Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Byłem na tych swoich dożynkach ale się spóźniłem i wszystkie pozajmowane :D

Nie martw się, za rok też będą dożynki, tylko się nie spóźnij wtedy.        :P  

Grego ciężko określić uczucie miłości jak to wygląda i teorii jest wiele.Ale czasem to przychodzi nagle nie wiadomo skąd.Miglanc nawet do tych singli z wyboru strzała amora trafia z znienacka.Nie ma na to mocnych,czasem tych zarzekajacych tez,że nie ma tak naprawdę tej miłości tylko chęć bycia z kimś aby nie odczuwać samotności.

Bycie z kimś tylko by być, to raczej nic dobrego nie rokuje, może to dobre, ale na krótką metę.  

Opublikowano

Sean dlatego trzeba w tym wszystkim uzywac rozsadnego myslenia nie patrzec przez pryzmat rozowych okularow :)

Bo kiedyś Aniu te różowe okulary staną się się przezroczyste i możesz się bardzo rozczarować.

Opublikowano

Zanim się staną się przezroczyste to się człowiek zdąży przyzwyczaić ;)

Tak Ci się tylko wydaje.    :)   Z takim podejściem, to nawet nie musisz dużo szukać, bierz pierwszą lepszą.        :P

Opublikowano

Dlatego mowie,ze zakochanie i oczarowanie jest fajne tylko w pewnym wieku juz sie bardziej uzywa rozsadnego myslenia a nie taniego  bajerowania :)

Master jednak nie radze tak sie pchac na ta moja wies Tobie :)

Opublikowano

Dlatego mowie,ze zakochanie i oczarowanie jest fajne tylko w pewnym wieku juz sie bardziej uzywa rozsadnego myslenia a nie taniego  bajerowania :)

W każdym wieku idzie zgłupieć z miłości.    :)

Opublikowano

Sean nie mow,ze Ty tez oszalaly :)

Nie, nic z tych rzeczy.   :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v