-
Podobna zawartość
-
Przez konradkaczorowski
Witam chciałbym wam zaprezentować mój pierwszy w życiu remont . Wydatki na materiały wyszły mnie +/-500 zł. Na kolejny ogień idzie Ursus C-360, z którego też będzie fotorelacja. Zdjęcia może nie są profesjonalnie zrobione, ale liczy się efekt końcowy.
-
Przez Przemo188
Witam jestem w trakcie remontu się siewnika Poznaniak 6 z 1993 w oryginalnej wersji był czerwono niebieski lecz w mojej wersji chcę go zrobić czerwono szara coś w stylu kolorystycznyn jak są te nowe
Zdobyłem wstępne info że
czerwony to RAL 3020 a szary RAL 7011
Proszę o potwierdzenie i jakieś propozycje i sugestie
Wiem że są podobne tematy ale ma tam odpowiedzi na moje pytanie
-
Przez MarcinSp10
Zimą zamierzam w swoim władku zrobić nowe hamulce, przy okazji jak będę miał wyjętą podłogę to będe chciał odświeżyć wnętrze tzn. obić nowym materiałem środek kabiny, a przede wszystkim wyciszyć go czymś. Ktoś coś poleca z dobrych materiałów godnych polecenia??
-
Przez munia00
Witajcie
Szukam firmy, która pomaga zdobyć dotacje na projekt badawczy. Potrzebuję specjalisty, któremu mogłabym powierzyć ubieganie się o granty na badania, innowacje i rozwój. Możecie coś polecić? Z góry dziękuję.
-
Przez ChiquitaB
Witam. Praktycznie mam już projekt gotowy, ale chciałbym podpytać czy ktoś widzi w nim coś co by można było zmienić bo np u niego sie nie sprawdza.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Solis S60/S75
Ursus 3512 & Zetor 10145