Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Masz tu namiar na producenta w PL, dorabia wszystkie modele i naprawdę tanio/ solidnie.... Tylko wyślij mu najlepiej zdjęcie końcówek i długość.

Linomet Myszków tel 509 788 158

Opublikowano

nie będę zakłada nowego tematu

Mam problem z "wolno działającym" joy'em...tzn gdy opuszczam ładowacz i puszczę dźwignię joy'a bardzo wolno powraca do pozycji neutralnej. Dzieje sie to przy podnoszeniu i opuszczaniu.

Ruch joystick'a na boki jest bardzo szybki... puszczę dźwignię i energicznie wraca w pozycję neutralną.

Linka przy joy'u ma zakończenie kulkowe.

W joystick cięgna sienie zatarły, jest czysto i bez rdzy... do pancerza linki dostały sie zanieczyszczenia i dlatego sie przycina?

Co z tym zrobić?

Opublikowano

Od siebie mogę podać także tę stronę. Mogą dorobić różne linki na zamówienie. http://motolinki.pl/

u3512 jeśli uważasz, że linka przesuwa się lekko winy możesz szukać w rozdzielaczu. Porównywałeś obie linki, czy przesuwają się z równym oporem? Może linka zaczyna pękać i haczy o pancerz?

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Mam mały problem z joystickiem (prawo, lewo) od pochylania wideł a mianowicie joystick nie wraca na środek tylko zostaje w tym położeniu co się zostawi.

Edytowane przez PiotrekPRA

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Arasowsky
      Witam. Mam problem z rozdzielaczem, który puszcza olej, tym trzpieniem, do którego jest wsunięta wajcha, gdy podnoszę do góry lub na dół.
      Wymiana uszczelniaczy coś pomoże? Czy w środku tam się coś mogło wytrzeć?
    • Przez dziki97
      Witam przymierzam się do zakupu rozdzielacza stało ciśnieniowego do Pilmet 2000 l 18 m, nie wiem jakiego typu wybrać w grę wchodzi pilmet za 400 zł, podróba araga za 580 https://allegro.pl/rozdzielacz-5-stalocisnieniowy-zawor-opryskiwacz-i7756032717.html lub https://allegro.pl/rozdzielacz-fermo-5-sek-stalocisnieniowy-biardzki-i7396002307.html. Używacie któregoś z nim, jaki polecacie ???
    • Przez Bogdan9211
      Witam
      kupilem ostatnio mf3630 i do tego chwytak lesny z wlasnym rozdzielaczem i tu pojawia sie prosba
      czy moglby ktos podpowiedziec mi jak podpiac/jaka wajche przestawic zeby byl caly czas olej podany na rozdzielacz w tym chwytaku?
      cos podobna sprawa jak podpiecie zamiatarki(ona tez ma silnik hydr)- szukalem po internecie ale nie moge odgrzebac tego nigdzie-moze zle wpisuje-jak to sie bedzie fachowo nazywac?
      pierwszy raz mam taki traktorek i niewiem co do czego sluzy, a ksiazka "instrukcja napraw" dojdzie mi dopiero za pare dni (kupilem w internecie i wiadomo ze przesylka trwa)
      i jeszcze takie pytanie czy znacie moze wartosc cisnienia na zaworze przeciazeniowym w tym ciagniku?? chcialbym aby byly podobne w ciagniku i w chwytaku
    • Przez szop01
      Witam wszystkich forumowiczów, pojawił się problem z podnosnikiiem w t25, żeby podnieść coś cieższego trzeba mocno gazowac i trzymać dźwignię rozdzielacza w górze. W czym może tkwić problem? O czego zacząć szukać czy wina leży po stronie pompy czy rozdzielacza.
    • Przez artur04c
      Witam, potrzebuję przedni napęd lub układ planetarny przedniego napędu ewentualnie krótszą pochwę napędu (lewą) jak się nie znajdzie to chociaż 3x satelity i rozdzielacz hydrauliczny na 3 sekcje, najlepiej warmińsko-mazurskie, ewentualnie poza jak się nie znajdzie. W razie pytań proszę o pisanie pod tym postem lub pv. Pozdrawiam. 
      ps. co do rozdzielacza to mam pytanie, otóż czy w garażowych warunkach da radę samemu wymienić uszczelniacze? Ponieważ mam 2 sekcyjny i cieknie i został zakupiony 3 sekcyjny i tak samo się z niego cieknie. Nie z każdej sekcji, ale cieknie, Chciałem do 2 dołożyć 3 z 2 rozdzielacza, ale jest inny typ i nie pasuje. 
  • Dodaj nową pozycję...
v