Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Może to i lepiej, bo byś się poparzyła.
Ansja Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Yyyyyy.... ze niby jaki ? Jak wykorzystac dziewczyne
valeTudo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jak wykorzystac dziewczyne Czytaj ze zrozumieniem !! Nic tam takiego nie jest napisane
Ansja Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 czytam,niby i staram sie pojac,Ale meski jezyk jest taki trudny Kurcze dzis to nedza u mnie
valeTudo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Kurcze dzis to nedza u mnie Z czytaniem ze zrozumieniem ?
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Spoko woda jest ugaszę Twój zapał Woda nic nie pomoże, tylko kupa pary będzie musisz mnie tak samo mocno kochać, to się temperatura wyrówna.
Laleczka Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Aniu bo język męski jest ograniczony Seanku nie szalej Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Laleczka
Ansja Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Z czytaniem ze zrozumieniem ? koncentracje mam dzis obnizona bardzo Za duzo myslec caly dzien musialam to teraz zong
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Seanku nie szalej Nie no raz zaniedbuje, a za chwilę nie szalej.
MasterRoj Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Bo taką dziewczynę jak Ania to ze świecą trzeba szukać :rolleyes:
valeTudo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A takich facetow jak Ty pewnie z pochodnia ?
miglanc88 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Kobieta zmienną jest zmienną i to bardzo. z 2 strony, a tak szczerze mówiąc ile nam facetom naprawdę do szczęścia potrzeba ??? Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez miglanc88
Ansja Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 zmienną i to bardzo. z 2 strony, a tak szczerze mówiąc ile nam facetom tak naprawdę do szczęścia potrzeba ??? Czteropak lub baniak wodki
Laleczka Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wam silikon w cyckach i botox w ustach u baby to Wasze ideały i procenty
valeTudo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Chłopak zadał miłe pytanie a wy na niego z mordą Znacie go chociaż? Widzę ktoś tu ma kompleksy
Ansja Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Kasiu myslac tak w drugim kierunku to cieply koc,miska rosolu :0 Chlopy to malo skomplikowane istoty Ale dogodzic im ciezko
miglanc88 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wam silikon w cyckach i botox w ustach u baby to Wasze ideały i procenty no no , to ciekaw jestem dlaczego tylko kobiety ,robią takie rzeczy by się nam podobać???? może każdy szanujący się mężczyzna nie patrzy tylko na wygląd zewnętrzny...liczy się charakter, sposób bycia wspólne zainteresowania ,i tematy.? teraz przeważa zasada przyciągniesz wzrokiem a zatrzymasz charakterem.
valeTudo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 no no , to ciekaw jestem dlaczego tylko kobiety ,robią takie rzeczy by się nam podobać???? może każdy szanujący się mężczyzna nie patrzy tylko na wygląd zewnętrzny...liczy się charakter, sposób bycia wspólne zainteresowania ,i tematy.? teraz przeważa zasada przyciągniesz wzrokiem a zatrzymasz charakterem. Nie no miszcz!!!! : D
Ansja Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Prawdziwa kobieta zawsze jest piekna,To taka ktora dba nie tylko o ladny wyglad,lecz rowniez ma poczucie wlasnej wartosci.Patrzy na swiat sercem nie tylko oczami.
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z elektryko
DK Excited