darek3 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czasami nie ma czasu się podrapać a co dopiero myśleć o takich fajnych rzeczach Wczoraj kumpel na polu kombajnem w słupa cofnął i pogiął cały kombajn, pewno myslał o łóżku :lol: Dobrze, że nie ma tego, któremu całe życie wmawiasz że łóżko Cie nie interesuje darek chyba miał na imię ten Pan :lol: jaki tam ze mnie pan? :lol: ja swojski chłopak jestem :lol: ja już dawno mówiłem że Gosi to tylko jedno w głowie a Ona się robotą zasłaniała sama się wygadała w końcu :lol: ja jeszcze żniwuje ale dzisiaj popadało także wolne mam na razie, taki przymusowy odpoczynek też jest potrzebny bo inaczej to człowiek umiaru nie zna, dzień i noc zapi........la
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Darku to po zniwach bedziesz kapal sie w winie
artur125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To w mojej okolicy nikt za flaszke jabola ,by d*py spod sklepu nie ruszył Kilka lat temu jak mama była w szpitalu, zatrudniłem taką panią do "przerywania" buraków to stawka wynosiła : paczke fajek, wino i 50zł za dniówke Ale kobieta pracowała 12godz z przerwą na obiad i przedewszystkim wiedziała co robi
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Artur to mozna zastosowac i dzis Moze akurat to dobry sposob by zatrzymac kobiete na wsi
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Master na ochrone zubra 5zl i jest juz dwa zwierzaki
artur125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Małe spalanie miała jak to pani Celina mówiła wino to takie orzezwiające jest :lol: A spalanie małe bo w małych burakach to trza dobrze widzieć co się robi
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 chyba dwa dziki Dzikiem to Ty bedziesz jak wychlejesz te dwie puchy zubra
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zapytam kolegow Czy uwazacie,ze kobieta powinna byc ozdoba przy boku mezczyzny ?
MasterRoj Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Perłą w koronie Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez MasterRoj
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Perłą w koronie Wiec jak ma ta perla wygladac ? Dlugie nogi,blond wlosy krecone,pokazny biust ?
MasterRoj Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Aniu nie zagaduj a jaki ma być ten twój Rumcajs bo też nie opisała?
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Poprostu pytam jakie macie idealy kobiety. Oj moj rumcajs ma byc odwazny,miec wlasne zdanie,umiec zawalczyc o swoje.
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Wyglad to taki gratis dodany do dobrego charakteru i sposobu bycia Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez AnnaHejniak
artur125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zapytam kolegow Czy uwazacie,ze kobieta powinna byc ozdoba przy boku mezczyzny ? Nie zaszkodzi jak ozdobą też będzie Ale raczej, tylko ozdobą to nie
Ansja Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie zaszkodzi jak ozdobą też będzie Ale raczej, tylko ozdobą to nie Czyli jaka powinna byc ta wybranka ?
MasterRoj Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 a gadają że chłop musi być jak trzy Ł
artur125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czyli jaka powinna byc ta wybranka ? co kraj to obyczaj Każdy szuka kogoś "pod siebie". Jednemu wystarczy ładna, innemu mądra, a jescze ktoś inny szuka połącenia kilku cech a gadają że chłop musi być jak trzy Ł ŁŁŁokropnie bogaty? :lol: :lol:
MasterRoj Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 żeby ładna była, i że by se radziła w domu, polu i zagrodzie
artur125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 żeby ładna była, i że by se radziła w domu, polu i zagrodzie Po co Ci kobieta w polu i zagrodzie? Jak se z domem i ogrodem poradzi to już było by dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
DK Excited