Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Daria54321
Opublikowano

Brawo TY🤗 ja się zastanawiam 😋

Opublikowano
12 minut temu, withanight napisał:

Głupi czy z policji ? Od samego poczatku beczysz , że Ci kobiet w tym temacie brakuje , że niema a niema bo rzekomo ktoś je stąd pogonił ..

Muszę Ci udowadniać ? Czy sam się cofniesz kilka stron i sobie przypomnisz ? ;)

Ale chyba coś na rzeczy musi być skoro praktycznie tu nie piszą, cześć wręcz pousuwała konta, a jedna co próbuje coś pisać odpowiednio cie tu podsumowała parę postów wcześniej, nowych gnoicie na każdym możliwym kroku...Nie on jeden zresztą zwraca na to uwage. Dalej będziesz zakłamywał rzeczywistość? Może Ci się wydaje, że wciąż w tym CS jesteś...

• Thanks 1
Opublikowano
Nie muszę się cofać bo wiem co pisałem. Znajdź mi jeszcze posta gdzie napisałem że ktoś dziewczynom zakazał pisać? Też takiego sobie nie przypominam.
Opublikowano
4 minuty temu, fenix30 napisał:

Nie muszę się cofać bo wiem co pisałem. Znajdź mi jeszcze posta gdzie napisałem że ktoś dziewczynom zakazał pisać? Też takiego sobie nie przypominam.

Jednak głupi.

Widzę posiłki dotarły :)

6 minut temu, grego napisał:

Ale chyba coś na rzeczy musi być skoro praktycznie tu nie piszą, cześć wręcz pousuwała konta, a jedna co próbuje coś pisać odpowiednio cie tu podsumowała parę postów wcześniej, nowych gnoicie na każdym możliwym kroku...Nie on jeden zresztą zwraca na to uwage. Dalej będziesz zakłamywał rzeczywistość? Może Ci się wydaje, że wciąż w tym CS jesteś...

Twoja tą rzeczywistość czy o tej ogólnej piszesz ?

Opublikowano
Dario kochanie 😊 , wiem że konwenanse społeczne zabraniają Ci otwarcie przyznać mi racji, by Twoja opinia pozostała nienaruszona, ale oboje wiemy jakie masz ukryte pragnienia i kto mógłby je dla Ciebie spełnić. Tylko dla Ciebie ☺️
  • Haha 1
Gość Daria54321
Opublikowano

Orety 😍rety co to? zamiast czerwonych najadłeś się tych niebieskich? Teraz tylko zimny prysznic ci pomoże🤗

Opublikowano
13 minut temu, grego napisał:

Nie popędzaj go tak, na pewno zaraz coś wklei, przecież  nie zrobił by z siebie takiego  konfabulanta :D.

nie no grego....miałeś po ujawniać kto pousuwał konta i z czyjego powodu  ...toć macie zasługi to się nie krepuj nikt was nie przebije :D

no pokaz że nie konfabulujesz ;)

Opublikowano

withanight napisał:

Wam choćby narysować chmurkę to i tak będziecie twierdzili , że to księżyc . :D

Więc i silował się z wami nie będę.

Więc miałem rację że ten tekst "jednak głupi" pisałeś o sobie. :)

Opublikowano
2 godziny temu, marko-kolo napisał:

no pokaz że nie konfabulujesz ;)

Eeee , weź no tak pisz , żeby i inni rozumieli . Wrzucenie jakiegoś słowa , którego sam nie rozumiesz , nie czyni cię piękniejszym .

Opublikowano

o jej zetorki ale żeś mi dojechał ;)...fiu fiu.. no wiem że nie kumasz o czym piszemy bo to nie twoja liga dzięciołku :D

widzę że się już  wypłakałeś i znowu  zwietrzyłeś szanse aby poudawać  pana nic nieznaczącego  

Opublikowano

Ty to jesteś . Dasz mi autograf ? Na pewno sporo będzie znaczył . No taka postać ... 🤩

Próbowałeś kiedyś nie wtrącać czegoś o płaczu jak się zdenerwujesz ? :P

Opublikowano

Marko widzę że się bardzo podniecasz kopiąc innych o.O proponuję Artresan żeby stawy kolanowe nie bolały od tego kopania 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v