Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Ty tak zawsze kota ogonem obracasz? uważasz 40-to letniego faceta wolnego bez zobowiązań {kawalera} za jakieś ochłapy? Ty takich facetów normalnie obrażasz, według Ciebie taki jest dobry jak jaśnie panna się przewiezie zdrowo na Twojej teorii młodości, jest po "przebiegu jak zachodni samochód " z skręconym licznikiem i uważasz że to ja mam jakieś zaburzenia? trzeba wiedzieć co się pisze, a nie co chwila odwracać kota ogonem. Ty obrażasz cały czas czy to kobiety młode czy starsze ,także bez takich . Kim są 40 letni kawalerzy ? Co przez te lata robili ? Pewnie w dużym % modlili się od dobrą żonę ,żyjąc w celibacie ? Czy może są właśnie z takim przebiegiem ,jak zachodnie auta ,a chcieliby by ktoś ich z ''tym ''wziął . Pigmej ,taki ''bagaż mam na myśli ,a nie co Ty tam wymyślasz . Bez zobowiązań,a dziecko to są zobowiązania ,tak trudno zrozumieć ? Nawet 16 latka ma już pewne poglądy, porażki i urazy, wybierze takiego który zrobi na niej wrażenie i z którym uwierzy w tzw, szczęście nie skupiając się specjalnie na wieku Rozsądna skupi się ,wierz mi . Innym rozum później przyjdzie . Edytowane 13 Września 2017 przez Meg5
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Ty obrażasz cały czas czy to kobiety młode czy starsze ,także bez takich . Kim są 40 letni kawalerzy ? Co przez te lata robili ? Pewnie w dużym % modlili się od dobrą żonę ,żyjąc w celibacie . Czy może właśnie z takim przebiegiem ,jak zachodnie auta ,a chcieliby by ktoś ich z ''tym ''wziął . Nie bądź śmieszna, 40 letni kawalerzy dzisiaj, {mówimy o rolnikach} to albo był nieśmiały kiedyś, albo zajęty pracą i odkładał dziewczyny na później, nie jeden to gdyby krowa nosiła majtki to d*py na oczy by nie widział, a dzisiejsze panny to wg. Ciebie kto, chodzące świętości? cnotę to zazwyczaj tracą już siadając na smoczek i nie wciskaj tu nikomu kitu jak to taka panna o podejrzanej reputacji zrobi im wielką łaskę wiążąc się z nimi . Edytowane 13 Września 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Matko ! Jak można tak uogólniać ?! Ludzie są różni i z różnych powodów wiążą się lub nie . Jeden jest księdzem , a inny złodziejem , itp. A tu wszystkich do jednego wora .
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Nie bądź śmieszna, 40 letni kawalerzy dzisiaj, {mówimy o rolnikach} to albo był nieśmiały kiedyś, albo zajęty pracą i odkładał dziewczyny na później, a dzisiejsze panny to wg. Ciebie kto, chodzące świętości? cnotę to zazwyczaj tracą już siadając na smoczek i nie wciskaj tu nikomu kitu jak to taka panna o podejrzanej reputacji zrobi im wielką łaskę wiążąc się z nimi . Aha ,to szybko zawęziłeś koło do kawalerów rolników ,no kombinujesz . No tak ,dziś wszystkie dziewczyny to mało cnotliwe i w ogóle młodzież taka nieodpowiednia . Oj Sean ,powiedz znasz Ty jakieś starsze pokolenie ,co się nie czepiało młodszego ,że źle się prowadzi ? Edytowane 13 Września 2017 przez Meg5
Ansja Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Matko ! Jak można tak uogólniać ?! Ludzie są różni i z różnych powodów wiążą się lub nie . Jeden jest księdzem , a inny złodziejem , itp. A tu wszystkich do jednego wora . Wyjawianie tajemnicy skąd ludzie są samotni Pewnie przez to ,że nie modlą się do św.Antoniego o dobrą żonę czy też męża
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 No chyba w całej historii ludzkości nie było takiego kur**stwa jak jest w obecnych czasach, gdzie obciachem jest jak młoda dziewczyna jest jeszcze cnotliwa, więc daruj sobie że się czepiam jak to młode pokolenie się prowadzi.
Ansja Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Sean trochę racji w tym masz,bo coraz częściej można zauważyć dość dużo nastolatek 16-18 lat jak są już w tym wieku mamusiami ....często nie wiedzą kto jest tatusim dziecka.
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 No chyba w całej historii ludzkości nie było takiego kur**stwa jak jest w obecnych czasach, gdzie obciachem jest jak młoda dziewczyna jest jeszcze cnotliwa, więc daruj sobie że się czepiam jak to młode pokolenie się prowadzi. No może teraz wcześniej zaczynają ,ale co do reszty naprawdę mało wiesz i tu się kłania literatura . Niemniej co Cię to obchodzi ,jak się teraz młodzi prowadzą ,jakieś boleści z tego powodu masz ?
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Sean - Ty młody nigdy nie byłeś ? B)
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Niemniej co Cię to obchodzi ,jak się teraz młodzi prowadzą ,jakieś boleści z tego powodu masz ? Mam to dokładnie w d*pie że prują się jak stare gacie, tylko nie wciskaj mi kitu że kawaler 40-to letni, wychowany na innych zasadach się pewnie źle prowadził, a dzisiejsza 25-ci letnia panna to istna świętość, dla której taki kawaler to są ochłapy. Edytowane 13 Września 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 A to Twoja teoria ma być tylko na teraz , a nie porostu tak było ,jest i będzie ? :huh:
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Sean , nie chodziłeś na wiejskie zabawy ? U Was czasami nie działy się "cuda" ? Przecież "takie rzeczy" zawsze się działy , tylko teraz wiadomości szybciej się rozchodzą .
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 A co ja wróżka? piszę to co teraz widzę.
LuckyLuke12345 Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Na baby przydał by się Hitler:)
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Sean - tylko rozmawiam . Spójrz czasami w inną stronę . Uważam że i wcześniej jak ktoś się chciał zabawić , to nie miał z tym problemów . Tak samo i teraz znajdziesz mnóstwo młodych , którzy np . idą na pielgrzymkę .
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Sean , nie chodziłeś na wiejskie zabawy ? U Was czasami nie działy się "cuda" ? Przecież "takie rzeczy" zawsze się działy , tylko teraz wiadomości szybciej się rozchodzą . Nie przyrównuj tamtejszych Panien do dzisiejszych "panienek", skoro twierdzisz że masz już swoje lata to powinieneś widzieć różnicę. Owszem są i teraz porządne, nie wrzucam wszystkie do jednego wora, ale to już mały odsetek dzisiaj, kiedyś było zupełnie odwrotnie. Edytowane 13 Września 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 No właśnie napisałem że bywa z tym różnie . Znajdziesz jak poszukasz i dzisiaj "normalne" . No to tylko moje zdanie .
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) No może teraz wcześniej zaczynają ,ale co do reszty naprawdę mało wiesz i tu się kłania literatura . Gdzie w przeszłości w Polsce na taką skalę działy się takie rzeczy, może podaj przykłady z tej mądrej literatury? tylko nie podawaj co działo się w pewnych zdegenerowanych kręgach w starożytności czy na zachodzie bo tam pedalstwo już teraz jest czymś normalnym, dokąd takie postępowanie zaprowadziło te nacje? Edytowane 13 Września 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Sean ,Ty myślisz że kiedyś nie było homoseksualizmu i wszelkich odchyleń ? Były ,tylko kiedyś za takie '' praktyki '' ludzi potępiano delikatnie mówiąc .Dziś '' inni '' mają więcej swobody ,stąd wszędzie widzisz samo zło ,no i masz internet ,który jak widzę źle wykorzystujesz . Czy Ty na tym świecie już nie widzisz nić pozytywnego ? Wracając do pytania . Ciągle pytasz o nowe przypadki, a była rozmowa o relacjach kobieta -mężczyzna ,pedałów ,kozy ,zostawmy na potem ,albo do nienapisania . Otóż ,najstarszy zawód świata ,jak sama nazwa mów '' najstarszy '' był ,jest i będzie zawsze na topie . Wyobraź sobie ,że nawet u bogobojnych chłopów tuż po II Wojnie ,szerzyła się owa niestosowność ,a tacy ponoć pobożni kiedy ludzi byli, a co za tym idzie przykładni ,porządni itp. Więcej przeczytasz w dość leciwej książce ''Mój drugi ożenek '' Józefa Mortona . Świetne czasy ,które zapewne najbardziej do gustu przypadną ograniczonej umysłowo męskiej populacji ,nie myl z całą męską populacją ,ponieważ są liczne wyjątki ,które porostu mają mózg . Wyłącz internet ,idź do ludzi ,jak masz możliwość porozmawiaj z młodymi ,a zobaczysz ,że jeszcze Cię zaskoczą wiedzą . To bardzo niepokojące ,że głównie z rozwiązłością szeroko pojętą Ci się kojarzą . Ty świata nie zbawiaj, żyj swoim życiem ,a nie cudzym . Tyle już było końców świata ,tyle razy schodził na psy i jakoś do dziś się kręci . Na baby przydał by się Hitler:) A Ty cwaniaczku ,wiesz kim baby szczuć ,by samu być bezpiecznym ,ponieważ Hitler wyniszczał najpierw ludzi inteligentnych . No ,no ,jestem pod wrażeniem lotnego umysłu . Edytowane 14 Września 2017 przez Meg5
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Sean ,Ty myślisz że kiedyś nie było homoseksualizmu i wszelkich odchyleń ? Były ,tylko kiedyś za takie '' praktyki '' ludzi potępiano delikatnie mówiąc .Dziś '' inni '' mają więcej swobody ,stąd wszędzie widzisz samo zło ,no i masz internet ,który jak widzę źle wykorzystujesz . Czy Ty na tym świecie już nie widzisz nić pozytywnego ? Wracając do pytania . Ciągle pytasz o nowe przypadki, a była rozmowa o relacjach kobieta -mężczyzna ,pedałów ,kozy ,zostawmy na potem ,albo do nienapisania . Otóż ,najstarszy zawód świata ,jak sama nazwa mów '' najstarszy '' był ,jest i będzie zawsze na topie . Wyobraź sobie ,że nawet u bogobojnych chłopów tuż po II Wojnie ,szerzyła się owa niestosowność ,a tacy ponoć pobożni kiedy ludzi byli, a co za tym idzie przykładni ,porządni itp. Więcej przeczytasz w dość leciwej książce ''Mój drugi ożenek '' Józefa Mortona . Świetne czasy ,które zapewne najbardziej do gustu przypadną ograniczonej umysłowo męskiej populacji ,nie myl z całą męską populacją ,ponieważ są liczne wyjątki ,które porostu mają mózg . Wyłącz internet ,idź do ludzi ,jak masz możliwość porozmawiaj z młodymi ,a zobaczysz ,że jeszcze Cię zaskoczą wiedzą . To bardzo niepokojące ,że głównie z rozwiązłością szeroko pojętą Ci się kojarzą . Ty świata nie zbawiaj, żyj swoim życiem ,a nie cudzym . Tyle już było końców świata ,tyle razy schodził na psy i jakoś do dziś się kręci . Ano zeszliśmy trochę z tematu bo jedno wiąże się z drugim. Grzech trzeba piętnować, biernym przyzwoleniem bo mnie to nic nie obchodzi Ty jeszcze zachęcasz co niektórych do takich praktyk. Pan Bóg siedzi wysoko i widzi Twoje zaprzaństwo oj Czterej Jeźdźcy Apokalipsy nie będą bezrobotni, oj nie będą. Sodoma i Gomora to widzę że to było przedszkole przy tym co się teraz wyprawia.
LuckyLuke12345 Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Sean ,Ty myślisz że kiedyś nie było homoseksualizmu i wszelkich odchyleń ? Były ,tylko kiedyś za takie '' praktyki '' ludzi potępiano delikatnie mówiąc .Dziś '' inni '' mają więcej swobody ,stąd wszędzie widzisz samo zło ,no i masz internet ,który jak widzę źle wykorzystujesz . Czy Ty na tym świecie już nie widzisz nić pozytywnego ? Wracając do pytania . Ciągle pytasz o nowe przypadki, a była rozmowa o relacjach kobieta -mężczyzna ,pedałów ,kozy ,zostawmy na potem ,albo do nienapisania . Otóż ,najstarszy zawód świata ,jak sama nazwa mów '' najstarszy '' był ,jest i będzie zawsze na topie . Wyobraź sobie ,że nawet u bogobojnych chłopów tuż po II Wojnie ,szerzyła się owa niestosowność ,a tacy ponoć pobożni kiedy ludzi byli, a co za tym idzie przykładni ,porządni itp. Więcej przeczytasz w dość leciwej książce ''Mój drugi ożenek '' Józefa Mortona . Świetne czasy ,które zapewne najbardziej do gustu przypadną ograniczonej umysłowo męskiej populacji ,nie myl z całą męską populacją ,ponieważ są liczne wyjątki ,które porostu mają mózg . Wyłącz internet ,idź do ludzi ,jak masz możliwość porozmawiaj z młodymi ,a zobaczysz ,że jeszcze Cię zaskoczą wiedzą . To bardzo niepokojące ,że głównie z rozwiązłością szeroko pojętą Ci się kojarzą . Ty świata nie zbawiaj, żyj swoim życiem ,a nie cudzym . Tyle już było końców świata ,tyle razy schodził na psy i jakoś do dziś się kręci . A Ty cwaniaczku ,wiesz kim baby szczuć ,by samu być bezpiecznym ,ponieważ Hitler wyniszczał najpierw ludzi inteligentnych . No ,no ,jestem pod wrażeniem lotnego umysłu . Myślałem że Ty bardziej jesteś kumata ,widzę że się myliłem
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Ano zeszliśmy trochę z tematu bo jedno wiąże się z drugim. Grzech trzeba piętnować, biernym przyzwoleniem bo mnie to nic nie obchodzi Ty jeszcze zachęcasz co niektórych do takich praktyk. Pan Bóg siedzi wysoko i widzi Twoje zaprzaństwo oj Czterej Jeźdźcy Apokalipsy nie będą bezrobotni, oj nie będą. Sodoma i Gomora to widzę że to było przedszkole przy tym co się teraz wyprawia. Kogo , gdzie i do czego zachęcam ?
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 He ,he - Meg podziwiam Twoją cierpliwość . Lepiej napisz , czy mąż orki porobił i siew kiedy .
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Już powili mi się wyczerpuje ... Orki w połowie są porobione ,siew pod koniec września ,jak przestanie padać .
Gość Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Już powili mi się wyczerpuje ... Czyżby cisza przed burzą?
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
pryzma kukurydzy