Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 6 minut temu, grego napisał: Toż napisał Ci co myśli o książkach to skąd się miał nauczyć Cóż chłopcy mają swój utarty schemat na nowych użytkowników, którzy mają coś do powiedzenia i go piłują, tu się nic od lat nie zmieniło chlopiec to chyba do ciebie pasuje czytaj i sie ucz , ja czytam Maverik z zaciekawieniem ,
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 marko-kolo napisał: sztywniaku ...jeszcze raz tu zaczniesz podrygiwać panie nic nie znaczący to leci raport za wulgaryzmy i tyle  Jak bym dostał bana od @yacenty albo @prorok to bym się nie pogniewal. :) jeszcze tylko od nich nie mam.
Roman4321 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Gregor nie ma co się wstydzić i innym łatkę przypiąć bo sam też piłujesz od lat aż cie jedna wypatrzyła i upolowała
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 minutę temu, Tomasz78 napisał: chlopiec to chyba do ciebie pasuje czytaj i sie ucz , ja czytam Maverik z zaciekawieniem , Nie no, że potrafisz czytać to ja wierze, nie musisz się tym tak zaraz tu obnosić. Raczej ważniejsze co mu odpisujesz i jak
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 minuty temu, fenix30 napisał: Jak bym dostał bana od @yacenty albo @prorok to bym się nie pogniewal. jeszcze tylko od nich nie mam. widzisz bo tu się nie podryguje moderatorom i się nie mówi co mają robić ...po co nieszczęście sobie na głowę sprowadzać
Maverick Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 20 minut temu, marko-kolo napisał: sztywniaku ...jeszcze raz tu zaczniesz podrygiwać panie nic nie znaczący to leci raport za wulgaryzmy i tyle To na mnie też poskarż od razu
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 nie znasz kontekstu to nie filozofuj
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Cytat Gregor nie ma co się wstydzić i innym łatkę przypiąć bo sam też piłujesz od lat aż cie jedna wypatrzyła i upolowała A ty wciąż tu siedziesz jak ta ostatnia sierota wzdychając do kolejnych kobitek i dalej nic . Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 i to nas różni, kolega wie i rozumie a ty Grego nie
Gość Daria54321 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) 😁KOBIETA JEST JAK PUSZKA PANDORY 😎😄😉 Maverick jestem ciekawa co byś mi pokazał? Grego jesteś strasznie pewny siebie. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Daria54321
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tak, żeś już tym szydzeniem przesiąknał, że nawet sam już nie wiesz kiedy to robisz, a kiedy nie
Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 to twoja opinia ,no cóż szkoda że tylko twoja
Maverick Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 7 minut temu, Daria54321 napisał: 😁KOBIETA JEST JAK PUSZKA PANDORY 😎😄😉 Maverick jestem ciekawa co byś mi pokazał? Dodałbym jeszcze że to zaciekawienie nie daje Ci spokoju, drąży Twój umysł, ale na próżno.
Roman4321 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Gregorku Gregorku trochę wolności przy wieczorku
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 minutę temu, Tomasz78 napisał: to twoja opinia ,no cóż szkoda że tylko twoja Jak zwykle masz problem z czyjąś opinią inna jak twoja, nic nowego, ale dobrze, że to przynajmniej dostrzegłeś
Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 no nic nie poradzę ze sie nie zgadzamy ,a dostrzegam bo cytujesz i wypada odpowiedzieć 15 minut temu, Daria54321 napisał: 😁KOBIETA JEST JAK PUSZKA PANDORY 😎😄😉 Maverick jestem ciekawa co byś mi pokazał? Grego jesteś strasznie pewny siebie. docelowo to co wszyscy panowie tylko każdy z nas robi inną otoczkę w okół tego
Gość Daria54321 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nic byś nie wydrążył 😘 ale jakie to śmieszne jak facet myśli że już nas rozgryzł🤣
Gość Daria54321 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 I już z myśliwego stajesz się ofiarą tylko jeszcze o tym nie wiesz za ok pół roku byś się o tym dowiedział przed ołtarzem🤣 ale spoko nie zrobię ci tego bo się dopiero uczysz😜
Maverick Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Doskonale wiem o czym mówisz i do czego jesteście zdolne Wy efemerycznie niewinne i przebiegłe istoty
Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 3 minuty temu, Maverick napisał: Doskonale wiem o czym mówisz i do czego jesteście zdolne Wy efemerycznie niewinne i przebiegłe istoty mam wrazenie ze jedziesz schematem podrywu ,to sie sprawdza ale zawodzi ,wzbudzenie ciekawości dziala krótko ,później trzeba pokazać jakim sie jest, to buduje fundament pod znajomość, a dalej związek kobiety naiwne nie sa przynajmniej te normalne
Gość Doloress Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Maverick powiedz ile panien wyrwałeś przy użyciu tego schematu i ile przyprowadziło ze sobą koleżanki? Ciekawa jestem jak wyglada Twoja teoria w praktyce...
Maverick Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) A kto powiedział, że chcę ją poderwać? Mówimy o czymś o wiele bardziej przerażającym, co chętnie stosują kobiety. Zwróć uwagę jak władczo mi odpisała, jak drapieżnik. Grego wie o co chodzi. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Maverick Niedopowiedzenie
Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 taaa pewnie ze wie bo jest ofiarą , coś mi sie wydaje ze z drapieżnikiem znajomości nie będzie ,przede wszystkim stosuj w wypowiedziach imiona to szacunek dla osoby o której piszesz a Daria jest osoba naszej dyskusji
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
DK Excited