MasterRoj Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ach szczęście-loteria dziś nie dopisuje, bo Ania z innym obiaduje :wacko:
Ansja Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Master tak bywa,ze gdzie dwoch sie bije tam trezci korzysta
Ansja Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ale u mnie dla kazdego cos dobrego Teraz to kombajnista
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Vt troszkę przekraczasz granice. Tak się składa że coś do mnie startowałeś ale za wysokie progi dla "liska" nie ubliżaj komuś bo piszesz że miły jesteś a zachowujesz się jak szczyl. No to miałaś rację.
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Racje z tym ze zawsze bedziesz tym drugim ? :D Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez valeTudo
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeżeli liczysz tych których olała, to masz rację. boli jednak co, że olała? Gdzie tobie startować było do Damy no i teraz są skutki zakompleksienia. myślał że to pierwsza lepsza. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Gość
miglanc88 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jeżeli liczysz tych których olała, to masz rację. boli jednak co, że olała? sean niedawno kreowałeś sie na dość ogarniętego gościa , a teraz sam drażnisz i prowokujesz?? przecież w podstawówce uczą że czasem jest warto ustąpić!! jak ktoś tego nie rozumie,to za widły i w obornik :lol:
MasterRoj Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dama co ma dłonie ładne tak od siebie rzeknę bo co się rzeknie to nie ucieknie
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) sean niedawno kreowałeś sie na dość ogarniętego gościa , a teraz sam drażnisz i prowokujesz?? przecież w podstawówce uczą że czasem jest warto ustąpić!! jak ktoś tego nie rozumie,to za widły i w obornik :lol: Ty skończyłeś podstawówkę w ogóle? wątpię bo widzę że czytać nie potrafisz kto stale zaczyna. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Gość
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Olala ? Poczytaj od 300 strony w gore kto kogo olal Dama haha Dama pisze do pierwszego lepszego kolesia zjadla bym cie majac meza ? ' Siadaj -2 dostales z tej lekcji ''podrywaczu''
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dama pisze do pierwszego lepszego kolesia zjadla bym cie majac meza ? ' Dama żartuje, a ty bierzesz wszystko na poważnie.
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dama żartuje, a ty bierzesz wszystko na poważnie. Owszem zartuje Ale z Toba nigdy tak nie bedzie zartowac :D
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 I co, to ciebie tak boli że może ze mną nie żartować?
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Boli mnie ze jestes prawiczkiem i lansujesz sie za podrywacza Malo tego, wbijasz z wierszami jak przed wojna... Nie te czasy tak nie poruchasz :D Malo tego lapiesz z kims jakas sprzeczke i uciekasz na komisariat no stary tak robi rycerz ...... ? Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez valeTudo
miglanc88 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ty skończyłeś podstawówkę w ogóle? wątpię bo widzę że czytać nie potrafisz kto stale zaczyna. coś mi się wydaje,że to raczej ty mój drogi masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. jakoś nie wydaje mi się że pisałem coś o "ZACZYNANIU" tylko o prowokacji. a to są 2 różne rzeczy tak więc nie udzielaj komuś rad.
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie martw się o mnie, i mnie nie ucz, bo twoje metody wyszło że nie przynoszą efektów
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Moje nie przynosza efektow Hmm? Mozliwe, ale to nie ja bede przez reszta zycia pukal pod stolem w jajko :D
miglanc88 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie martw się o mnie, i mnie nie ucz, bo twoje metody wyszło że nie przynoszą efektów nie przynoszą efektów , bo jak je stosuje osoba o twojej ambicji ,to się wcale nie dziwę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Po tym jak byles na skardze u admina jak Ty delikatnie piszesz mmmm Myslisz ze tylko ja tu dostane bana ? Naczelny podrywacz mezatek bedzie dalej biegal w damskich majteczkach ?
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Odpowiadam Laleczce, wpieprza się jeden koleś, odpowiadam kolesiowi, wpieprza się drugi koleś i wmawiają mi jeszcze że to ja prowokuję.
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nam odpowiadasz czy adminowi juz ukladasz bajke ? :D
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Po tym jak byles na skardze u admina jak Ty delikatnie piszesz mmmm Myslisz ze tylko ja tu dostane bana ? Naczelny podrywacz mezatek bedzie dalej biegal w damskich majteczkach ? Hahaha, za mężatkę się brał a nie wie nawet co ja mam w awatarze, ty w ogóle wiesz jak wygląda damski tyłek?
valeTudo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie no na avatarze widze Ciebie w damskich gaciach starczy mi :D
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
pryzma kukurydzy