sieczkarnia mengele
-
Podobna zawartość
-
Przez Baumax
Witam kupiłem sieczkarnie pottinger mex 2s, niestety nie mam u siebie walka wiem taki który by pasował, wszystkie za długie.
Nie mogę w żadnym sklepie zanleźć takiego wałka bo z tego co wymierzyłem to musi on mnieć 50cm, macie jakieś pomysły ?
-
Przez konrad1234
Witam mam nastepujący problem w swojej JD, mianowicie kupiłem sieczkarnie i nie działaja wsteczne obroty walców wciągających (żeby wypchac masę). Problem jest taki ze np gdy raz włącze ostrzenie noży wszystko przejdzie ładnie pięknie tyle co ma przejść i już drugi raz tego nie włącze... Dopiero po około 40 min moge zrobić to ponownie. Hydromotor mam wstawiony nowy skrzynia też na 100% sprawna. Co to może być?
-
Przez Ares
Witam.
Szukałem w internecie ( może i słabo), ale nie mogę znaleźć. Otóż poszukuję dwóch części jak na zdjęciu. Pierwsza część to najprawdopodobniej tarcza sprzęgłowa składająca się z sześciu okładzin, połączonych sprężyną po obwodzie. Drugą częścią są tak jakby przekładki (czarne na zdjęciu). Powinno być ich 9 sztuk, a mam 8 (zaginęła). Czy ktoś z Was zna sklep internetowy, w którym kupiłbym powyższe części?. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
Przez tomek2201
Witam. Potrzebuje wydajnej sieczkarni do kukurydzy jednorzędowej do ciągnika 110 KM 6 cyl. Obecnie posiadam polska Fokę która pracowała z ciągnikiem 60 KM ale do tego traktora jest za mała bo nie nadąża ciąć kukurydzy. Myślałem o Pottinger MEX III. Chciałbym żeby była wydajna i dobrze cięła najlepiej z gniotownikiem. Co polecacie? -
Przez MariuszWakowicz
Witam ma taki oto problem ze w sieczkarni pali się cały czas podkowa od wykrywania metalu a wszystko jest ok jak się tego pozbyć?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Grzeje się odrzutnik słomy mf186 od strony baku
Claas Dominator 96