Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, withanight napisał:

szczuciem jednych na drugich .  

A jak ja zboku to napisałem to mnie wysmiales. Debil jesteś kompletny i na dodatek pedał. Za Daria też nie będziesz już latał bo Ona pedałów nie trawi.

+1 punkt ostrzeżeń za obrażanie innych użytkowników portalu i prowokowanie do kłótni

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano

No rzeczywiście jak już Marko na PW prosi i grozi fenixowi to sraczka na całego :D . Błazniez się tym facet ;) . Bywało że żony pisywale wasze z agitacha , ale ty buahaha 

Opublikowano
8 minut temu, grego napisał:

Ja pier z tobą to się gada jak z Kaczyńskim , zawsze cię powie że czarne jest biale, a białe jest czarne, ale dobrze, przynajmniej wiem że boli i tak ma byc ;) . Jak komuś zalazla za skórę to było z nią nie zadzierać, a nie beczeć że komus dała popalić i brawo dla niej, że tak mocno bo widać na dupsko nawet nie potrafisz siąsc. Gdzie się podzialo parę dziewczyn pajacu jeden? Mam żałować intrygantki Cendy czy nie lepszej ale mądrzejszej drugiej krolowej? Haha jak już mam kogoś żałować to takiej Teski ktora  to cendy wykończyła konfabulancie i naiwniaku 

no właśnie gdzie sie podziały?pamiętasz Mago  Gosie 93 ,laleczkę? przez kogo odeszly  ?

o Tesce sie w ogóle nie wypowiadaj ,bo tworzysz kolejna urojona historyjkę 

8 minut temu, grego napisał:

Ja pier z tobą to się gada jak z Kaczyńskim , zawsze cię powie że czarne jest biale, a białe jest czarne, ale dobrze, przynajmniej wiem że boli i tak ma byc ;) . Jak komuś zalazla za skórę to było z nią nie zadzierać, a nie beczeć że komus dała popalić i brawo dla niej, że tak mocno bo widać na dupsko nawet nie potrafisz siąsc. Gdzie się podzialo parę dziewczyn pajacu jeden? Mam żałować intrygantki Cendy czy nie lepszej ale mądrzejszej drugiej krolowej? Haha jak już mam kogoś żałować to takiej Teski ktora  to cendy wykończyła konfabulancie i naiwniaku 

no właśnie gdzie sie podziały?pamiętasz Mago  Gosie 93 ,laleczkę? przez kogo odeszly  ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

I kumu chcesz taki kit wciskać pajacu, wbij na PW to ci pokażę przez kogo niektóre tu nie piszą 

Ja sobie zdaje sprawe, że macie tu swoją paczkę od lat ale nie macie tu monopolu koleś ;)

+1 punkt ostrzeżeń za obrażanie innych użytkowników portalu

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz78 napisał:

Widzę , że wiesz o co chodzi..

6 minut temu, grego napisał:

I kumu chcesz taki kit wciskać pajacu, wbij na PW to ci pokażę przez kogo niektóre tu nie piszą 

Jeżeli coś masz , wysylaj tutaj . Pokaż , że nie jesteś fałszywym obłudnikiem jak ta która  Tobą kieruje.

14 minut temu, fenix30 napisał:

A jak ja zboku to napisałem to mnie wysmiales. Debil jesteś kompletny i na dodatek pedał. Za Daria też nie będziesz już latał bo Ona pedałów nie trawi.

A Ty mnie przestań za skarpetkę szarpać bo się przyzwyczaisz...

Opublikowano
Dnia 6.12.2018 o 17:17, fenix30 napisał:

Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. :)

200.gif

Czytając Twoje posty odnosiłem wrażenie, że do wieku gimnazjalnego jeszcze nie dotarłeś. Serio. Dno i trzy metry mułu.

Myślę, że nikt nie będzie tu za Tobą tęsknił

Proponuję wszystkim opanować emocje, bo temat nieuchronnie zbliża się do zamknięcia

Gość Daria54321
Opublikowano

I pozamiatane😂🤣😋 

With a czy kolory to zawsze są takie same? Wystarczy żeby światło inaczej padło a już z czarnego zrobi się np.granatowy😜

Gość Daria54321
Opublikowano

ARTUR Dokładnie to nie  ale widzisz każdy inaczej na to patrzy

a daltonista nie rozróżna dwóch kolorów i jako kierowca to masz peszka nie?🤣

Opublikowano
43 minuty temu, Daria54321 napisał:

ARTUR Dokładnie to nie  ale widzisz każdy inaczej na to patrzy

a daltonista nie rozróżna dwóch kolorów i jako kierowca to masz peszka nie?🤣

Sa rozne odmiany daltonizmu.

Mój nie zamyka mi drogi do zdobywania uprawnień do prowadzenia pojazdów.

Twierdzisz , że mam Peszka?

Gość Doloress
Opublikowano
1 godzinę temu, withanight napisał:

Czarne zawsze będzie czarnym a białe , białym...

A pomiędzy wszystkie odcienie szarości.... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v