Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Co tam Meg u Ciebie ? Jak żniwa ? U mnie ciągle deszcz nie daje rozpocząć .
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Jasne ,przecież Ty znasz wszystkie kobiety i ich zachowania ? :rolleyes: Wcale nie mówię że znam wszystkie, ale z ogólnych obserwacji specjalnie namawiać do małżeństwa Was nie trzeba.
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zetorki u mnie tak samo ,o żniwach można zapomnieć .
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 No weź przestań . To "zapomnieć " , to chyba tylko żart . :huh:
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Wcale nie mówię że znam wszystkie, ale z ogólnych obserwacji specjalnie namawiać do małżeństwa Was nie trzeba. Ja pierniczę w Was trzeba ? Jest pewien etap w życiu człowieka ,gdzie jest się idealistą ,jak się go przetrwa bez zmienienie statusu na Fb na ''w związku małżeńskim '' :rolleyes: ,to potem człowiek staje się realistą i już mu się w ogóle nie spieszy ,zresztą i do czego ...czy dziś np. młodym ludziom czegoś brak ? Kiedyś niestety musieli się ożenić /wyjść za mąż by ten brak uzupełnić No weź przestań . To "zapomnieć " , to chyba tylko żart . :huh: No może zbyt dosadnego słowa użyłam ,ale na obecną chwilę nie ma szans ,jest tak mokro, że woda na polach stoi . 110 mm spadło w lipcu w czerwcu 120 mm Edytowane 23 Lipca 2017 przez Meg5
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Jest pewien etap w życiu człowieka ,gdzie jest się idealistą ,jak się go przetrwa bez zmienienie statusu na Fb na ''w związku małżeńskim '' :rolleyes: ,to potem człowiek staje się realistą i już mu się w ogóle nie spieszy ,zresztą i do czego Meg ja Ciebie nie poznaję,Ty zmieniłaś poglądy w kwestii małżeństwa. zastanawiam się czy teraz nie żałujesz tego kroku?
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Może nie tyle, że zmieniłam poglądy ,a bardziej stałam się realistką patrząc na świat jaki mnie otacza .
LuckyLuke12345 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 A gdzie ta pizdeczka tak raptem ucichła
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Tylko Meg czy ten świat jest lepszy od tego który był? ja uważam że mimo wszystko nie. Lucky nie gniewaj się że tak odszedł bez pożegnania, ale jakby tego nie zrobił to wpieprz od małżonki by dostał. :lol: Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość
LuckyLuke12345 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Masz racie ubolewam nad tą ofiarą losu
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Tylko Meg czy ten świat jest lepszy od tego który był? ja uważam że mimo wszystko nie. A czy jakoś specjalnie gorszy ? Zresztą ,a z czym gorszy ? ^^ Edytowane 23 Lipca 2017 przez Meg5
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Uważasz że seks z byle kim, byle gdzie, byle jak to nie takie złe? związki dzisiaj z tą, jutro może z inną jak się znudzi to nie takie złe? Fakt może i korcąca alternatywa dla tych wiernych i stało związkowych, tylko co to daje takie życie?
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Normalnie coś napisał z sensem , ale czy twój forumowy kolega jest tego samego zdania ? Oj może dojść do separacji .
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Uważasz że seks z byle kim, byle gdzie, byle jak to nie takie złe? związki dzisiaj z tą, jutro może z inną jak się znudzi to nie takie złe? A to tylko teraz tak jest ,kiedyś owe zachowania nie miały miejsca ? Oj Sean ,zapraszam do lektury ,a obiecuję Ci ,że otworzysz oczy i doczytasz się jak żyli ludzie w owym katolickim kraju :rolleyes:
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Żebym to ja wiedział że będzie taki cyrk to zapasy chipsów i chmielu bym zrobił :lol:
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Primo a Ty w ogóle byłeś w cyrku ,że strzelasz takie porównanie ?
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Być w cyrku i czytać to co piszecie toż to samo
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) A to tylko teraz tak jest ,kiedyś owe zachowania nie miały miejsca ? Oj Sean ,zapraszam do lektury ,a obiecuję Ci ,że otworzysz oczy i doczytasz się jak żyli ludzie w owym katolickim kraju :rolleyes: Nie twierdzę że nie było, jednak nie na taką skalę. Sodomia i Gomoria Oj Bicz Boży będzie bezlitosny. Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Żebym to ja wiedział że będzie taki cyrk to zapasy chipsów i chmielu bym zrobił :lol: Co do chmielu , to mogę poratować takim -"od wieków na straży puszczy... "
Laleczka Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Sorry Meg ale ja również tak uważam obrażają kobiety poniżając i robiąc kury domowe robią z siebie wielkich panow ale kultura słowa świadczy coś zupełnie innego. Cyrk nie jest wesoły bo tam cierpią zwierzaki tu osoby czytające Edytowane 23 Lipca 2017 przez Laleczka
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Czyli nie byłeś ^^ Był nie był :rolleyes: cyrk to mam codziennie Co do chmielu , to mogę poratować takim -"od wieków na straży puszczy... " Dzięki za dobre chęci ale ostatnio nie mogę trafić ze smakiem chmielu dla siebie
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
pryzma kukurydzy