Gość Daria54321 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Brawo TY🤗 ja się zastanawiam 😋
grego Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 12 minut temu, withanight napisał: Głupi czy z policji ? Od samego poczatku beczysz , że Ci kobiet w tym temacie brakuje , że niema a niema bo rzekomo ktoś je stąd pogonił .. Muszę Ci udowadniać ? Czy sam się cofniesz kilka stron i sobie przypomnisz ? Ale chyba coś na rzeczy musi być skoro praktycznie tu nie piszą, cześć wręcz pousuwała konta, a jedna co próbuje coś pisać odpowiednio cie tu podsumowała parę postów wcześniej, nowych gnoicie na każdym możliwym kroku...Nie on jeden zresztą zwraca na to uwage. Dalej będziesz zakłamywał rzeczywistość? Może Ci się wydaje, że wciąż w tym CS jesteś... 1
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie muszę się cofać bo wiem co pisałem. Znajdź mi jeszcze posta gdzie napisałem że ktoś dziewczynom zakazał pisać? Też takiego sobie nie przypominam.
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 4 minuty temu, fenix30 napisał: Nie muszę się cofać bo wiem co pisałem. Znajdź mi jeszcze posta gdzie napisałem że ktoś dziewczynom zakazał pisać? Też takiego sobie nie przypominam. Jednak głupi. Widzę posiłki dotarły 6 minut temu, grego napisał: Ale chyba coś na rzeczy musi być skoro praktycznie tu nie piszą, cześć wręcz pousuwała konta, a jedna co próbuje coś pisać odpowiednio cie tu podsumowała parę postów wcześniej, nowych gnoicie na każdym możliwym kroku...Nie on jeden zresztą zwraca na to uwage. Dalej będziesz zakłamywał rzeczywistość? Może Ci się wydaje, że wciąż w tym CS jesteś... Twoja tą rzeczywistość czy o tej ogólnej piszesz ?
Maverick Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dario kochanie 😊 , wiem że konwenanse społeczne zabraniają Ci otwarcie przyznać mi racji, by Twoja opinia pozostała nienaruszona, ale oboje wiemy jakie masz ukryte pragnienia i kto mógłby je dla Ciebie spełnić. Tylko dla Ciebie ☺️ 1
Gość Daria54321 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Orety 😍rety co to? zamiast czerwonych najadłeś się tych niebieskich? Teraz tylko zimny prysznic ci pomoże🤗
Maverick Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Uzyskałem to co chciałem uzyskać i dobrze o tym wiesz ☺️ A jeśli chodzi o ścisłość, to zimne prysznice wzmagają ten efekt.
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 ponoć kaczorowi wzmagają ....cholera wie co ty tam w majtkach nosisz ,może i kaczy ogier z Ciebie
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 withanight napisał: Jednak głupi. Mówisz o Sobie. Nadal czekam na odpowiedźi na moje pytania?
grego Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie popędzaj go tak, na pewno zaraz coś wklei, przecież nie zrobił by z siebie takiego konfabulanta .
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wam choćby narysować chmurkę to i tak będziecie twierdzili , że to księżyc . Więc i silował się z wami nie będę.
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 13 minut temu, grego napisał: Nie popędzaj go tak, na pewno zaraz coś wklei, przecież nie zrobił by z siebie takiego konfabulanta . nie no grego....miałeś po ujawniać kto pousuwał konta i z czyjego powodu ...toć macie zasługi to się nie krepuj nikt was nie przebije no pokaz że nie konfabulujesz
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 withanight napisał: Wam choćby narysować chmurkę to i tak będziecie twierdzili , że to księżyc . Więc i silował się z wami nie będę. Więc miałem rację że ten tekst "jednak głupi" pisałeś o sobie. :)
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Co ja Ci moge napisać .. to że nie rozumiesz co ktoś do Ciebie pisze to jeszcze można jakoś przełknąć , ale że sam siebie nie rozumiesz to już dziwne. Witaminki proponuje...
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wiem co pisałem. A że Ty masz jakieś urojenia to twój problem. Nie wmawia mi czegoś czego nie pisałem. Proponuję amotex.
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 2 godziny temu, marko-kolo napisał: no pokaz że nie konfabulujesz Eeee , weź no tak pisz , żeby i inni rozumieli . Wrzucenie jakiegoś słowa , którego sam nie rozumiesz , nie czyni cię piękniejszym .
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 o jej zetorki ale żeś mi dojechał ...fiu fiu.. no wiem że nie kumasz o czym piszemy bo to nie twoja liga dzięciołku widzę że się już wypłakałeś i znowu zwietrzyłeś szanse aby poudawać pana nic nieznaczącego
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ty to jesteś . Dasz mi autograf ? Na pewno sporo będzie znaczył . No taka postać ... 🤩 Próbowałeś kiedyś nie wtrącać czegoś o płaczu jak się zdenerwujesz ?
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 no wiem że nie istniejesz jak mnie nie zaczepisz ..no jest to jakiś sposób na lans widać lubisz kopniaki dostawać o jej znowu się zawiodłeś
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Marko widzę że się bardzo podniecasz kopiąc innych proponuję Artresan żeby stawy kolanowe nie bolały od tego kopania 😆
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 miałeś dziewczyny zabawiać ..a tu się okazuje że artresan przetestowałeś ...no ładna z Ciebie łamaga teraz rozumiem czemu łokcie masz słabe
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wszyscy się tu dzisiaj w doktorow bawią ja polecam witaminy , pawełek jakiś amotax a Primo artresan
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 lecza się chłopaki i zbierają siły ..może następnym razem im lepiej pójdzie
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z elektryko
Renualt Ceres 95