Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Tymczasem  czytać będę ten cały HP i czasem pisał co myślę smile.png

Czytaj ,ale jak już piszesz to wpierw pomyśl.  :)

Grzeszysz dalej grzeszysz, w kościele Cię nie widzę.      :)

Jak Ty masz mnie w kościele wiedzieć ,jak Ty w pierwszej ławce siedzisz ,jak na typowego katolika przystało ?  :rolleyes:  :P

Nie chcesz gotować w niebie? to Ciebie będą gotowali w piekle, a raczej grillowali          kurę to Ci tak opalą że o depilacji możesz zapomnieć.          Jak Ty mało wiesz, albo czort Ci nakładł w głowę takich głupot, przecież w niebie nikt nie gotuje, bo Wszyscy Święci balują w niebie złoty sypie się kurz.    

Mogę mało wiedzieć ,ale ważne że swoje wiem . Sean tak to już jest w życiu ,że jak zaczyna czegoś brakować ,coś niedomaga ,to to staje się obsesją tej osoby . Ty jesteś tego żywym przykładam . :)  Stale zahaczasz o przysłowiową du*ę , i jeszcze teraz Boga w tą swoją chorobę mieszasz . Pisałam i jeszcze raz napisze . Idź  do specjalisty , pomoże zapewne Ci pogodzić się z faktem, że każde pokolenie ma swój czas . :)  

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)
Czytaj ,ale jak już piszesz to wpierw pomyśl.  smile.png

Piszesz bym  pomyślał? Facetom o tym nie trzeba przypominać tongue.png  a ja, przecież nie zamierzam Cię zbawiać, nawracać czy coś tam biggrin.png po prostu czasem mamy różne zdania tongue.png

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Jak Ty masz mnie w kościele wiedzieć ,jak Ty w pierwszej ławce siedzisz ,jak na typowego katolika przystało ?   :rolleyes:   :P

A to Ty śpisz pod chórem?     :P   

Sean tak to już jest w życiu ,że jak zaczyna czegoś brakować ,coś niedomaga ,to to staje się obsesją tej osoby . Ty jesteś tego żywym przykładam .  :)  Stale zahaczasz o przysłowiową du*ę ,

No nie wiem nie wiem, skąd Ty taka dobrze poinformowana, co komu niedomaga  i w jakim wieku     :D  d*pa to taka sama część ciała jak oczy ręce czy twarz, jak ładna to czemu o tym nie mówić? wstydzisz się swojej czy jak?     :D  nie wiem co Cię w tym tak bulwersuje jak ktoś mówi o d*pie, a nie bulwersuje jak tej tej d*py nie żałują.      ;)   Już Ci to mówiłem i powtarzam, sama potrzebujesz do specjalisty po okulary, pisałem o piekle a  Ty  mi mówisz że Boga mieszam.  Stąd pewnie  problemy z interpretacją moich wypowiedzi u Ciebie. Czyżby też już czas posunął a wstyd się przyznać?     :P      :D

Piszesz bym  pomyślał? Facetom o tym nie trzeba przypominać  a ja, przecież nie zamierzam Cię zbawiać, nawracać czy coś tam  po prostu czasem mamy różne zdania 

No i to jest problemem, ta pani nie toleruje odmiennego zdania, zwłaszcza jej dotyczącego    :P  kto nie jest z nią, jest przeciwko niej, dupowłaza nie zahacza.      

Opublikowano

A to Ty śpisz pod chórem?  

Na pewno nie siedzę tak blisko jak Ty .  :)

No nie wiem nie wiem, skąd Ty taka dobrze poinformowana, co komu niedomaga  i w jakim wieku 

Nie komu ,tylko Tobie ,a to że Ci coś niedomaga widzę  nie tylko ja . :)

d*pa to taka sama część ciała jak oczy ręce czy twarz, jak ładna to czemu o tym nie mówić?

No to Ty jesteś mile widzianym gościem w towarzystwie , ponieważ nieczęsto spotyka się ludzi z wysokim poziomem kultury .  :rolleyes:

nie wiem co Cię w tym tak bulwersuje jak ktoś mówi o d*pie, a nie bulwersuje jak tej tej d*py nie żałują. 

Niech ten Ktoś zauważy ,że mówił nie o cudzej tylko o mojej ,inne mnie nie interesują ,mają swoich właścicieli /właścicielki . 

Już Ci to mówiłem i powtarzam, sama potrzebujesz do specjalisty po okulary, pisałem o piekle a  Ty  mi mówisz że Boga mieszam.  Stąd pewnie  problemy z interpretacją moich wypowiedzi u Ciebie. Czyżby też już czas posunął a wstyd się przyznać?     tongue.png      biggrin.png

Sklerozo jedna ,wczoraj mnie apokalipsą straszyłeś,a dziś już nie pamiętasz ?  

Czyżby też już czas posunął a wstyd się przyznać? 

Co minutę ,co godzinę ,co noc i dzień jestem starsza i nie mam z tym problemu . W przeciwieństwie do Ciebie potrafię cieszyć się życiem w każdym wieku ,a nie jak Ty już jesteś zgorzkniały ,a co będzie za parę lat ?     :mellow:

Opublikowano (edytowane)

Na pewno nie siedzę tak blisko jak Ty .   

No i na pewno jak zwykle się mylisz.     

No to Ty jesteś mile widzianym gościem w towarzystwie , ponieważ nieczęsto spotyka się ludzi z wysokim poziomem kultury .   :rolleyes:

Póki co nie narzekam na towarzystwo, zapewniam że moje towarzystwo do sztywniaków nie należy.    :)

Niech ten Ktoś zauważy ,że mówił nie o cudzej tylko o mojej ,inne mnie nie interesują ,mają swoich właścicieli /właścicielki . 

Ten ktoś dawno zauważył że o Tobie lepiej nic nie mówić, Ty możesz, ale nie o Tobie.   :)

W przeciwieństwie do Ciebie potrafię cieszyć się życiem w każdym wieku ,a nie jak Ty już jesteś zgorzkniały ,a co będzie za parę lat ?      :mellow:

Ja zgorzkniały?     :lol:  to wtedy nie wiem jak można Ciebie nazwać?      :P  Przecież Ty na żartach w ogóle się nie znasz, wszystko na nie   :)

Nie komu ,tylko Tobie ,a to że Ci coś niedomaga widzę  nie tylko ja .  :)

Ty wróżka? czy potrzebujesz także okulisty, bo normalnie ja widzę że Ty źle widzisz.     :D

Ps. odpuść sobie, bo cokolwiek bym nie napisał, Twoja forma odpowiedzi przybiera formę ataku na moją osobę, nie wiem z jakiego powodu to robisz, ale widzę że Twoje posty są coraz agresywniejsze, nie chcesz nie czytaj, nie odpowiadaj, ale zapewniam że nie pozostanę Ci dłużny w odpowiedziach.    :) Ja w każdym razie nic do Ciebie nie mam.   

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Chłopie ... - ty się lecz :blink: .Najgorsze jest to , że nie zdajesz sobie sprawy jaki Ty chory jesteś . :unsure:

Opublikowano (edytowane)

Było coś do ciebie, z tobą jakąś dyskusję prowadziłem? chłopie czy ty wszędzie musisz ten swój nos wsadzić? Meg sobie poradzi i bez ciebie, przestań być takim dupowłazem. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ale do ciebie było :P . Nie pasuje krytyka ? Pewnie jak by była pochwała , to problemu byś nie miał B) .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

ciebie to trzeba by wysmażyć na gorącym łoju, no gdzie cholernik wlezie to narobi gnoju.

Opublikowano

No nie lubią mnie niektórzy za to , ale ktoś musi takiemu skanowi , czy jak mu tam , uświadomić , że jednej fazy Mu brakuje . A czy dotrze to do Niego czy nie - to już mniejsza o większość .

Opublikowano

Chcieć nie zawsze znaczy umieć, zwłaszcza kiedy nawet pług nie trzyma :P

Opublikowano (edytowane)

zagraj mi czarny cyganie piosenke starą jak świat ,

by nam się w górę unioso,"rzemioso" jak za dawnych lat... :P

jak bym sie postarał to równiutko byś miała :)

Edytowane przez Roman4321
Opublikowano

Dobre :lol:
A gdzie towarzystwo jeszcze w polu? Dajcie spokój jutro też jest dzień ;)

Opublikowano

jedni na polu pracują inni na forum flirtuja  ;) ,  Teska juz po pracach polowych?

Tomek flirtujesz już?

:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v