Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No Masz Aniu rację "amatorzy"      :lol:

Że niby ja adorator amator? Jak bym zaczął na forum adorować Anię, to by co niektórych krew zalała z zazdrości. A tak Ania szczęśliwa.

A tak nawiasem mówiąc, mam kogo adorować :wub: , ale nie z af.

U Was nie pada, bo u mnie normalnie pora deszczowa jak w tropikach. Normalnie bizony z pól pouciekały.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano (edytowane)

Czasami nie ma czasu się podrapać a co dopiero myśleć o takich fajnych rzeczach  :P

Wczoraj kumpel na polu kombajnem w słupa cofnął i pogiął cały kombajn, pewno myslał o łóżku  :lol:

Dobrze, że nie ma tego, któremu całe życie wmawiasz że łóżko Cie nie interesuje  :P  darek chyba miał  na imię ten Pan  :lol:

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano

Czasami nie ma czasu się podrapać a co dopiero myśleć o takich fajnych rzeczach  :P

Wczoraj kumpel na polu kombajnem w słupa cofnął i pogiął cały kombajn, pewno myslał o łóżku  :lol:

Dobrze, że nie ma tego, któremu całe życie wmawiasz że łóżko Cie nie interesuje  :P  darek chyba miał  na imię ten Pan  :lol:

Napiszę tak, nie chcesz wiedzieć co jeszcze mu wmawiałam  :lol: i ja raczej takich rzeczy nie wmawiam :D  :lol:

a jak się pracuję to nie myśli się o przyjemnych rzeczach bo potem są takie skutki jak u kolegi ;) 

Tomek, ludzie nie z Wlkp tego nie zrozumieją..  ^^  :P

Opublikowano

Nie widział, a żaden debil mu nie pokazał że słup jest   :P

Ja to kamerkę założyłem i widzę gdzie cofam  :)

Gośka, w tej WKLP to nic nie ma, nie wiem czemu ka żdy ja tak chwali  :P

Opublikowano (edytowane)

Chwalą, bo w Wielkopolsce najlepsze dziewczyny  na gospodarkę  :lol:  w świętokrzyskim takich nie ma, robić im się nie chce ;)  :D

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

Ale mi kobieta do roboty nie potrzebna, bo do roboty to wolę sobie zawołać stefana spod sklepu niz kobietę wołać. RObotę zrobić i na weekend nad wodę jechać  a nie koło bycków chodzić  :P

Opublikowano

A proszę bardzo, weź pannę z świętokrzyskiego to będziesz na nią pracował a ona nawet koło Ciebie nie będzie chodzić  :P  :D

co Ty tam wiesz..  ^^  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v