Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówią że samoloty mimo wszystko bezpieczniejsze niż samochody :D

Ja jestem typem domatora,owszem wyjechać na 2-3 dni i wracać do domu  :P może to przyzwyczajenie :P  

Opublikowano

Wszędzie dobrze ale w domu naj lepiej, w Polsce jest bardzo dużo fajnych miejsc nie musowo wyjeżdzać za granice

O to to to :) Cudze chwalicie, swego nie znacie :rolleyes: Ze swojej strony mogę polecić Twierdzę Osowiec :lol: W sam raz na podróż poślubną :P

Opublikowano

zapomniałam GPS zabrać na łąkę  :) ale dałam rade wrócić,no tylko trochę to potrwało   :D

Gosiu ,Darek zazdrosny jest ;) ale tak jest z facetami  :lol:

halo halo Darku  jak to się nie wierzy  :blink: przecież to wam się nie wierzy  :P

Opublikowano

weris przecież facet Wam zawsze powie prawdę, bo facet nigdy nie kłamie.........tylko się czasem w zeznaniach gubi  :lol:

Gosia ja nie wiem kto to wymyśla ale to jest prawda, bo zobacz, psa się głaszcze a on może ugryźć, koło konia się chodzi a on kopie a kobieta.......no cóż, tu jest dopiero zagadka co ona może zrobić  :P nikt tego nie wie  :D

Tomek, taka ta dzisiejsza młodzież narwana, dopiero się poznali, już ślub wzięli, potem rozwód a teraz na Majorkę w podróż poślubną się wybierają  :D tempo to oni mają dobre,  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v