valeTudo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To by trzeba zalozyc nowy temat Jak tak Bo wczoraj byla gadka facet jest taki ....... Kobieta jest taka.. Teraz juz jest zyczliwosc i obojetnosc wobec ludzi WTF.. ? Skonczymy rozmowe o zyciu po zyciu ? czy Lot na marsa w 2073 ? Odbiegamy od tematu :D
Laleczka Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Sie rozwinęło ciężko niestety w tych czasach mimo iż miało być lepiej ... My czekamy na dokończenie żniw
valeTudo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ania uklada kazanie jaki to facet jest nieczuly i obojetny
adrian3005 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ale jednak piszac teraz tu swoje poglady,przemyslenia,tym czym sie kierujemy w zyciu itp. Okazuje sie,ze brakuje tych osob ktorzy wczesniej pisali. Gdzies chyba odwagi zabraklo Czytamy czytamy i się z grzeczności nie wtracamy bo ostatnimi czasy ciężko jest się w wątek wkręcić ..
MasterRoj Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wieść o życzliwej Ani niesie się hen daleko. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie.
Goska93 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja się nie wtrącam bo jak piszecie o poważnych sprawach to ja nie mam nic do powiedzenia, mnie jedno w głowie :lol: ^^
Ansja Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Sposob myslenia nalezy czasem wyrazic glosno,Jacy jestesmy kazdy sam wie najlepiej,Tylko nie kazdy jednak potrafi o tym rozmawiac.
valeTudo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ania wyluzuj bo włączyła Ci się mama teraz Powiedz lepiej jak Ci się układa z tym zlotoustym miglancem
darek3 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja się nie wtrącam bo jak piszecie o poważnych sprawach to ja nie mam nic do powiedzenia, mnie jedno w głowie :lol: ^^ wreszcie się przyznałaś chyba czas wyluzować w temacie, bo się nawet pośmiać nie idzie no koniec świata normalnie :lol:
Goska93 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 wreszcie się przyznałaś chyba czas wyluzować w temacie, bo się nawet pośmiać nie idzie no koniec świata normalnie :lol: mi tylko praca w głowie :rolleyes: nic tylko praca i praca, nie mam czasu siedzieć na af tak jak inni cały dzień :lol:
KRISS75 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej Jak tam u Was żniwa? Ja chyba zamontuje suszarkę przed hederem.Znów leje :unsure:
Ansja Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ania wyluzuj bo włączyła Ci się mama teraz Powiedz lepiej jak Ci się układa z tym zlotoustym miglancem Jak to miglanc ciagle sie gdzies miga, :)Pojawia sie i znika Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez AnnaHejniak
darek3 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 mi tylko praca w głowie :rolleyes: nic tylko praca i praca, nie mam czasu siedzieć na af tak jak inni cały dzień :lol: no może ktoś w to uwierzy ale na pewno nie ja nie samą pracą człowiek żyje, przyjemności jakieś też musi mieć :lol: Kriss nie zły patent, tylko wydajność trochę przymała :lol:
Ansja Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Moze ktos wymysli jakis preparat w postaci oprysku aby slonce swiecilo gdy potrzeba
KRISS75 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Gdzieś kilkanaście stron do tyłu co innego było jej w głowie Darek ale inni by jeszcze stali a ja już w polu
valeTudo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jak to miglanc ciagle sie gdzies miga, :)Pojawia sie i znikaCaly on:D Zrobi Ci dzidzie i też zniknie Pojawi się na koniec miesiąca po 500+
Goska93 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 żadnych przyjemności :huh: tylko praca.. no ja już po żniwach a Wy się męczcie, nie modlicie się to tak macie jak macie :lol:
Ansja Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czas obmyslec nowy temat. Jak zatrzymac chlopaka na wsi
KRISS75 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No ja akurat się modliłem ale chyba za mało :wacko:
valeTudo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czas obmyslec nowy temat. Jak zatrzymac chlopaka na wsi Jak zatrzymać chłopaka przy dziewczynie
darek3 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Gosia a bo Ty to jakieś układy masz na górze chyba :lol: bo żeby zaraz po Twoich skończonych żniwach zaczął padać deszcz to musi być coś na rzeczy i sama modlitwa nie pomoże, przyznaj się ile położyłaś księdzu na tacę? Kriss bo pewnie jak dawałeś na tacę to zadzwoniło a Gosia jak dawała to zaszeleściło, i dlatego Tobie rośnie ale w kłosach
Goska93 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ja chętnie przyjmę deszcz Darek, ja nic nie daję na tacę, to przez to :lol:
MasterRoj Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No ja akurat się modliłem ale chyba za mało :wacko: ta o deszcz chyba :lol:
KRISS75 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Darek to fakt a ja głupi tylko blaszaki rzuciłem
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
pryzma kukurydzy