Maverick Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Przepraszam, obiecuję poprawę. Ale nazywanie kogokolwiek ofiarą też jest oznaką braku szacunku. Obawiam się Panowie że się nie rozumiemy w kontekście bycia drapieżnikiem i tym kto kogo upolował.
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 @Tomasz78 Piszę się Maverick a nie Maverik. To tak na przyszłość żebyś Wiedział. :)
Tomasz78 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 wprowadzasz pojecie drapieżnik,co wiele oznacza pytanie jak to kobiety odbierają i gdzie jest granica której nie powinno sie przekroczyć no fakt troche sie zagalopowałem ale bardziej w trosce fenix dzięki za czujność ot literka sie zagubiła ja znikam dobrej nocy
Roman4321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Wszyscy wszystko wyjaśnili sobie już?
withanight Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, fenix30 napisał: @Tomasz78 Piszę się Maverick a nie Maverik. To tak na przyszłość żebyś Wiedział. Ty lepiej pacz na swoje ortograficzne Ale to tak na przyszłość Edytowane 4 Grudnia 2018 przez withanight 2
fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ja by mody zwracały na to uwagę tak jak kiedyś to i ja bym pisał bez błędów. Co drogi post na AF jest pisany z błędem.
Gość Doloress Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Roman4321 napisał: Wszyscy wszystko wyjaśnili sobie już? Romek co tu wyjaśniać... zjawił się gość. Stwierdził że ma sposób na kobiety, nic tylko za jego przykładem, trzeba obudzić w sobie pierwotne instynkty... ruszyć na polowanie a później do stóp swojej wybranki rzucić to co upolowałeś i będzie Twoja. A że mamy XXI wiek to proponuje znalezienie karpia w wigilię w markecie. Ot to dopiero będzie wyczyn 😛 ewentualnie porwać, przerzucić przez ramię i zanieść do jaskini na ... 9 godzin temu, Maverick napisał: Przepraszam, obiecuję poprawę. Ale nazywanie kogokolwiek ofiarą też jest oznaką braku szacunku. Obawiam się Panowie że się nie rozumiemy w kontekście bycia drapieżnikiem i tym kto kogo upolował. Kto tu nie ma dla kogo szacunku... Panie Logicznie Myślący? Te polowania, zasadzki czy bycie drapieżnikiem zachowaj dla małolat, bo dojrzałej kobiety na to nie uchwycisz. Bo widzisz dojrzałe to już myślą logicznie i nie płaczą przy telenowelach.
Roman4321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 pomyśleć że tylko wspomnie o fajnej dziewczynie a taką uruchomiło lawinę 1
fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Doloress napisał: Bo widzisz dojrzałe to już myślą logicznie i nie płaczą przy telenowelach.  Myślą logicznie? Chyba nie wszystkie. :) Lepiej wychodziło by Im plakanie przy telenowelach :) 1
grego Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 41 minut temu, Doloress napisał: Romek co tu wyjaśniać... zjawił się gość. Stwierdził że ma sposób na kobiety, nic tylko za jego przykładem, trzeba obudzić w sobie pierwotne instynkty... ruszyć na polowanie a później do stóp swojej wybranki rzucić to co upolowałeś i będzie Twoja. A że mamy XXI wiek to proponuje znalezienie karpia w wigilię w markecie. Ot to dopiero będzie wyczyn 😛 ewentualnie porwać, przerzucić przez ramię i zanieść do jaskini na ... Kto tu nie ma dla kogo szacunku... Panie Logicznie Myślący? Te polowania, zasadzki czy bycie drapieżnikiem zachowaj dla małolat, bo dojrzałej kobiety na to nie uchwycisz. Bo widzisz dojrzałe to już myślą logicznie i nie płaczą przy telenowelach. Ehh coś czułem, że ktoś jego wypowiedź uprości do takiej postaci. Kolega przedstawił tylko teze o atawistycznych zachowaniach kobiet, które podświadomie kierują ich zachowaniem, doborem partnerów, sposobie ich myślenia i jak ważne są dla nich emocje które często górują nad logiką... Zwyczajnie niektórzy sie nawet nad tym nie zastanawiają i nie ma sensu wyzywać go od jaskiniowców... Toż przykładu nawet nie trzeba daleko szukać... Dojrzała kobieta, rodzina, mąż, który z logicznego punkt widzenia wszystko jej zapewniał, ale widać czegoś brakowało..., wtem pojawił się nieokrzesany ON i już emocje ponoszą góre nad logiką . 1 1
Gość Daria54321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Dobre rozbawiłeś mnie Grego😄 Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Daria54321
withanight Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 44 minuty temu, grego napisał: Ehh coś czułem, że ktoś jego wypowiedź uprości do takiej postaci. Kolega przedstawił tylko teze o atawistycznych zachowaniach kobiet, które podświadomie kierują ich zachowaniem, doborem partnerów, sposobie ich myślenia i jak ważne są dla nich emocje które często górują nad logiką... Zwyczajnie niektórzy sie nawet nad tym nie zastanawiają i nie ma sensu wyzywać go od jaskiniowców... Toż przykładu nawet nie trzeba daleko szukać... Dojrzała kobieta, rodzina, mąż, który z logicznego punkt widzenia wszystko jej zapewniał, ale widać czegoś brakowało..., wtem pojawił się nieokrzesany ON i już emocje ponoszą góre nad logiką . Ty ale tu ci rację muszę przyznać , że emocje często przyćmiewają myślenie , tyle tylko że to cecha nie tylko płci żeńskiej Ale przecież coś na ten temat wiesz 1
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 11 godzin temu, Maverick napisał: A kto powiedział, że chcę ją poderwać? Mówimy o czymś o wiele bardziej przerażającym, co chętnie stosują kobiety. Zwróć uwagę jak władczo mi odpisała, jak drapieżnik. Grego wie o co chodzi. nie no wiadomo to Ty chcesz być podrywany ...toć to logiczne 1
fenix30 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 @marko Przecież mamy równouprawnienie :) 1
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 pewne że tak ..tym bardziej ze niektóre kobiety znają się lepiej na mężczyznach niż my na kobietach więc to przywilej dla wybrańców 1
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zdziwiłbyś się jak łatwo kobieta odczytuje stan emocjonalny mężczyzny i jak trafnie potrafi słownie uderzyć w czuły punkt. Z Nas Drodzy Panowie, kobiety czytają jak z otwartej księgi. Nie wiem czy kiedykolwiek doświadczyłeś tego, że to kobieta zabiega o Ciebie, zapewne nie, skoro się z tego wyśmiewasz. Czy kobieta dojrzała (pachnąca intelektem), czy dwudziestka to programy prokreacyjne ma takie same, różni się jedynie doświadczeniem. Grego dobrze to podsumował, co dzieje się w związku bez emocji. Może być wszystko, ale kobieta nigdy nie wybaczy braku stymulacji emocjonalnej, o ile wiesz o czym mówię. Wielu z Nas Szanowni Panowie daje się zwieść niewinnemu płaszczykowi delikatnej kobiecej powierzchowności. Gdybyście tylko znali Ich naturę. Wszelkie szydzenie z tego co mówię nie zapewni Wam ich przychylności na poziomie odczuwania, a tym bardziej cielesnej. Niektórzy nieświadomie to robią, a świadomie szydzą. Ot paradoks. A na Szanowne kobiety nie obrażam się, bo wiem jakie są Wasze motywacje ku temu. Za tego całusa z wczoraj bardzo dziękuję
Gość Daria54321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dobrze gadasz wszystko trzeba stymulować😍 myślałam że kreujesz się na co to nie ja a wtedy u kobiety załącza się agresor to pewnie też już wiesz😘 nie dziękuj
marko-kolo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) o Panie dzięki ci za tego ''mędrca'' .... no jeszcze tylko wytłumacz jak dzieci robić i pełnia szczęścia Edytowane 4 Grudnia 2018 przez marko-kolo 1
Gość Daria54321 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 I co to już po wszystkim?😱 😄😅 coś mnie ominęło że już point'ujecie?
soltys48 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 2 godziny temu, marko-kolo napisał: o Panie dzięki ci za tego ''mędrca'' .... no jeszcze tylko wytłumacz jak dzieci robić i pełnia szczęścia Ojca dzieci robić trzeba uczyć??
grego Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 48 minut temu, Daria54321 napisał: I co to już po wszystkim?😱 😄😅 coś mnie ominęło że już point'ujecie? A no po wszystkim, chłopcy będą mogli dalej w spokoju mieszać własnymi jajcami pod GS-em, a nie tam toczyć rozprawy psychologiczne poparte książkami . Ale za próbę i tak uznanie się należy, choć efekt był do przewidzenia z tym szacownym gronem...
Maverick Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie ten mężczyzna co zaczyna, ale ten co kończy. 😂
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
Renualt Ceres 95