Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To by trzeba zalozyc nowy temat Jak tak :D Bo wczoraj byla gadka facet jest taki ....... Kobieta jest taka.. Teraz juz jest zyczliwosc i obojetnosc wobec ludzi WTF.. ? :D Skonczymy rozmowe o zyciu po zyciu  ? :D czy Lot na marsa w 2073 ? :D  Odbiegamy od tematu  :D :D

Opublikowano

Ale jednak piszac teraz tu swoje poglady,przemyslenia,tym czym sie kierujemy w zyciu itp. Okazuje sie,ze brakuje tych osob ktorzy wczesniej pisali. Gdzies chyba odwagi zabraklo :)

Czytamy czytamy i się z grzeczności nie wtracamy bo ostatnimi czasy ciężko jest się w wątek wkręcić ..

Opublikowano

Ja się nie wtrącam bo jak piszecie o poważnych sprawach to ja nie mam nic do powiedzenia, mnie jedno w głowie  :lol:  ^^

wreszcie się przyznałaś  :P

chyba czas wyluzować w temacie, bo się nawet pośmiać nie idzie  :D

no koniec świata normalnie  :lol:

Opublikowano

wreszcie się przyznałaś  :P

chyba czas wyluzować w temacie, bo się nawet pośmiać nie idzie  :D

no koniec świata normalnie  :lol:

mi tylko praca w głowie  :rolleyes:  nic tylko praca i praca, nie mam czasu siedzieć na af tak jak inni cały dzień :P  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Ania wyluzuj bo włączyła Ci się mama teraz :D Powiedz lepiej jak Ci się układa z tym zlotoustym miglancem :D

Jak to miglanc ciagle sie gdzies miga, :)Pojawia sie i znika

Edytowane przez AnnaHejniak
Opublikowano

mi tylko praca w głowie  :rolleyes:  nic tylko praca i praca, nie mam czasu siedzieć na af tak jak inni cały dzień :P  :lol:

no może ktoś w to uwierzy ale na pewno nie ja  :P  :D

nie samą pracą człowiek żyje, przyjemności jakieś też musi mieć  :lol:

Kriss nie zły patent,  :D tylko wydajność trochę przymała  :lol:

Opublikowano

Gosia a bo Ty to jakieś układy masz na górze chyba  :lol:  bo żeby zaraz po Twoich skończonych żniwach zaczął padać deszcz to musi być coś na rzeczy i sama modlitwa nie pomoże, przyznaj się ile położyłaś księdzu na tacę?  :P

Kriss bo pewnie jak dawałeś na tacę to zadzwoniło a Gosia jak dawała to zaszeleściło, i dlatego Tobie rośnie ale w kłosach  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v