Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz78 napisał:

a niby dlaczego  ,mi nie przeszkadza  ,ciekawe teorie pisze  ,szkoda ze na pytania nie odpowiada

Zadaj pytanie bo privy odpisuję, ale nie pytaj o numery totka

Opublikowano

Na pewno masz rację Roman.

Tomasz 78 Odpowiedzi na pytania: Nikogo osobiście nie znam z forum. Jestem tu nowy. Mam koleżanki w swoim otoczeniu. Nie bawię się naiwnością kobiet, same proszą o spotkania (nie to co myślisz). Nie wątpię aby to forum owocowało w piękne i mądre kobiety.    Jak kobiety odbierają określenie drapieżnik i gdzie jest granica postępowania z kobietami?  Granica postępowania jest tam, gdzie ją postawisz i ile czasu zdołasz przy niej wytrwać, albowiem kobieta zawsze będzie dążyła do jej sforsowania, by sprawdzić Twoją stanowczość i charakter. Jak utrzymasz granice i egzekwujesz jej przekroczenie - jesteś obiektem pożądania, jeśli nie kobieta robi Ci awanturę o źle postawione widły, bo w domu nie ma mężczyzny. Zapytałeś jeszcze o drapieżnika, ale to opiszę Ci w wiadomości prywatnej, bo otworzy się puszka pandory.

Opublikowano
7 godzin temu, marko-kolo napisał:

czemu Ty masz tylko czarne scenariusze ? ;)

Bo mu ktoś głupot do łba nawciskał. A że własnego zdania ani poglądu na życie nie posiada to sugeruje się tym co mówią "inni"

Opublikowano

To przestań pierdzielic , że ktoś tu komuś zabrania pisac , czy nawet przebywać a weź się za rozmowę , bo jak narazie to tylko pizdzisz z bekiem od  dwóch dni , że "niema dziewczyn , gdzie są dziewczyny " a nawet tematu to rozmowy nie zarzucisz ..i powtarzasz po kimś.

Czym Szpak zabłysnął na Eurowizji ?

Opublikowano
@withanight Lewą nogą wstales? Ty to za to bardzo dużo tematów do rozmowy zarzucasz. Aż nie wiadomo na który odpowiadać. To powtarzanie po kimś to bardziej pasuje do Ciebie. A Szpak zabłysnąl właśnie niczym.
Opublikowano (edytowane)

Codzienne wstaje lewą , ale nie jesteś zabobonny.

Właśnie niczym .. dokładnie tak jak Ty niczym nikogo zainteresować nie potrafisz. A później lament ..

" gdzie są dziewczynki, jesteście bee bo je wygoniliscie :( " matkooo.. 

Nudziarz jesteś poprostu i tyle w temacie.

Jestem *

Edytowane przez withanight
  • Thanks 1
Opublikowano

No śmieje się.

Nie mam zamiaru .

To"  jestem "w mojej edycji odnosiło się do pierwszego " jestem " w moim poście . Ale takiemu głąbowi to trzeba jasno napisać bo nie zrozumie... Nic dziwnego.

"nie jestem zabobonny"

Gość Daria54321
Opublikowano

Ejejej chłopy  oczy przecieram a tu jazda Withcośtam(co to znaczy?) męczący jesteś odpuść 😛

Lepiej piszcie co swoim na mikołajki wymyśliliście😂?

Opublikowano

withanight napisał:

No śmieje się.

Nie mam zamiaru .

To"  jestem "w mojej edycji odnosiło się do pierwszego " jestem " w moim poście . Ale takiemu głąbowi to trzeba jasno napisać bo nie zrozumie... Nic dziwnego.

"nie jestem zabobonny"

No jesteś głąbem bo sam Sobie wytlumaczyles po co to "jestem" napisałeś.

Daria54321 napisał:

Nic nie wymyśliłem bo u mnie dziewczyny za granicę albo do miasta pouciekaly.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Daria54321 napisał:

Ejejej chłopy  oczy przecieram a tu jazda Withcośtam(co to znaczy?) męczący jesteś odpuść 😛

Co znaczy? Dla Ciebie- nic.

Pawełku.

Nie musiał bym tłumaczyć komuś kto rozumie to co czyta...

Schodze Ci z drogi , próbuj a nuz moze teraz Ci się uda...

Opublikowano

@withanight gdzie ja napisałem że czegoś nie rozumiem? Sam nie wiesz co piszesz, ja swoich postów nie muszę tłumaczyć dla siebie :) Wighanight znaczy NIC? :)

Gość Daria54321
Opublikowano

Coś w tym jest 🤔nie martw się w mieście do piętnastej też wyścig emerytów za promocjami😁 o jeszcze te z wózkami  jak jest pogoda :) dopiero wieczorem ciekawiej.

Withanight (to z gry?) szkoda się kłucić  śmiej się  :) chłopy może nie rozumiem tych końskich zalotów pewnie to ten dystans o którym wspominali ahhh ok🤐

Opublikowano

Daria to nie z gry . Choć jak młody byłem to używałem tego nickname'u w cs.

Nick to zlepek 3 słów , można przetłumaczyć na polski ale nie doslownie.

To nie kłótnie , poprostu jak ktoś od 2 dni pierdzieli ,że ktoś mu z tematu dziewczyny pogonił , zakazał im pisać to poprostu rzygać się chce. I tyle na temat.

Opublikowano

2 godziny temu, withanight napisał:

Bo mu ktoś głupot do łba nawciskał. A że własnego zdania ani poglądu na życie nie posiada to sugeruje się tym co mówią "inni"

czeka biedak na swoją królową a ta nie przebywa wiec tęskni i wzdycha ;)

gotów  ślepo bronic  i ginąć  a tu nic :D

• Haha 1
Opublikowano

No w końcu Sobie uświadomiłes że "królowa" jest tylko jedna. :)

withanight napisał:

To nie kłótnie , poprostu jak ktoś od 2 dni pierdzieli ,że ktoś mu z tematu dziewczyny pogonił , zakazał im pisać to poprostu rzygać się chce. I tyle na temat.    

Od dwóch dni? No ciekawe bo ja sobie nie przypominam żebym wczoraj coś takiego pisał. Ale niech Ci będzie, a jak chce Ci się rzygać to kto Ci broni.

marko-kolo napisał:

czeka biedak na swoją królową a ta nie przebywa wiec tęskni i wzdycha  gotów  ślepo bronic  i ginąć  a tu nic 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, fenix30 napisał:

Od dwóch dni? No ciekawe bo ja sobie nie przypominam żebym wczoraj coś takiego pisał. Ale niech Ci będzie, a jak chce Ci się rzygać to kto Ci broni.

Głupi czy z policji ? Od samego poczatku beczysz , że Ci kobiet w tym temacie brakuje , że niema a niema bo rzekomo ktoś je stąd pogonił ..

Muszę Ci udowadniać ? Czy sam się cofniesz kilka stron i sobie przypomnisz ? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v