-
Podobna zawartość
-
Przez Mikua
Cześć i czołem
Po zamontowaniu wałka rozrządu mam ponad 0.5 cm luzu wzdłużnego, miał ktoś taki problem ? wydaje mi sie że jest o wiele za duży.
W katalogu pokazane jest że nie idą tam żadne podkładki regulacyjne. idzie w jakiś sposób zmniejszyć go ?
-
Przez Theprzemo205
Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ? -
Przez mrursus360
Czy spotkał się ktoś z urwanym wałkiem czyszczącym w prasie John Deere 570/2,580/2,590/2? I czy ktoś dokładał do swojej prasy taki wałek, jeśli go nie miał?
-
Przez adamek1942
Witajcie ;] czy jest możliwość aby wałek sprzęgłowy się cofnął w stronę skrzyni przy wymianie sprzęgła ??? po wymianie sprzęgła wyje skrzynia a nie wyła ani grama, przy składaniu słychach było jak ten wałek wskoczył lekko ale może to lekko było za mocno ??
Dekielek za pompa nie był odkręcany, ale wiem ze są tam nakrętki 2 właśnie od regulacji tego wałka, jest możliwość aby się one odkręciły i ten wałek się przesunął, czy raczej łożyska z wałkiem poszły razem - jeżeli tak to jak tymi nakrętkami skręcę to ten wałek się cofnie z powrotem chodź by trochę ???
Podpowiedzcie coś ;] Pozdrawiam
-
Przez michu20
panowie takie pytanie jaki najlepiej kupić wałek do opryskiwacza z jakimś sprzęgłem czy lepiej zwykły długość 700mm na złożonym aktualnie mam problem z pękającymi podporami pompy w opryskiwaczu stary wałek już ma luzy to pewnie jest przyczyna pekania ale teraz chce kupić taki wałek żeby jak najmniej drgań było
-

Rekomendowane odpowiedzi
Belarus 920.4 nie można przełączyć biegów polowe - szosowe
MF 7624