Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Już ty Jej nie strasz tylko   :)   nisko coś cenisz Tes, że masz ją za taką naiwną dziewczynkę.    :)

a co tu Mariusza w to mieszasz ,poległes przy nim i we  mnie zaczynasz?jNowego przeciwnika szukasz?

Poległem przy trollu?    :lol:  ja szukam przeciwnika? kto rzucił oskarżenia pod moim adresem?     :)

Edytowane przez Gość
Gość aletes
Opublikowano

Branoc trolki i trolusie,ogry i inne tam.. :);):)

Opublikowano

No to dobrze, bo już myślałam, że taki z ciebie zgred ;) nie pogadasz se ze mną na temat żadnej osoby bo nie lubię takich tematów, ale co tam za gumiaki teraz modne,albo jaki szpadel to możemy pogadać :)

No przykro mi, :)  ale już dawno z kobietami nie rozmawiam o szpadlach, gumiakach i o wydajności kukurydzy z hektara.    :P

Opublikowano (edytowane)

Dobranoc    :)   chyba mnie zaczynasz trochę lubić.   :P

Branoc trolki i trolusie,ogry i inne tam.. :);):)

A ta piosenka specjalnie dla Ciebie,     :) może Tomka nie rozsadzi z zazdrości.     :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

a co tu Mariusza w to mieszasz ,poległes przy nim i we  mnie zaczynasz?

:lol: Sie koledze humor udzielił  :lol:. Chyba w ilościach postów pisanych na godzine? :P

Edytowane przez grego
Opublikowano

Cześć wszystkim po małej przerwie :P

@Tomek....o tej porze nad morzem? :P

Sama dziś byłam i już widział pierwszą parę kąpiącą się Pana i Panią w stroju ....a chłodno hm..

Ywa bo to majowe morsy były :D

osz kurde, i o mnie trochę wczoraj było :o :lol:

takie sprostowanie, wolę panny ale jak fajna mężatka, a mąż nad morze wyjeżdża :rolleyes: :lol:

Artur uważaj żeby mąż czasem nie wybił Ci takich pomysłów z głowy  ;) 

Opublikowano

Czy w tym temacie prócz dwóch Muszkieterów  :rolleyes:( jeden chce się tu wkręcić ,drugi sam jeszcze nie wie co chce  :D )   ,to już każdy z każdy i wszyscy z wszystkimi ?  :huh:  :D

Opublikowano (edytowane)

Wypisz wymaluj "Moda na sukces "hehe B)

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano (edytowane)

Czy w tym temacie prócz dwóch Muszkieterów  :rolleyes:( jeden chce się tu wkręcić ,drugi sam jeszcze nie wie co chce  :D )   ,to już każdy z każdy i wszyscy z wszystkimi ?  :huh:  :D

Hej Meg :D Jeśli to do mnie to którym jestem,tym pierwszym czy drugim?A może trzecim :wacko:

Masz rację tu wszyscy z wszystkimi..się lubimy :P

Miłego dnia i choć odrobiny słońca B)

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Grego coś mi się zdaje że ktoś tęskni za nami.      :)  Z nami źle, a bez nas jeszcze gorzej.     :P

Opublikowano (edytowane)

Sean jestem zaniepokojona stanem zdrowia grego ...rozchorował się od tego trollowania  -_-

Z nami źle

A to już od pewnego czasu zauważyłam, że z Wami faktycznie jest coś źle  :lol:

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Wy nie możecie żyć bez zaczepek.    :P     :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v