Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

:D:P -Darek- ty to umiesz sobie wytłumaczyć... :P

Biedroneczko dobre ;)

ja tylko dopowiedziałem to czego Ty nie napisałaś  :P  ale nie powiesz mi że nie lubicie gadać  :P  :D

Artur nie ważne na co zbiera, ważne są efekty czy coś za te pieniądze robi 

Opublikowano

@aletes - dzięki ;-)

Darek - ja żartem, a Ty tak poważnie...

Nie żartowałam z wiary, tylko z księdza....każdy wie, jacy są, z nielicznymi wyjątkami od reguły..;-)

a kto Cię tam wie czy żartowałaś czy nie  :P

jak się pojawia temat księży i wiary to zaraz się robi poważnie  :D

Opublikowano

śląskie olała, małopolskie podobnie a Ty myślisz że w lubelskie pójdzie :D No chyba, że masz czarnoziemy :lol:

3 klasy u nas dostatek wszystko samo rośnie :-D

Ile tu się dzieje przez kilka godzin ;-)

Opublikowano (edytowane)

ja tam jestem zdania że kobieta ważne żeby domem i dziećmi się zajęła to facet reszte powinien ogarnąć :P

Uuuuuu...buuuuuuuu.....:P -ale stereotypy\ a co powiesz o kobietach biznesu? Lekarkach? Astronautkach? Uczonych i o takich co same gospodarstwem zarządzają?

To tylko postęp- ale ok...ty szukasz takiej -inny by powiedział, że jest mało bystra :P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Kobiety też potrzebują pracować- realizować się zawodowo- zarabiać i przebywać między ludźmi - a nie tylko dom Gary i dzieci :D

Opublikowano (edytowane)

Rozrywka rozrywka :D tylko jak kobieta się czuje niedowartościowana albo niespełniona to SE poszukać innej rozrywki :P:)
Finn- fajne nowe profilowe ;) a tak poważnie to masz rację- baba z wozu.....i spokoju ile??? I jeszcze zarobi :) same plusy ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

taaa teraz to poszukać innej rozrywki a później to popatrzeć nawet na inną nie dacie  :P  :D

a o mężu to żadna nie pomyśli czy on czuje się dowartościowany  :P

Opublikowano (edytowane)

Ja tam jestem zdania, że popatrzeć sobie może- byle żadnej do domu nie przytaskał :P

Edytowane przez aletes
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v