każdy z nas robi inną otoczkę w okół tego :)

Gość Daria54321
Opublikowano

Nic byś nie wydrążył 😘 ale jakie to śmieszne jak facet myśli że  już nas rozgryzł🤣

Gość Daria54321
Opublikowano

I już z myśliwego stajesz się ofiarą tylko jeszcze o tym nie wiesz za ok pół roku byś się o tym dowiedział przed ołtarzem🤣 ale spoko nie zrobię ci tego bo się dopiero uczysz😜

Opublikowano
3 minuty temu, Maverick napisał:

Doskonale wiem o czym mówisz i do czego jesteście zdolne Wy efemerycznie niewinne i przebiegłe istoty

mam wrazenie ze jedziesz schematem podrywu ,to sie sprawdza ale zawodzi  ,wzbudzenie ciekawości dziala krótko ,później trzeba pokazać jakim sie jest,  to buduje fundament pod znajomość,  a dalej związek  kobiety naiwne nie sa  przynajmniej te normalne

Gość Doloress
Opublikowano

Maverick powiedz ile panien wyrwałeś przy użyciu tego schematu i ile przyprowadziło ze sobą koleżanki? Ciekawa jestem jak wyglada Twoja teoria w praktyce... 

Opublikowano (edytowane)

A kto powiedział, że chcę ją poderwać? Mówimy o czymś o wiele bardziej przerażającym, co chętnie stosują kobiety. Zwróć uwagę jak władczo mi odpisała, jak drapieżnik. Grego wie o co chodzi.

Edytowane przez Maverick
Niedopowiedzenie
Opublikowano

taaa pewnie ze wie bo jest ofiarą ,:D

coś mi sie wydaje ze  z drapieżnikiem znajomości nie będzie  ,przede wszystkim stosuj w wypowiedziach imiona  to szacunek dla osoby o której piszesz a Daria jest osoba naszej dyskusji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v