Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy te puste dziewczyny nie szukają właśnie takich przymiotników jak ty? Jeszcze bym dodała bogaty...o i to by było to :D Tylko jak już to będziesz miał może się okazać, że czegoś brakuje- jednak tego nie widać gołym okiem :P

Opublikowano

słabo bystre panny szukają stabilizacji, doskonałe żony, matki, gospodynie. Spokój, cisza istna sielanka. Są ludzie którzy całe życie pracują na taśmie, a inni w takim miejscu nie wytrzymają. Ja na przykład nie lubie monotonii, ktoś kto mnie nie zaskakuje nie wzbudza mojego zainteresowania.Co zrobisz, nic nie zrobisz tak mam i jużbiggrin.png

Opublikowano (edytowane)

Nie krytykuje...bo pewnie bym i sobie strzeliła w pięte :(;)
Jednak doskonałe żony, matki czy tam ...na pewno nie są mało bystre :P:D

Edytowane przez aletes
Opublikowano

to sobie poczekam, mam czas.Mam nadzieje, że cierpliwość popłaca. Ciekawi mnie co jest złego w moim podejściu?Wymieniłem trzy cechy, a żadna z nich nie jest jakaś nadzwyczajnawink.png .I pewnie 90% chłopaków się ze mną zgodzi, a reszcie to już wszystko jednolaugh.png

złego to nic każdy moze mieć marzenia! Ale tak naprawdę to w twoim wieku bedzie ciężko znależć laske która bedzie miała te trzy cechy razem. te dziewczyny są juz zajęne albo nawet mężatki Sam sukam i wiem co mówie ale mimo wszystko życzę Ci POWODZENIA

Opublikowano

jak to w moim wieku? Aż taki stary chyba jeszcze nie jestemlaugh.png Moge się założyć, że w sobote wyrwe pustą dwudziestkebiggrin.png

Ale zaczęliście nie wygodny temat  :P

dawaj lepiej swoje wymagania

Opublikowano

hmm no jak by to powiedzieć ja mam dokładnie takie same wymagania jak Ty i 90% facetów  :D

ale też wychodzę z założenia że "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"  :P

Opublikowano

Jaki niewygodny ,normalny i życiowy ,ja powiem na swoim przykladzie że wymagań specjalnie nie było ,wiadomo zwracało się uwage na atrakcyjne dziewdzyny (pojęcie względne ,bo ile ludzi tyle gustów)ale reszta przyszła dopiero w trakcie związku ,wymagania to złe pojęcie na począdku musi być to coś :) 

Opublikowano

Ale też na początku musisz wiedzieć czego szukasz, jakieś kryteria musi wybranka spełniać a dopiero później poznajesz ją dalej.

Z pewnością dziewczyny mają tak samo, też czegoś oczekują od faceta, bo jak by było inaczej to by nas tu nie było  :lol:  :P

Opublikowano

No niekoniecznie ,pierwsze wrażenie jest wzrokowe  ,kiedy zauważasz ja nie mylisz o kryteriach ,później doceniasz

walory badz wady

Artur spoko zanim byla ta jedyna ,to troche ich bylo wcześniej :D 

Opublikowano

To pogratulować @Weris :) teraz zdradż jeszcze co takiego poczułaś i skąd wiedziałaś że to ten..- czym cie urzekł i co robi, że chcesz żyć na wsi?

Opublikowano

Rolniku niestety jak większość facetów nie potrafi gotować itp wiedz do łóżka ja przynoszę :rolleyes:

Tomasz no niestety jestem z miasta a wieś mi nie straszna :)

Aletes dzięki to już 19 lat razem ,jak każdy facet ma gest ,spojrzenie co powala z nóg no i za miłością się idzie, :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v