Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:blink: ,nie no super ,nie ma to jak dobry kolega :P;)

Weris to dobrze bo zcierplem i zaczynam drętwieć ,więc im szybciej tym lepiej :P

Nie ma sprawy :D od czego się ma kolegów  ;) 

Weris Cię rozmasuje :D

Opublikowano

Przez was będę się bała bocianów :-(
Dziś kierowca jestem i będę jechać po zwłoki po imprezie :-D
Takie mam mile zajęcie w nocy:-)
No to Artur strugaj tą kołyske bo to ptaszysko tobie coś przyniesie,a rusz będą czworaczki :-D
Ania się ucieszy :-P

Opublikowano

Nie śpimy . Zwiedzamy ;D

Adrian co Ty zwiedzasz o tej porze ;)

Wiem wiem

U mnie kiedyś przed odlotem uzbierało się ich 23sztuk az bałem się wyjść z ciągnika ja sam a ich tyle

LL to chyba z całej gminy się zleciały :D

Maguś no nie wiem czy czworaczki to takie szczęście :rolleyes: Cztery buźki do nakarmienia a piersi są dwie ;):D

Opublikowano

LL to chyba z całej gminy się zleciały :D

Maguś no nie wiem czy czworaczki to takie szczęście :rolleyes: Cztery buźki do nakarmienia a piersi są dwie ;):D

Raczej z powiatów bo mieli różne tablice rejestracyjne  :D

Nie cztery bużki tylko pięć bo i tatuś będzie chciał  posykać  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Gosia ale to jest tak jak z psem, bierzesz na ręce i nosisz  :P i spełniasz wszystkie zachcianki dziecka  :D i tak 24h na dobę  :lol: przyzwyczajaj się bo jak przypadkiem bocian nad Tobą przeleci to możesz mieć niespodziankę  :P a tak będziesz miała wprawę już  :D

widzę że wczorajszy wieczór na af wielkopolska opanowała  :D chyba się przeprowadzę tam  :lol: przyjmiecie mnie?  :P

Edytowane przez darek3
Opublikowano

u mnie ciągle latają nade mną, po łące za domem chodzą  :lol:  jakoś nie działa ta wasza teoria  :lol:  :P

Kriss po co Ty chcesz imigrantów przyjmować?  :blink:  :D

Opublikowano

No są są :D ale nie mów że u Ciebie ich nie ma :P

no jakieś by się może i znalazły  :P

Gośka ja nie jestem żadnym imigrantem  :P ja jadę do Ciebie pokazać Ci że te bociany na darmo koło Ciebie nie latają  :P  :D  :lol: i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni  :P  :lol:

Opublikowano

widzę że wczorajszy wieczór na af wielkopolska opanowała  :D chyba się przeprowadzę tam  :lol: przyjmiecie mnie?  :P

Darku, pojedziemy tą wielkopolskę odwiedzic 23 września i zachaczymy o bednary, Pasuje Ci ?  :rolleyes:

Opublikowano

adrian zobaczymy jak z czasem będzie ale już taką propozycję otrzymałem i jestem za tylko żeby czas pozwolił  :D

Gosia a tam zaraz trojaczki, jedno sobie strzelimy na początek :D  ;) , nie ma co przesadzać bo to by się mogło obrócić przeciwko mnie zwłaszcza jak by były trzy dziewczyny  :lol:  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v