Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kriss mam na myśli obsługę imprez okolicznościowych  :D  :P nic innego nie przychodzi mi do głowy   :P  ^^ \

faktycznie, kołdrę to trzeba by już odstawić na bok bo gorąco  :unsure:

Opublikowano

no przygotowanie im jedzenia to też w pewnym sensie obsługa  :rolleyes:  :P

może i lepiej ale nie mam pokoju zamykanego na klucz a rodzina nie nauoczona zapukać do drzwi także strach  :lol:  :lol:

Opublikowano

Wybacz to miało zły wydźwięk.No tak to ciężka harówka takie uwijanie się wśród ludzi z tacami jedzenia.

Hmm rodzina jak rodzina ale pomyśl np.taki złodziej włamuje się przez okno do domu i doznaje szoku :D

Opublikowano

Witam kochani:)

Jak ktoś mi powie, że za tydzień wesele-to kill ;) szczęście czerrrwiec już się kończy...

A Darek ma kare za tą blondynkę :P

przypomnij mi proszę o co chodziło z tą blondynką bo zapomniałem  :P  :D

jak zemsta będzie słodka to możesz się mścić  :P  :lol:

Ja chyba zmienię zawód na złodzieja skoro takie atrakcje dziewczyny zapewniają  :lol: i przyszłościowy zawód, kryzys mu nie grozi  :lol:  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Grzeje grzeje i na burzę się ma.

Zapowiadają 330 litrów na metr kwadratowy, będzie bajoro  :lol:

Zresztą wczoraj w nocy padało i ziemia przesiąkła na 15 cm a sucho było i samochodem wpadłem tak : 

post-58244-0-26822600-1466439347_thumb.jpg

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano

Darek, żadna nie śpi nago, nie zmieniaj zawodu  :lol:

w Wlkp pada cały dzień :D :D

A już myślałem że dorobię do gospodarki  :lol: a tu znowu nie wypał, całe życie pod górkę  :P pomogłybyście chociaż raz  :P  :D

Kasiu teraz coś mi świta  :D

U mnie w nocy lało a cały dzień ładny był, kukurydza ożyła bo już się skręcać zaczęła, 

Adrian ale ten samochód nie ma 4X4, nim tylko po asfalcie, w pole to ciągnikiem  :D

Gosia nie ma gumiaczków bo to ja jej miałem kupić ale nie ma krowy nie ma gumiaczków       :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v