Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienic nick na Bond ? :D

ty Bond?         aleś mnie rozbawił   2smiech.gif    a umiesz ty się w ogóle podpisać?      2smiech.gif

vale już masz, zmień tylko tude na konia i będzie w sam raz .     :P

Rycerza z ciebie już nie będzie, jedynie co z niego byś miał to zakuty łeb.        :)       

Opublikowano

A zebys wiedzial : D

Caly On po alko.... :D

ty Bond?         aleś mnie rozbawił   2smiech.gif    a umiesz ty się w ogóle podpisać?      2smiech.gif

vale już masz, zmień tylko tude na konia i będzie w sam raz .     :P

Rycerza z ciebie już nie będzie, jedynie co z niego byś miał to zakuty łeb.        :)       

Z dziewczynami Ci nie wydzodzi widze ze facetowi chcesz possac ? :D :D Moj znajomy niedlugo wychodzi wpadnij obsluzysz go rycerzu :D :D

Opublikowano

Sean oszczędź sobie bo on nie odpuści szkoda słów i nerwów. Ma chłopiec kompleks niższości i myśli że obrażając innych urośnie mu ego lepiej zignorować :D

Ja też nie z tych co odpuszczają     :)   ale skoro prosisz, a Twa prośba jest dla mnie rozkazem  Pani, także wykonam rozkaz.     :P     :)

Opublikowano

Ja nie z tych co odpuszczaja HAHA Chlopcze, w realu dostalbys po ryju poszedl z placzem do domu i powiedz mi po ch*j Ci to pizdo ? :D

Twój czas się skończył na tym forum gówniarzu.     ;[

Opublikowano

Vt troszkę przekraczasz granice. Tak się składa że coś do mnie startowałeś ale za wysokie progi dla "liska" nie ubliżaj komuś bo piszesz że miły jesteś a zachowujesz się jak szczyl.

Opublikowano

Vt troszkę przekraczasz granice. Tak się składa że coś do mnie startowałeś ale za wysokie progi dla "liska" nie ubliżaj komuś bo piszesz że miły jesteś a zachowujesz się jak szczyl.

Ja do Ciebie startowalem ?????? Poczytaj posty hehe :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v