fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 54 minuty temu, withanight napisał: szczuciem jednych na drugich . A jak ja zboku to napisałem to mnie wysmiales. Debil jesteś kompletny i na dodatek pedał. Za Daria też nie będziesz już latał bo Ona pedałów nie trawi. +1 punkt ostrzeżeń za obrażanie innych użytkowników portalu i prowokowanie do kłótni Edytowane 7 Grudnia 2018 przez danielhaker
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 No rzeczywiście jak już Marko na PW prosi i grozi fenixowi to sraczka na całego . Błazniez się tym facet . Bywało że żony pisywale wasze z agitacha , ale ty buahaha
Tomasz78 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 8 minut temu, grego napisał: Ja pier z tobą to się gada jak z Kaczyńskim , zawsze cię powie że czarne jest biale, a białe jest czarne, ale dobrze, przynajmniej wiem że boli i tak ma byc . Jak komuś zalazla za skórę to było z nią nie zadzierać, a nie beczeć że komus dała popalić i brawo dla niej, że tak mocno bo widać na dupsko nawet nie potrafisz siąsc. Gdzie się podzialo parę dziewczyn pajacu jeden? Mam żałować intrygantki Cendy czy nie lepszej ale mądrzejszej drugiej krolowej? Haha jak już mam kogoś żałować to takiej Teski ktora to cendy wykończyła konfabulancie i naiwniaku no właśnie gdzie sie podziały?pamiętasz Mago Gosie 93 ,laleczkę? przez kogo odeszly ? o Tesce sie w ogóle nie wypowiadaj ,bo tworzysz kolejna urojona historyjkę 8 minut temu, grego napisał: Ja pier z tobą to się gada jak z Kaczyńskim , zawsze cię powie że czarne jest biale, a białe jest czarne, ale dobrze, przynajmniej wiem że boli i tak ma byc . Jak komuś zalazla za skórę to było z nią nie zadzierać, a nie beczeć że komus dała popalić i brawo dla niej, że tak mocno bo widać na dupsko nawet nie potrafisz siąsc. Gdzie się podzialo parę dziewczyn pajacu jeden? Mam żałować intrygantki Cendy czy nie lepszej ale mądrzejszej drugiej krolowej? Haha jak już mam kogoś żałować to takiej Teski ktora to cendy wykończyła konfabulancie i naiwniaku no właśnie gdzie sie podziały?pamiętasz Mago Gosie 93 ,laleczkę? przez kogo odeszly ? o Tesce sie w ogóle nie wypowiadaj ,bo tworzysz kolejna urojona historyjkę 1
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 łooo . grego coś nie doczytałeś albo nie pokazał ci wszystkiego ...no widzisz mnie się nie da podejść
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) I kumu chcesz taki kit wciskać pajacu, wbij na PW to ci pokażę przez kogo niektóre tu nie piszą Ja sobie zdaje sprawe, że macie tu swoją paczkę od lat ale nie macie tu monopolu koleś +1 punkt ostrzeżeń za obrażanie innych użytkowników portalu Edytowane 7 Grudnia 2018 przez danielhaker
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 7 minut temu, Tomasz78 napisał: no właśnie gdzie sie podziały?pamiętasz Mago Gosie 93 ,laleczkę? przez kogo odeszly ? o Tesce sie w ogóle nie wypowiadaj ,bo tworzysz kolejna urojona historyjkę no właśnie gdzie sie podziały?pamiętasz Mago Gosie 93 ,laleczkę? przez kogo odeszly ? o Tesce sie w ogóle nie wypowiadaj ,bo tworzysz kolejna urojona historyjkę Widzę , że wiesz o co chodzi.. 6 minut temu, grego napisał: I kumu chcesz taki kit wciskać pajacu, wbij na PW to ci pokażę przez kogo niektóre tu nie piszą Jeżeli coś masz , wysylaj tutaj . Pokaż , że nie jesteś fałszywym obłudnikiem jak ta która Tobą kieruje. 14 minut temu, fenix30 napisał: A jak ja zboku to napisałem to mnie wysmiales. Debil jesteś kompletny i na dodatek pedał. Za Daria też nie będziesz już latał bo Ona pedałów nie trawi. A Ty mnie przestań za skarpetkę szarpać bo się przyzwyczaisz...
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 jemu chodzi tylko o to żeby jedna osoba mogła sobie robić tu to co jej się podoba tak jak robiła ...a ta cała ściema o innych to pod publikę ale na to nikt tu się nie nabierze
Tomasz78 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 sporo wiem a moze najwięcej Grego to naprawdę ciężki przypadek
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 wiele osób wie to co wszyscy wiemy
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 6 minut temu, Tomasz78 napisał: sporo wiem a moze najwięcej Grego to naprawdę ciężki przypadek Domyślił em się.
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Przynajmniej w słusznej sprawie...
Tomasz78 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 ulżyło ci ciesze sie normalnie brzmisz jak Lalk Luk 2
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Gdyby nie to że robi mniej błędów mozna by pomyśleć , że to on :d Nie cytuj poprzedniego posta Edytowane 7 Grudnia 2018 przez danielhaker 1
danielhaker Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dnia 6.12.2018 o 17:17, fenix30 napisał: Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. Czytając Twoje posty odnosiłem wrażenie, że do wieku gimnazjalnego jeszcze nie dotarłeś. Serio. Dno i trzy metry mułu. Myślę, że nikt nie będzie tu za Tobą tęsknił Proponuję wszystkim opanować emocje, bo temat nieuchronnie zbliża się do zamknięcia
withanight Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Czarne zawsze będzie czarnym a białe , białym... 1
Gość Daria54321 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 I pozamiatane😂🤣😋 With a czy kolory to zawsze są takie same? Wystarczy żeby światło inaczej padło a już z czarnego zrobi się np.granatowy😜
withanight Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Co prawda jestem daltonistą , ale czarny i biały rozroznię zawsze nawet gdy patrze z innej perspektywy...
artur125 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 jak z makeupem , trochę pokolorolujesz a pod spodem dalej to samo
Gość Daria54321 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 ARTUR Dokładnie to nie ale widzisz każdy inaczej na to patrzy a daltonista nie rozróżna dwóch kolorów i jako kierowca to masz peszka nie?🤣
artur125 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 noooo, że każdy innaczej patrzy, to się dało zauważyć ostatnio w temacie🤣
withanight Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 43 minuty temu, Daria54321 napisał: ARTUR Dokładnie to nie ale widzisz każdy inaczej na to patrzy a daltonista nie rozróżna dwóch kolorów i jako kierowca to masz peszka nie?🤣 Sa rozne odmiany daltonizmu. Mój nie zamyka mi drogi do zdobywania uprawnień do prowadzenia pojazdów. Twierdzisz , że mam Peszka?
Gość Doloress Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 godzinę temu, withanight napisał: Czarne zawsze będzie czarnym a białe , białym... A pomiędzy wszystkie odcienie szarości....
withanight Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Kazdy sam decyduje jakiej palety barw użyje Dolli. Dobrze o tym wiesz. Ale co daltonistą może wiedzieć na temat kolorów ...
marko-kolo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 o jak miło się zrobiło ... porządki przed świętami już nadeszły
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
DK Excited