Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Już ty Jej nie strasz tylko nisko coś cenisz Tes, że masz ją za taką naiwną dziewczynkę. a co tu Mariusza w to mieszasz ,poległes przy nim i we mnie zaczynasz?jNowego przeciwnika szukasz? Poległem przy trollu? :lol: ja szukam przeciwnika? kto rzucił oskarżenia pod moim adresem? Edytowane 7 Maja 2017 przez Gość
Gość aletes Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Branoc trolki i trolusie,ogry i inne tam..
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 No to dobrze, bo już myślałam, że taki z ciebie zgred nie pogadasz se ze mną na temat żadnej osoby bo nie lubię takich tematów, ale co tam za gumiaki teraz modne,albo jaki szpadel to możemy pogadać No przykro mi, ale już dawno z kobietami nie rozmawiam o szpadlach, gumiakach i o wydajności kukurydzy z hektara.
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Dobranoc chyba mnie zaczynasz trochę lubić. Branoc trolki i trolusie,ogry i inne tam.. A ta piosenka specjalnie dla Ciebie, może Tomka nie rozsadzi z zazdrości. Edytowane 7 Maja 2017 przez Gość
grego Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) a co tu Mariusza w to mieszasz ,poległes przy nim i we mnie zaczynasz? :lol: Sie koledze humor udzielił :lol:. Chyba w ilościach postów pisanych na godzine? Edytowane 8 Maja 2017 przez grego
artur125 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 osz kurde, i o mnie trochę wczoraj było :lol: takie sprostowanie, wolę panny ale jak fajna mężatka, a mąż nad morze wyjeżdża :rolleyes: :lol:
KRISS75 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Cześć wszystkim po małej przerwie @Tomek....o tej porze nad morzem? Sama dziś byłam i już widział pierwszą parę kąpiącą się Pana i Panią w stroju ....a chłodno hm.. Ywa bo to majowe morsy były osz kurde, i o mnie trochę wczoraj było :lol: takie sprostowanie, wolę panny ale jak fajna mężatka, a mąż nad morze wyjeżdża :rolleyes: :lol: Artur uważaj żeby mąż czasem nie wybił Ci takich pomysłów z głowy
weris Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 ach joj Kris wrócił a miałam dzwonić czy żyjesz:)Ej no nie strasznie Artura, Tomek taki zły nie jest on tylko tak wygląda
KRISS75 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Weris żyję chociaż ktoś się o mnie martwi,tęskniłaś? No toś pojechała,niech on to przeczyta ...
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Czy w tym temacie prócz dwóch Muszkieterów :rolleyes:( jeden chce się tu wkręcić ,drugi sam jeszcze nie wie co chce ) ,to już każdy z każdy i wszyscy z wszystkimi ? :huh:
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Wypisz wymaluj "Moda na sukces "hehe B) Edytowane 10 Maja 2017 przez PRIMO
KRISS75 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Czy w tym temacie prócz dwóch Muszkieterów :rolleyes:( jeden chce się tu wkręcić ,drugi sam jeszcze nie wie co chce ) ,to już każdy z każdy i wszyscy z wszystkimi ? :huh: Hej Meg Jeśli to do mnie to którym jestem,tym pierwszym czy drugim?A może trzecim :wacko: Masz rację tu wszyscy z wszystkimi..się lubimy Miłego dnia i choć odrobiny słońca B) Edytowane 10 Maja 2017 przez KRISS75
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Grego coś mi się zdaje że ktoś tęskni za nami. Z nami źle, a bez nas jeszcze gorzej.
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Sean jestem zaniepokojona stanem zdrowia grego ...rozchorował się od tego trollowania Z nami źle A to już od pewnego czasu zauważyłam, że z Wami faktycznie jest coś źle :lol: Edytowane 10 Maja 2017 przez Meg5
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
pryzma kukurydzy