fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 marko-kolo napisał: czemu Ty masz tylko czarne scenariusze ? Bo kolorowe już były :)
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 5 minut temu, Tomasz78 napisał: a niby dlaczego ,mi nie przeszkadza ,ciekawe teorie pisze ,szkoda ze na pytania nie odpowiada Zadaj pytanie bo privy odpisuję, ale nie pytaj o numery totka
Tomasz78 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 pytania zadalem w temacie , cofnij sie z łaski swojej jak bedziesz miał chwile ,co wielbicielki spokoju nie daja hmmm rozumiem 1
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 toć to wróżbita Maciej to ma dyżur pewnie 1 1
Roman4321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tak to z chłopami jest jak se co umyśli to nie przegada
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Na pewno masz rację Roman. Tomasz 78 Odpowiedzi na pytania: Nikogo osobiście nie znam z forum. Jestem tu nowy. Mam koleżanki w swoim otoczeniu. Nie bawię się naiwnością kobiet, same proszą o spotkania (nie to co myślisz). Nie wątpię aby to forum owocowało w piękne i mądre kobiety. Jak kobiety odbierają określenie drapieżnik i gdzie jest granica postępowania z kobietami? Granica postępowania jest tam, gdzie ją postawisz i ile czasu zdołasz przy niej wytrwać, albowiem kobieta zawsze będzie dążyła do jej sforsowania, by sprawdzić Twoją stanowczość i charakter. Jak utrzymasz granice i egzekwujesz jej przekroczenie - jesteś obiektem pożądania, jeśli nie kobieta robi Ci awanturę o źle postawione widły, bo w domu nie ma mężczyzny. Zapytałeś jeszcze o drapieżnika, ale to opiszę Ci w wiadomości prywatnej, bo otworzy się puszka pandory.
Roman4321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Po to jest forum by dyskutować także nie dygaj tylko dawaj co tam masz.
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 7 godzin temu, marko-kolo napisał: czemu Ty masz tylko czarne scenariusze ? Bo mu ktoś głupot do łba nawciskał. A że własnego zdania ani poglądu na życie nie posiada to sugeruje się tym co mówią "inni"
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 @withanight Zabłysnąles jak Szpak na Eurowizji.
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 To przestań pierdzielic , że ktoś tu komuś zabrania pisac , czy nawet przebywać a weź się za rozmowę , bo jak narazie to tylko pizdzisz z bekiem od dwóch dni , że "niema dziewczyn , gdzie są dziewczyny " a nawet tematu to rozmowy nie zarzucisz ..i powtarzasz po kimś. Czym Szpak zabłysnął na Eurowizji ?
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 @withanight Lewą nogą wstales? Ty to za to bardzo dużo tematów do rozmowy zarzucasz. Aż nie wiadomo na który odpowiadać. To powtarzanie po kimś to bardziej pasuje do Ciebie. A Szpak zabłysnąl właśnie niczym.
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Codzienne wstaje lewą , ale nie jesteś zabobonny. Właśnie niczym .. dokładnie tak jak Ty niczym nikogo zainteresować nie potrafisz. A później lament .. " gdzie są dziewczynki, jesteście bee bo je wygoniliscie " matkooo.. Nudziarz jesteś poprostu i tyle w temacie. Jestem * Edytowane 5 Grudnia 2018 przez withanight 1
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 @withanight Nudziarz? To się teraz trochę ludzi uśmiało :) ale dlaczego to się nigdy nie dowiesz.
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 No śmieje się. Nie mam zamiaru . To" jestem "w mojej edycji odnosiło się do pierwszego " jestem " w moim poście . Ale takiemu głąbowi to trzeba jasno napisać bo nie zrozumie... Nic dziwnego. "nie jestem zabobonny"
Gość Daria54321 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ejejej chłopy oczy przecieram a tu jazda Withcośtam(co to znaczy?) męczący jesteś odpuść 😛 Lepiej piszcie co swoim na mikołajki wymyśliliście😂?
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 withanight napisał: No śmieje się. Nie mam zamiaru . To" jestem "w mojej edycji odnosiło się do pierwszego " jestem " w moim poście . Ale takiemu głąbowi to trzeba jasno napisać bo nie zrozumie... Nic dziwnego. "nie jestem zabobonny" No jesteś głąbem bo sam Sobie wytlumaczyles po co to "jestem" napisałeś. Daria54321 napisał: Lepiej piszcie co swoim na mikołajki wymyśliliście😂? Nic nie wymyśliłem bo u mnie dziewczyny za granicę albo do miasta pouciekaly.
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) 19 minut temu, Daria54321 napisał: Ejejej chłopy oczy przecieram a tu jazda Withcośtam(co to znaczy?) męczący jesteś odpuść 😛 Lepiej piszcie co swoim na mikołajki wymyśliliście😂? Co znaczy? Dla Ciebie- nic. Pawełku. Nie musiał bym tłumaczyć komuś kto rozumie to co czyta... Schodze Ci z drogi , próbuj a nuz moze teraz Ci się uda... Edytowane 5 Grudnia 2018 przez withanight
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 @withanight gdzie ja napisałem że czegoś nie rozumiem? Sam nie wiesz co piszesz, ja swoich postów nie muszę tłumaczyć dla siebie :) Wighanight znaczy NIC? :)
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czytać się naucz , później dyskutuj
Gość Daria54321 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Coś w tym jest 🤔nie martw się w mieście do piętnastej też wyścig emerytów za promocjami😁 o jeszcze te z wózkami jak jest pogoda dopiero wieczorem ciekawiej. Withanight (to z gry?) szkoda się kłucić śmiej się chłopy może nie rozumiem tych końskich zalotów pewnie to ten dystans o którym wspominali ahhh ok🤐
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Daria to nie z gry . Choć jak młody byłem to używałem tego nickname'u w cs. Nick to zlepek 3 słów , można przetłumaczyć na polski ale nie doslownie. To nie kłótnie , poprostu jak ktoś od 2 dni pierdzieli ,że ktoś mu z tematu dziewczyny pogonił , zakazał im pisać to poprostu rzygać się chce. I tyle na temat.
marko-kolo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 2 godziny temu, withanight napisał: Bo mu ktoś głupot do łba nawciskał. A że własnego zdania ani poglądu na życie nie posiada to sugeruje się tym co mówią "inni" czeka biedak na swoją królową a ta nie przebywa wiec tęskni i wzdycha gotów ślepo bronic i ginąć a tu nic 1
fenix30 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 No w końcu Sobie uświadomiłes że "królowa" jest tylko jedna. :) withanight napisał: To nie kłótnie , poprostu jak ktoś od 2 dni pierdzieli ,że ktoś mu z tematu dziewczyny pogonił , zakazał im pisać to poprostu rzygać się chce. I tyle na temat. Od dwóch dni? No ciekawe bo ja sobie nie przypominam żebym wczoraj coś takiego pisał. Ale niech Ci będzie, a jak chce Ci się rzygać to kto Ci broni. marko-kolo napisał: czeka biedak na swoją królową a ta nie przebywa wiec tęskni i wzdycha  gotów ślepo bronic i ginąć a tu nic  No w końcu Sobie uświadomiłes że "królowa" jest tylko jedna. :) 1
withanight Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) 55 minut temu, fenix30 napisał: No w końcu Sobie uświadomiłes że "królowa" jest tylko jedna. Od dwóch dni? No ciekawe bo ja sobie nie przypominam żebym wczoraj coś takiego pisał. Ale niech Ci będzie, a jak chce Ci się rzygać to kto Ci broni. No w końcu Sobie uświadomiłes że "królowa" jest tylko jedna. Głupi czy z policji ? Od samego poczatku beczysz , że Ci kobiet w tym temacie brakuje , że niema a niema bo rzekomo ktoś je stąd pogonił .. Muszę Ci udowadniać ? Czy sam się cofniesz kilka stron i sobie przypomnisz ? Edytowane 5 Grudnia 2018 przez withanight
Maverick Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Panowie, Daria wprost krzyczy, że chce faceta!!! Ale Wy dalej tego nie widzicie! Zamiast się bawić w słownego ping-pong'a zacznijcie działać!
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z elektryko
pryzma kukurydzy