Ogławiacz, wyorywacz...
-
Podobna zawartość
-
Przez agronomek
Witam, mam takie pytanie czy ktoś próbował zamiast śruby rzymskiej od regulacji szerokości rzadka, ta korba co łączy ramę z dyszlem zamiast tej śruby założyć siłownik hydr. bo tak się właśnie zastanawiam nad takim patentem, czy to wypali? Czekam na wasze opinie : pozdrawiam
-
Przez 5120CASE5120
Cześć wam, czy ktoś kopie Anną Na rozstawie 75 lub większy? Poszerzał ktoś Koło kopiujące? ( wydaje mi się że widziałem jedno zdjęcie z poszerzonym kołem kopiujacym ale nie mogę znaleźć), 75 cm bierze bez problemu czy kroje tną ziemniaki lub zbyt duża szerokość wysokość redlin utrudnia?
-
Przez Rammstein
Witam. Chcę zrobić uprawnienia na kombajn do buraków typu: Ropa albo Holmer, tylko nie wiem gdzie można takie coś zrobić i ile by ten kurs kosztował, może mi ktoś pomoże.
-
Przez dariusz86
Dzień dobry,
Czy jest na forum ktoś, kto posiada anne jako dawcę na części? Poszukuję do swojego kombajnu dyszla nowego typu, takiego jak zaznaczony na zdjęciu. Mój niestety był połamany i poprzedni właściciel go tak zmasakrował spawarkę i jakimiś kawałkami stali, że strach na nim ten kombajn ciągać bo to może w każdej chwili się rozlecieć. Jakby ktoś taki posiadał, proszę i kontakt w temacie lub w wiadomości prywatnej. Z góry dziękuję.
-
Przez APPACZ1
cześć szukam firmy zajmującej się regeneracją taśm (przenośników) do kombajnów ziemniaczanych
-
Rekomendowane odpowiedzi