-
Podobna zawartość
-
Przez rafal4610
Witam. Mam do Was pytanie. Posiadam stary agregat Bomet z wałkami na łańcuszkach(jak na zdjęciu). Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem przeróbki "na sztywno" jak w nowszych typach. Pytanie czy kupie gotowe te jarzma ? Bo przejrzałem kilka sklepów w necie i nigdzie nie widze. Jeśli dorobie z pręta gwintowanego 12 to to wytrzyma ?
-
Przez Arasowsky
Witam. Kupuje do swojego T25 tura jednosekcyjnego. Tur ma tylko jedno wejście hydrauliczne bo siłowniki są jednostronnego działania. Z tyłu ciągnika mam dwa złącza. Pod które z nich mam podłączyć siłowniki?
Którędy będzie olej wracał?
-
Przez Arasowsky
Witam,
sprzedam mocowanie tura do ciągnika MF 255 - solidna rama.
Cena 650 zł
Możliwość transportu. Kontakt wyłącznie telefoniczny: 576.704.089
-
Przez Poznaniak
Prosze o porade co moze byc przyczyną ładowacz MF wyposazony w rozdzielacz 2 sekcyjny na linki yoistick z przyciskiem do sterowana 3 sekcja przez rozdzielacz z cewką do krokodyla.
Mam problem z pierwszym rozdzielaczem 2 sekcyjnym:
yoistick góra/dół chodzi bez zarzutu , na jeden bok tez opuszcza idealnie ale na drugi mi sie zaczął dzis zacinac tzn. albo wcale sekcja nie reaguje jedynie waz przy rozdzielaczu sie napreza ,albo idzie w mniejszym zakresie od dołu do równego poziomu i dalej nie chce, albo na pusto idzie ale z balotem juz nie.
-
Przez niezlygagatek
Witam, co sądzicie o przerobce opryskiwacza sadowniczego sleza na opryskiwacz polowy. Planuje zakup starej slezy za 2500zl i odrobienie do niej lanc 15m. Co o tym myślicie? Może ktoś z Was przerabial? Mile widziane wskazówki. Koszt gotowego opryskiwacza myślę ze zamknie się w granicach 4 tysięcy (część materiałów znajdzie się w garażu ).
-

Rekomendowane odpowiedzi
Vogel -Noot momet dokręcania śrub zrywalnych
Pług do śniegu uniwersalny na tuza I tura