Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Nie kiedyś w okowach mrozu taki widziałam i też chcę :(:) Swoją drogą- to nieżle ich tam na tej Alasce- państwo musi dotować, żeby taki sprzęcior mieli.... A nasze 500na dziecko i to drugie...:(

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Tomaszku czy ty za wygodny nie jesteś kosa spalinowa ,szpadel co sam robi ,a może to wszystko  na pilota  :P  :D

no Marcin równo uprawnienie jest My z dziećmi  w nocy, a  Wy w dzień ale nie ważne gdzie  :D  :lol:

Opublikowano

Artur nie, pewnie na Teściowa przyszłą szykuje :ph34r:  :lol:  a ze uniwersalny  i w mrozie idzie :P  same plisy takiego sprzetu a tak powaznie to po co Tobie Tes taki?

Weris a jak trzeba z postępem isc do przodu :P;)

Opublikowano

To jak będę miał dzieci to w nocy w pole będe jeździł tylko jest jeden problem strach zostawić żonę w łóżku samą a wiadomo czy spać sama się nie będzie bała  :D - to już mniejsze zło zająć się nimi coś tam i w polu dla rozrywki im się znajdzie

Gość aletes
Opublikowano

Tomaszku nie znasz dnia i godziny jak może się przydać :);) a tak serio serio -to już nie pamiętam :) jak se coś ubzdam, to nie pytaj"po co tobie"

Gość aletes
Opublikowano

A ja posiałam fasolkę i buraczki i ogórki...obiazd po polach jak oprysk działa na chwaściory- a teraz można odpocząć i popisać ;)

Opublikowano

o Tes to wszystko czeka mnie w poniedziałek ale fasola i cebula już na wierzchu ;) 

macin87 w kuchni przy imprezach okolicznościowych, jutro komunie ;) 

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Cebulka, bób,marchew a nawet pietruszka - też już jest ładna...ale dopiero dzisiaj reszta...
Gosieńko musimy się przekfalifikować bo się wykończymy :D

Edytowane przez aletes
Gość aletes
Opublikowano

Luke co racja to racja jednak czasami jest taki kociął, że człowiek głodny- a nie wie, że głodny ;):D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v