Gość Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 32 minuty temu, Tomasz78 napisał: witam ja jestem ale nikt nie pisze to sie nie wychylam A o czym tu pisać jak pogoda nie nastraja pozytywnie.
artur125 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 też zaraz jadę na cmentarz,wieczorem fajny klimat
Gość aletes Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Przekropnie ale ciepło-ucelowałam,że nie zmokłam
KRISS75 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 38 minut temu, artur125 napisał: też zaraz jadę na cmentarz,wieczorem fajny klimat Tylko żebyś nie zbłądził w ciemności Siemka Tess u mnie od rana całkiem fajnie,teraz się rozpadało.
withanight Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Nooo bo dawno nie padało, to niech pada Edytowane 1 Listopada 2017 przez withanight
Gość aletes Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Witaj Krissku- chłopaki trzeba włączyć fajny film o ciepłych krajach a najlepiej komedię romantyczną to może wam się opłacać w ten deszczowy wieczór bo i tu zaczęło padać
withanight Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Jak do tej pogody to tylko Titanica w TV brakuje :D
artur125 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 nie zabłądziłem kto zna fajną komedie romantyczną?
Gość aletes Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Kiedyś coś tam oglądałam on,ona i rozbili się na bezludnej wyspie,ale nie pamiętam tytułu....nawet fajne O już wiem: 6dni 7nocy Edytowane 1 Listopada 2017 przez aletes
withanight Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzisiaj rano w tv oglądałem o młodzieńczej miłości, bardzo fajna, tylko nie znam tytułu :D
Tomasz78 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 8 minut temu, withanight napisał: Jak do tej pogody to tylko Titanica w TV brakuje hehe jak brakuje ,na polsacie własnie leci
artur125 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 on i ona ,na bezludnej wyspie? to mi na komedie romantyczną nie wygląda
Tomasz78 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 hehe a jednak Artur raczej dramat o 22ej na tvp2 "Osaczony" polecam
KRISS75 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 1 godzinę temu, withanight napisał: Nooo bo dawno nie padało, to niech pada Eee kolego ja już mam dość. Kiedyś się szło do kościoła modlić o deszcz,teraz o suszę 39 minut temu, withanight napisał: Jak do tej pogody to tylko Titanica w TV brakuje Jak nie ma jak jest. Tesiu co masz na myśli pisząc: 49 minut temu, aletes napisał: a najlepiej komedię romantyczną to może wam się opłacać w ten deszczowy wieczór bo i tu zaczęło padać
withanight Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 3 minuty temu, KRISS75 napisał: Eee kolego ja już mam dość. Kiedyś się szło do kościoła modlić o deszcz,teraz o suszę Kriss to była ironia Nie wiem z której części wlkp jesteś ale u nas deszczu już pod dostatkiem conajmniej do kolejnych żniw
KRISS75 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Ok.Nie załapałem Północny zachód można powiedzieć.U mnie masakrycznie,woda stoi na obsianych polach i część zasianego już mi zginęła.
withanight Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 1 minutę temu, KRISS75 napisał: Ok.Nie załapałem Północny zachód można powiedzieć.U mnie masakrycznie,woda stoi na obsianych polach i część zasianego już mi zginęła. Ty to chociaż zasiałeś
KRISS75 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Eh,co z tego jak będę siał po raz drugi(o ile wjadę) a zbiorę tylko raz
Tomasz78 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 To ja mam sie co cieszyc posiane ,woda na polach nie stoi ,(mam gdzie spuścić do rowów) ,choc one pełne, zostalo mi 4ha do zaorania na zime lecz tam akurat jeziora sie porobily Kriss az tak żle ? a jak qq?
withanight Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Przesiejesz coś najwyżej , a co będzie wiosną nie wiadomo , posiejesz za pózno i za przeproszeniem g....o zbierzesz. I taki to interes
Gość aletes Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Krissku a to już wyjdzie w praniu co miałam na myśli. Będziesz pan zadowolony Ja tam już przyzwyczajona do dużej wody jednak takie to życie rolnika niesprawiedliwe i ciężkie- przy tych manomaliach pogodowych chyba trzeba będzie się przekwalifikować albo....
KRISS75 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Tesiu jeśli myślisz o tym co ja to... jest nas dwoje Tomasz QQ stoi i moknie Withanight (eh kolega ma ciężki nick do pisania )Ryż powiadasz.. a kto to zbierze
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
Renualt Ceres 95