grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Toż to był argument ze wszech miar rzeczywisty, tylko po prostu jeszcze do niego nie dorosłeś
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 minutę temu, grego napisał: Wiesz Paweł, można by tu im pokazać czarno na białym czemu i przez kogo odeszła Teska, ale to był by im tylko młyn na wodę i tylko by sobie pogratulowali odstrzelania kolejnej dziewczyny... tacy juz są Więc pokaż . W czym problem ? 4 minuty temu, grego napisał: Toż to był argument ze wszech miar rzeczywisty, tylko po prostu jeszcze do niego nie dorosłeś Tak sobie tłumacz a rzeczywistość niech będzie zupełnie inna niż Ci się wydaje. Kiedyś zalapiesz , moze
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Problemy to masz ty i to dość poważne natury psychicznej . Toć pisałeś, że wiesz o co chodzi... to po co się pytasz . Poza tym mówiłem, musisz się ukorzyć i grzecznie poprosić .
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 12 minut temu, grego napisał: pogratulowali odstrzelania kolejnej dziewczyny... nikt tu nikogo nie odstrzelał i nie odstrzeli ...wybij to sobie z głowy i nie tylko sobie
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Cytat nikt tu nikogo nie odstrzelał i nie odstrzeli ...wybij to sobie z głowy i nie tylko sobie "Tak sobie tłumacz a rzeczywistość niech będzie zupełnie inna niż Ci się wydaje. Kiedyś zalapiesz , moze " Jednak withanight to prawdziwy wieszcz i prorok Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zainteresowały mnie wasze urojenia , poprostu. W sumie nie są dla mnie ważne bo prawdziwy powód znam . W główkę się chyba trzepnales , że myślisz , że kiedykolwiek będę Cie o coś prosił
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Chyba ty się musiałeś trzepnać w tą głowe sądząc, że mogłem o tym pomyśleć .
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 3 minuty temu, grego napisał: "Tak sobie tłumacz a rzeczywistość niech będzie zupełnie inna niż Ci się wydaje. Kiedyś zalapiesz , moze " Jednak withanight to prawdziwy wieszcz i prorok Edytujesz jak jaki analfabeta , napiszesz zanim pomyślisz czy jak ? Dla ciebie mogę być kim sobie zechcesz , wiesz , że mam to gdzieś Wieszcz i prorok .. przynajmniej nie obłudnik , taki jak ty. 1 minutę temu, grego napisał: Chyba ty się musiałeś trzepnać w tą głowe sądząc, że mogłem o tym pomyśleć . Edytowales posta , i myślisz , że blyszczysz ? blyszcz bo ja sobie screenuje
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 coś mi wygląda że grego ma jakiś głębszy problem ..coś chce przekazać a nie wie jak w sumie to zrozumiałe bo opowiadanie o swoich zwidach jest ryzykowne i sprawdza się tylko w pewnej grupie o podobnych preferencjach
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 6 minut temu, withanight napisał: Edytujesz jak jaki analfabeta , napiszesz zanim pomyślisz czy jak ? Dla ciebie mogę być kim sobie zechcesz , wiesz , że mam to gdzieś Wieszcz i prorok .. przynajmniej nie obłudnik , taki jak ty. Wybacz, starałem się jak najbardziej wyjaśnić twojemu koledze o co chodzi, bo sam wiesz, że ma problemy z kumaniem prostych rzeczy . Jeszcze by napisał co nie na temat znowu . Jeśli mam byc obłudnikiem, mówiącym co tu sie dzieje to niech i tak będzie.., akurat twoje zdanie o mnie mam w tym samym miejscu gdzie ty moje o sobie
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 marko-kolo napisał: 12 minut temu, grego napisał: pogratulowali odstrzelania kolejnej dziewczyny... nikt tu nikogo nie odstrzelał i nie odstrzeli ...wybij to sobie z głowy i nie tylko sobie @Alates pewnie znudziło się pisanie na AF i usunęła profil bo miała raki kaprys, nie bądź śmieszny. Wiesz o co chodzi... Ty nic nie widział nic nie słyszał.
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) 8 minut temu, marko-kolo napisał: coś mi wygląda że grego ma jakiś głębszy problem ..coś chce przekazać a nie wie jak w sumie to zrozumiałe bo opowiadanie o swoich zwidach jest ryzykowne i sprawdza się tylko w pewnej grupie o podobnych preferencjach ok ok, rozumiemy, że to jeszcze nie ten moment kiedy załapałeś tą rzyczywistość, ale jesteśmy cierpliwi... nie musisz się tak ośmieszać z tego powodu Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 jasne ...wasza'' rzeczywistość'' akurat jest mi obca
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 minutę temu, marko-kolo napisał: jasne ...wasza'' rzeczywistość'' akurat jest mi obca Rzeczywistość buhehheeh
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nie wasza tylko ta realna chciałeś powiedzieć
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Chciałem żebyś przedstawił tą swoją re zywistosc ale skutecznie się przed nią bronisz , dlaczego ? Od realnego świata to Ty się chyba już dawno oderwales
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 No jak, wystarczyło tylko bys grzecznie poprosił, więc widac ty się bronisz przed tym jak może wyglądać świat oprócz tego jaki masz pod spódnicą swojej pani
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 łooo ...kapciowy sługa się odezwał ..wierny giermek posłany na wojnę z wiatrakami
Maverick Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Przeczytałem ten cały powtarzający się schemat. po pierwsze macie złe przekonania. Przestańcie żebrać o to szczęście. To jest tylko high hormonalny zwany zakochaniem który mija po około roku max dwóch latach. Kobiety to materialistki które chcą się ustawić. Posiadają szereg mechanizmów obronnych psychiki które nią kierują. Czytając hajdi czy jak jej tam od razu wiedziałem że albo zdradzi albo znajdzie sobie innego, bo w jej głowie zaczęły pojawiać się argumenty broniące ją a nie jej faceta. kobieta nigdy nie kocha biologicznie faceta tylko swoje dziecko. Do faceta czuje pożądanie ze względu na jego władczość, atrakcyjność, siłę, zasoby. jak chcesz by kobieta z Tobą była, bądź zdobywcą, atrakcyjnym dla innych kobiet, dbaj o siebie, niczego na nią nie przepisuj i nigdy nie bierz ślubu bo przegrasz w obecnym systemie. Trzeba być debilem żeby wierzyć księdzu który mówi że dziecko cementuje związek. on chce was wyrąbać na kasę za chrzest, komunię, bierzmowanie, i wszystkie płatne (czyli wszystkie) obrzędy. kobieta musi mieć powód by być z kimś. a koleżanki najlepiej trzymać zdala od swojej kobiety. wszystkie zapędy o równości gasić od razu. nie ma gadania co do tego. wybaczcie że piszę z małej litery - awaria telefonu. pozdrawiam. 1
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ooo kolega chyba nie jednokrotnie przez płeć przeciwną oszukany , że taki wywód nam tu przekazał 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) 31 minut temu, Roman4321 napisał: pani każe, sługa musi A romek wciąż tą ręką dusi , Znaczy telefon . P.S to jak tam romek dowiedziałes się już co się z Teską stało czy dalej będziesz taki nieporady ? Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 50 minut temu, grego napisał: No jak, wystarczyło tylko bys grzecznie poprosił, więc widac ty się bronisz przed tym jak może wyglądać świat oprócz tego jaki masz pod spódnicą swojej pani Możesz w końcu nazywać rzeczy po imieniu ? Bąkasz ciągle coś pod nosem a ja nic nie rozumiem .. gregus ty też od nie dawna dopiero przestałeś mieć problemu z odciskami na dłoniach a z kogoś innego się śmiejesz
Roman4321 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Grego widzę ze sobie użyłeś w końcu wracając do tematu
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 @Maverick Nie pomyslales że każdy człowiek potrzebuje bliskości drugiej osoby? (nie chodzi o seks tylko o to żeby nie być samemu) no chyba że ktoś ma pojeba... w głowie. Ale to tylko współczuć takim ludziom. Dziwne masz podejscie do życia.
Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
pryzma kukurydzy